No menu items!

“Cred în listă ca în Biblie” sau papirusul zânelor

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Acest post este inspirat dintr-o întâmplare reală. Un anumit user (hyney_list pe GayRomeo) din cauza faptului că s-a săturat să fie mințit, a hotărât să dea în vileag diverse informații despre unii utilizatori ai pilonului de rezistență care constituie viața socială a gay-ilor, GayRomeo. Aceste prostii nu sunt obiectul acestui blog, de aceea am și optat să relatez sub forma unui pamflet. De ce am făcut-o? Așa, ca să vedem cât de minunată e… comunitatea LGBT. Ah, si ca să nu mai ziceți că nu se poate să existe gay homofobi.

Șoc în comunitatea gay timișoreană: pe binecunoscutul site de “socializare” GayRomeo, cunoscut printre cunoscători și sub numele de “La Mine Sau La Tine, LTD”, un terorist Al-Qaida din fâșia Gâza, pe numele său mic Hyney, a dat publicității (tot pe GayRomeo) o listă cu jumătate dintre gay-ii timișoreni (cealaltă jumătate cică acum e la presă). Lista conține userul acestora și o mică descrire a fiecarărui utilizator.

Imediat ce lista a fost postată sub forma unei descrieri de profil, acesta a făcut vâlvă mai mare ca evenimentele 9/11, a generat polemici aprinse și controverse în rândul comunității gay timișorene. De exemplu, înger_virgin_lacrimi_XXXXL, ne spune înlăcrimat: “lumea știa că sunt activ, că așa am trecut pe profil ca să am trecere mai bună, însă Hyney m-a demascat spunând că sunt de fapt doar pasiv, nu știu ce să ma fac, acum nu îmi mai scrie nimeni sal cf… deși eu sunt pregătit să răspund cu bn, u.

Un alt tânăr de 48 de ani, Vreau_felatie_de_lungă_durată, începător, ne spune: “Cred în listă ca în Biblie, mi-ar plăcea să existe un număr scurt cu suprataxă unde să putem trimite mesaje cu userul și Hynley să ne răspundă așa cum face Neti Sandu la Pro Tv, ne-ar scuti pe toți de timp pierdut. Apropos, io vreau o relatie de lungă durată, bazată pe iubire. Ofer un apartament și un Porche.”

Un alt bărbat a ajuns la terapie intensivă după ce prietenul său cel mai bun l-a sunat noaptea la ora 3 din Germania unde lucra în construcții, zicându-i: “Fatăăăă, ai văzut tuh tâmpito ce se scrie despre tine?”. Bărbatul anonim i-ar fi răspuns: “Ce făh rupta drecu!?”, “Stai făh să-ți citez”, a venit răspunsul prompt, “dupa ce nu i-au mai mers mendrele prin orasul de sun Tampa, iaca-l cum se muta cu cortul la cine il poate tine 1 luna cat isi gaseste un job, nu detine bani, nu are o cultura si analfabetismul e in floare. Lipsa pauza dinte gaura. Mai mult iti face laba decat sa te futa! Pasiv pe spate, ca se da versatil.”. Atunci bărbatul a leșinat neavând sărurile la îndemână și astfel a ajuns la terapie intensivă. Medicii sunt rezervați în privința sa.

Hyney nu a uitat nici o parte din utilizatorii DarkQ, astfel, citez din Lista lui Schindler Hynley:

Darkqrs – sa te fereasca Dumnezeu sa nu fi de acord cu el. Detinatorul adevarului absolut si al blogului elita al gay-ilor. E combinat, dar nu se da in laturi de la a avea aventuri cu altii… chiar nu inteleg. (ăsta-s io)

Bi-elf – aici nu inteleg smenul… arunca si el cu noroi in toti, nu ii place mizeria de pe Romuica, ne acuza ca ne futem prea mult cu prea multi, dar asta e ca faza aia: UITE CINE DE CINE VORBESTE! nu e diferit de noi cum se da pe bloguri, ii place mult pula, ii place si in grup, si cu plante din alea halucinogene… etc. rade ciob de oala sparta! (Fireman)

Non_loose – ii place mult sexul, o face mult si des, transant, anti-basist ( ma mir ca mai exista asa ceva ), bun la pat, dar cu siguranta va deveni si mai bun, caci e foarte open din toate punctele de vedere. 😛 (Non_lose)

Fleur_du_mal22 – se crede un erudit, altfel decat cei de pe romeo, are un aer de superioritate fata de toata lumea, EVIDENT activ. Am fost foarte dezamagit de intalnirea cu el. He is the best… asa crede el. (FirstLine)

Esca Bombardium, prezentă și de astă dată la fața locului, a contactat telefonic teroristul Hynley pentru a se discrimina (credea toată lumea că el e Ahmed, ză bed terrorist), și a urcat pe Youtube convorbirea telefonică pe care o puteți asculta AICI.

