No menu items!

Romania, o ţară second hand!?

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

O zi absolut normala. Masina care ia gunoiul a sosit la ora 06.00. Trebuie ca soferul masinii respective este foarte plictisit si e normal sa fie asa.

Are o slujba normala si fetita de nici 5 ani ar trebui dusa si azi la o gradinita normala.

Toate informatiile normale de care ar putea vreodata avea nevoie ii sunt servite cu delicatete. De exemplu: cele mai trei ursitoare bune (sunt si ursitoare rele, da’ alea n-au buget pentru Neogen) de inchiriat pentru botez sunt disponibile online, Mihaela Radulescu s-a dezbracat la mare (oau, pe bune??) si mortii se duc la cimitir trasi (si impinsi) intr-o caruta de mana (astea sunt ultimele tendinte in domeniu).

Dar asta nu e tot. Staretul unei manastiri din Constanta a umplut de sange un batranel (evident, staretul era posedat de Satana, sper ca nu se indoieste nimeni de acest fapt, altfel cum ar putea slujitorul Domnului sa faca asa o fapta) si ca sa nu mai existe vreun dubiu, Catalin Botezatu nu este GAY!!! Da?

[nggallery id=29]

Totul e normal. De exemplu rromii anunta proteste impotriva repatrierii (oare de ce??). Si de maine se scumpesc carburantii. Apoi, de fapt Madalina Manole s-a sinucis pentru ca o teroroza soacra-sa, normal.

Nu stiu, sub dictatura lu’ Ceausescu problema era ca aveai curent doar 16 ore/zi si ca trebuia sa mananci un sfert de paine/zi si 5 oua/luna. Pe ce drum am luat-o noi, ca tara, daca acum dupa 20 de ani suntem mai prosti ca niciodata??? Ce invata adolescentii ca e cool? Sa fii treningar si sa furi bani pana iti iei o rabla de masina de care nemtii vor sa se descotoroseasca? (Evident, ca daca mai ai bani si de benzina dupa ‘aia e super). Incotr-o (asa se scrie?) ne indreptam?

O sa ne ia dracu’ de-atata “normalitate”.

De la celalalt capat,
moi.

2 COMMENTS

 1. Eu ce sa mai zic, ca mi-au picat plombele cand am vazut ca nu-stiu-ce ex-travestita dintr-o trupa s-a facut preot? … Ma bucur ca i-a luminat EL calea… :)) Ce DIVAtitudine, mon cher!
   
   Si da, stiu ca e incorect sa spun travestita. Eh, obisnuinta… .

  *mi-am muscat limba*

 2. Nu, in niciun caz Romania nu este o “tara second hand”, dar am putea spune ca societatea romaneasca contemporana, intr-o proportie din ce in ce mai covarsitoare, tinde sa inceapa sa miroase a jeg.
  Este efectul luptei pentru supravietuire intr-un sistem cu care ea nu a fost obisnuita.
  Din mizerie si chin se pot naste ingeri, dar cel mai adesea apar demoni.

  La fel se intampla si cu Biserica. Foamea si lacomia (cat se poate de omenesti, de altfel) tulbura mintile si inimile unora dintre slujbasii ei. Cei care ar trebui sa echilibreze societatea romaneasca prin moralitatea si sacrificiul propriu, au facut pact tocmai cu cel pe care il condamna cu vehementa.
  Si pe mine m-a oripilat episodul acela de la manastirea Basarabi, dar ma feresc sa discut despre acea bruta ca fiind un model a ceea ce inseamna clerul ortodox romanesc.

  Eu am mai dezbatut tema aceasta in trecut tocmai aici pe blog, asa ca nu o sa o dezvolt subiectul prea mult, insa vreau neparat sa subliniez un lucru: “nu putem judeca padurea dupa copacii sai”, indiferent cat de multi si de gaunosi ar fi ei.
  Da, tendinta preotimii autohtone este aceea de a patina de la scopul existentei sale; da, unii sunt lacomi, inumani, intoleranti ori de-a dreptul respingatori. Da, unii nu au nicio legatura cu ideea de Crestinism, ba din contra.

  Insa nu toti sunt asa. Am intalnit atat in prezent, cat si in filele trecutului, preoti ce s-au sacrificat pentru ideea de Iubire. Lupta lor nu a fost pentru impunerea ideilor ce-i animau, ci pentru a face din aceasta lume un loc putin mai frumos. In memoria acestor oameni, aleg sa nu arunc cu piatra intr-un concept, ci direct in cel care-l incalca.

  Sunt oameni care au nevoie de intermediari in stabilirea unei legaturi cu Dumnezeu. Nu vreau sa comentez din ce cauza si nici care sunt consecintele atunci cand in aceasta conexiune intervine un mijlocitor cu natura lui omeneasca, un intermediar supus erorilor si limitelor firii noastre.
  Dar pentru ca acei oameni sa nu devieze de la acest drum catre Superior (si asa din ce in ce mai anevoios!) e important ca noi sa nu aruncam cu noroi decat in directia exacta a celui ce dezonoreaza conceptul Christic.

  Credinta in ceva superior este efectul unor miscari tectonice interioare, religia reprezinta nevoia omului de a supune, ingradi si limita libertatea de alegere a semenilor sai.
  Nu trebuie sa fugim de Dumnezeu doar pentru ca niste indivizi ce se autoproclama mandatarii lui pe Pamant, comit asemenea orori.

Comments are closed.

Vezi si...

Ochii ce nu se vad…

Testul a reusit. Intr-adevar am inteles, in sfarsit, continutul zicalei "Ochii care nu se vad, se uita". Oamenii sunt grabiti, fiecare cu motivele lui, cu scuzele si peisajul mai mult sau mai putin create de propria imaginatie. Nu inteleg de ce nu ne privim in ochi. Oameni. Oameni care...

Articole din aceeasi categorie