Pentru a o încrimina pe Esca Bombardium, teroristii din fâșia Gâza au creat și un profil fals ca să inducă comunitatea LGBT timișoreană în oroare. Drept urmare, s-a creat o petiție online prin care se încearca forțarea proprietarilor GayRomeo de a introduce un sistem de verificare pe bază de carte de identitate. Chestie cu care, acu pe bune, sunt si eu de acord. Petiția este aici.

Drept urmare, o parte din comunitatea LGBT timișoreană promite că vor lua atitudine: “acest papirus al zânelor ne denigrează, o să ne suim pe el cu ghetele!”. Se pare că se pregătesc temeinic de răzbunare deoarece azi, la ZARA, în jurul orei 18.00 nu mai existau ghete din colecția toamnă-iarnă 2011 ci doar niște teneși din bumbac gri din colecția primavară-vară 2010 care nu se mai poarta acum.

Acum, ce să mai zic… asta e lumea gay, din nefericire! Hai să fim acceptați de societate!

P.S.: Pe mine m-a amuzat teribil toată faza. Nu înțeleg de ce ar interesa pe cineva cu câți si-o trage X sau Y. Dar demult nu-mi mai pun asemenea întrebări. Eu nu cunosc vocea, poate o recunoste careva din voi. 🙂

80 COMMENTS

 1. Nu mă pot abține să nu mă tăvălesc un pic pe jos (de râs, nu degeaba). În legătură cu cele spuse despre mine de către Hynley nu pot spune decât că sunt perfect adevărate, ba chiar „outdated”. Omul stă foarte prost cu știrile de ultimă oră, pentru că ceea ce spune despre mine a fost perfect adevărat la un moment în viața mea. Singura constantă este că îmi place încă pula. Dar numai pula cui vrea pula mea. Nici nu ar putea fi altfel. Despre „restul acuzațiilor”… am depășit acele „etape”. Acum am trecut la chestii mult mai… hard. :))

  Iar dacă ar fi să mă exprim în privința acestui tip de oameni care vorbesc (sau scriu) numai pentru a se afla în treabă… nu pot decât să spun că … nu merită nici un dram de atenție, ca să nu mai spunem de publicitate, fie ea și negativă. Mie îmi este indiferent dacă cineva susține nu știu ce tâmpenii despre mine. Eu știu cine sunt, prietenii mei știu și ei și nu am nevoie de „imagine publică”. Prefer să rămân un pseudonim rău-famat care spune lucruri deranjante pentru anumite persoane. Probabil că genul acesta de oameni nu va reuși niciodată să ajungă îndeajuns de aproape de mine (pentru că fac alergie) pentru a mă cunoaște. Și din această cauză mi-e chiar milă de „suferința” prin care trece acest Hynley…

  Cât despre actul de identitate pentru un profil (oarecare, fie el pe Romeo sau alt website), nu aș face această prostie niciodată. Datele cu caracter personal nu trebuiesc înstrăinate la voia întâmplării dacă ținem la liniștea noastră sufletească.

  Gata! Mă duc să mai iau niște halocigene de-alea… să îmi treacă supărarea… 🙂

  P.S. Normal că îmi place, fată, pula, doooh! HEELĂĂĂĂU! Că nu gust prea des de frică de intoxicație… asta e partea a doua.

 2. Si de unde se iau halogene dintr-alea?

  Bine, acu lăsând panarama la o parte, tu-ți dai seama cât timp au unii, bă? Deci să scrii dita’ textu’, să îți refaci profilul de nuș câte ori… lol, what for? Că a fost mințit. Helăăău, bine ai venit în realitate!

  Legat de ai’laltă fază, de ce mă, în străinătate nici o cartelă pre-pay nu îți poti lua fără bolentin… nu mi se pare normal să se facă profile false, să se folosească poza altora, minciuni etc… daca nu merge altfel… why not? Vrei să “socializezi”? Hai să știm cine ești. Câți n-au fost de si-au dat altcineva si la întâlnire au scos cuțitu’…

 3. cresc pe lângă copaci, prin pădure. Când mai ai vreo activitate extra-curriculară poate mergem împreună la cules, dragă Robert. Scufie de mărgăritar e! :)))))

 4. Fire, nu sunt date cu caracter privat, ci nume, prenume, oras, e-mail, tara! Statistica facandu-se dupa IP.

  Overall, trist!

 5. Oare la Păltiniș o ieși ceva orgie? Că dacă nu, io  nu mai vin. :))))))

  Și acu pe bune: dacă cumva refuzi pe cineva și nu ajungi cu el/ea în pat, apoi să te ferească Dumnezo ce poace fi la gura lui/ei cu spume cu tăt.

  Eu sunt fericitul posesor al unei vieți frumoase și a unor prieteni, părinți și posibilități care mă fac să cred că am lucruri mai bune de făcut decât să dau importanță unor gunoaie de „liste” și alte frustrări ieșite pe gaura curului și preluate pe gură de către niște indivizi terminați psihic…

  • Bineînțeles. Nu tot cânt că sunt unii de parcă au fost lobotomizați… că ți-i și greață să mai vrei să ai contact cu ei. Whatever… fiecare cu Dumnezou’ lui.

   Păi sper să iasă ceva orgie în grup, că altfel nu-mi place! Io-mi aprind halogenele în caz de ceva… :)))

 6. Moaaa s-a luat de Raider, feblețea mea. Futu-ți morții mă-tii, cu lista ta cu tot! Te calc cu buldozeru dacă te aflu! :))))) (joke)
  Mie mi se pare patetic… Dacă ar începe toate panaramele existente în lumea asta să își spună părerea „sinceră și necondiționată” despre „toată lumea”, cred că m-aș izola într-o peșteră. Ce mi se pare ciudat este că eu am fost cam sociopat la viața mea, nu m-am prea „afișat” decât o scurtă perioadă (cam vreo 2 ani) prin „lumea bună” și iată că după vreo 2 ani de pauză de pe „scenă” și 1 an de când m-am mutat din Timișoara, încă sunt o „personalitate” (fi-mi-ar scârbă). Însemnează că am săpat gropi adânci în creierele ponosite ale sărmanelor creaturi care se târăsc prin vâscoasa substanță cenușie scursă prematur din tiugile lor sece, amestecând-o cu alte vâscozități cu caracter de murdărie.

 7. Smog, yup. Nush io intr-o zi ma gândesc la chestii mai lumesti (job, o cafea extraordinara, prieteni etc), nici prin cele mai bolnave cosmaruri nu m-as gândi sa ma simt indatorat sa scriu daca vreun gay e activ sau pasiv, daca are fite au ba etc. Who the fuck cares ?

 8. Robert, facem un protest spontan in fata la Zara si Bershka?? Nu se mai poate cu situatia actuala.
  @lista lui Schindler: macar de mine a scris de bine :))

 9. Tu esti pseudo-activ, Non_Lose! Daca erai activ si te futea, atunci iesea circ!

  • Non_Lose, numai la Zara facem protest, la berska le lasam p-astea mici, cu poseta si esarfa si tenesuti de bumbac.

   Gabriel, individu ala, Hyney, asta daca nu e facatura toata povestea, nici macar nu ii stie personal pe toti cei de care a scris. To start with. De exemplu zicea ca s-a intalnit cu Cosmin o data, nu ar trebui atunci Cosmin sa poata recunoaste vocea din inregistrarea aia de pe youtube? La fel si cu non_lose. Si io. Ca acu’ chiar senili nu suntem cu totii. Bine ca n-a zis de Fireman ca e pasiv, hahaha.

   Ti-am zis, vocea respectiva, ascultata cu atentie, imi da impresia ca apartine unei alte persoane decat celei care a scris lista. Vocea e oarecum timida, tipul e rusinos, se scuza obositor de mult, tace cand il intrerupe interlocutorul, si, mai mult decat atat… nu isi poate asuma responsabilitatea pentru cele scrise, nu vrea sa spuna cine e (adica frate, cand scrii ceva de genu si daca ai sange in pula, nu esti las si spui cine esti, corect?)… toate astea dpdv psihologic descriu o persoana introvertita, moale, caderi dese de calciu, usor manipulabila care este data la o parte mai mereu si doreste un pic de atentie. Apoi, vocea aceea e data de o gusa care apasa pe corzile vocale, ceea ce imi sugereaza ca are cu mult peste 25 de ani, cum spune el. Pe cand modul in care e scrisa lista, vulgaritatea limbajului, tind sa sugereze ca acesta e facuta de altcineva decat de cel de la telefon.

   N-am timp sa fac pe Sherlock Holmes, dar ideea este asa: pentru cineva care target-eaza timisoarenii, se presupune ca individul ar trebui sa fie timisoarean, si ca ne cunoaste, cel putin pe o parte din noi. Right? Bun. Cum se face atunci ca nimeni nu recunoaste vocea din inregistrarea telefonica? Sa fiu farte sincer, io cred ca acel presupus Hyney nu este cel care la telefon pretinde ca ar fi Hyney.

   Ceva e fishy, that’s for sure.

   Cei din Timisoara, concentrati-va putin asupra convorbirii telefonice de aici, recunoaste cineva vocea presupusului Hynley (aia mai slaba)?

 10. Da va rog. O sa fiti ca palcurile alea de penticostali care striga: sfarsitul este acum. Dumnezeu va vreaa… dati-va luuuiii. Si fluturasi, fluturasi 🙂

 11. @Non_Lose Nu e vorba ca e de bine sau de rau da e vorba de gestu in sine. Si de mine personal a scris de bine (acu nu mai stiu ca m-a blocat) dar chiar nu am nevoie de publicitate gratuita pe un site pe care sunt mai des la dat jos un film decat la socializat si agatat…

  Fatuca asta (si am impresia ca stiu cine e… revin cu detaliile mai tarziu) este o psihopata obosita care nu are o viata.

  Si pana la urma nu e vorba ca a scris… e vorba ca nu are suficiente coaie ca sa isi dea numele sa stie lumea cine e… Io unu daca am sa zic ceva cuiva o zic fara rezervari iti place bine nu iti place du-te invartindute…. Da panarama asta stie pe toata lumea, s-a futut cu toata lumea si mai si posteaza pe romeo ce face fiecare in pat…

  Pai fah obosito tu nu te gandesti ca aia care ti-au supt-o prost sau te-au futut cu juma de pula sculata au facut-o uneori si pe motivul ca tu esti o proasta????? Anyway masuri au fost luate pentru a demasca personajul si o sa ma ocup personal de chestia asta sa vedem daca o sa ii placa la parashuta sa i se publice profilu sa stie lumea unde sa bata la usa.

 12. Si eu mi-am pus problema moralitatii gestului astuia…dar astept sa vad si motivarea lui pana la urma.
  Eu nu-i recunosc vocea pentru ca am o memorie foarte proasta, iar coroborat cu numarul mare de parteneri ai mei intr-un timp foarte scurt… ;))
  Am IP-ul lui, dar deocamdata imi e cam inutil…macar am aflat ca nu e colegul meu de apartament.

 13. Vocea mi se pare cunoscuta si o sa o confirm in cursul zilei de azi. Dupa cum i-am promis stimatei parashute si pe faimosul site de socializare o sa aiba de furca cu mine… Daca vrea show o sa ii dau show…

 14. Robert G. as fi curios daca Non_Lose, cand a vorbit cu el la telefon poate sa confirme sau sa infirme ca este aceiasi voce! Desi, stiam ca Non_Lose le are cu inregistratul ma gandeam ca o va face si de aceasta data! Pentru ca: cu aproximativ o ora inainte de a fi sunat de persoana respectiva a fost sunat si Non_Lose 🙂

  Senil nu sunt insa e dubios si cusut totul! Am o discutie pe messenger la secunda si discutii la secunda si pe romeo, salvate toate in adresa de e-mail.

  Insa, astazi am depus o cerere prin care solicit inceperea urmaririi penale impotriva fake-ului de pe romeo, tragerea la raspundere penala a adminului care nu a facut altceva decat sa-mi zica “cu parere de rau in Romania legea postarii pe internet este ambigua si am avea rugamintea sa va sistematizati putin problemele legale de la dvs din tara” ceea ce mi se pare deplasat, asta pt ca i-am trimis in e-mail copie dupa factura de telefon si cartea de identitate pentru a face dovada ca eu sunt utilizatorul numarului de telefon expus si totodata eu sunt persoana in cauza!

  Intr-o discutie purtata atat pe romeo cat si pe messenger imi descrie apartamentul, ceea ce inseamna ca: da, a fost la mine, insa metioneaza ca eu cu el nu m-am futut ever… cum ca nu mi-a picat la pat! insa ii povesteam de o presupusa relatie iar la o saptamana cica, m-as fi futut cu doi prieteni de-ai lui! chiar ciudat!!!

  daca vrei ti le pun la dispozitie fara probleme si atunci te convingi singur ca cineva e, insa cine?! astept derularea plangerii penale sa vad soborul de gay cum stau la usa Parchetului de pe langa Tribunalul Timis pt a fi audiate!

  • Under2, da’ drept cine ma iei? dan diaconescu?

   Mi se rupe si ma usurez pe romeo si pe aceste “probleme” inchipuite. Am o pisica de crescut, n-am timp de scenarii demne de Oscar.

   Cine o fi, sa fie sanatos si eventual sa merga la un consult psihiatric.

 15. @ Robert

  „Bine ca n-a zis de Fireman ca e pasiv, hahaha”

  Bine dracului că nu a aflat că prin tinerețile mele profitau prietenii din gașcă de mine și îmi puneau peruci în cap, mă machiau și mă violau. Că nu știu ce aș fi făcut…

  Mai bine spun eu: Hyney, să știi că eu m-am și travestit când eram mai mic.

  Iată și dovezile, ca să fie treaba bună:

  Aici încă nu eram destul de beat (eu și viitoarea „colegă”) pentru a mă lăsa machiat de către fete…

  Iată că am ieșit pe strasse, în căutarea unei bodegi cu votcă ieftină și multă.

  Aici, după cum se vede, eram deja pe alte meleaguri …. Fetele au făcut din mine și „colega” mea două capodopere, bune de scos pe variantă…

  Ne-am găsit chiar și plasator… aka Pește. Își făcuse planuri mari cu noi, dar din păcate eram în pustietate, unde nu se puteau face multe lucruri, în afară de băut, râs și dormit…

  A doua zi, nemachiate, nu ne mai vroia nici dracu.

   

  Asta așa, ca să spulber toate eventualele can-can-uri ce vor mai apărea…

  Dacă cineva dorește să mai afle câte ceva despre FireMan, vă rog să îmi scrieți pe adresa:

  FireMan@cancan.ro

   

   

  • Loooolllllllll, dai așa a Oana Zăvoranu. Si eu am video de la o petrecere privata cu niste amici str8.

   Hynley, corectează lista rogu-te, barem sa fie updatată.

 16. și dacă îndrăznește cineva să spună că nu eram grațioasă… vai ș-amar va fi de cocul ei. :)))))

 17. hahaha, degetul mic trebuie ridicat, da??? o sa caut si io printre casete inregistrarea. natalie portman era naspa pe langa mine.

 18. buba la cap 🙂
  mare buba;
  ne-extirpabila nici cu sponsorizare de la Discovery Channel

  s-a futut cu juma de timisoara si pe cealalta jumatate o stie din povesti…. si aialalti sunt najpa? :)))))))))))))

  am mai zis eu ca studentii la medicina o iau razna…uuuf copila copila

 19. Si gata cu profilu din nou… Draguta de ea si-a luat de doua ori sutu in cur de la baietii din Romeo… sa vedem ce nume va avea noul profil….

 20. un_tip care e treaba cu studentii la medicina? ca imi ridica semne de intrebare aluzia ta!

  te intreb din pura curiozitate, deoarece banuiam un student la medicina anul 5 apoi m-a amenintat pe romeo!

  stii ceva?

 21. E o vb pe la malul mari :)) cica ^Cainele moare de drum lung, si prostu de grija altuia :))) asa si cu fetele astea frustate de pe la tm :)) tz`iale drecu de petarde :))))) Pup eu pe oana aia zavoranca! :))

 22. Doar ce am terminat de vorbit cu Zăvoranca și mi-a spus că „sunt foarte încântată de fanii mei de la malul mării (sau unul singur, care este)… Pupici cu lipgloss!”.

  Din păcate, Zăvoranca nu a mai dat nici un concert de la Revelionul 2006, din lipsă de machiaje și tocuri.  În plus, alea de pe Romeo ar fi prea invidioase pe ea dacă ar mai apărea în public „grațioasa”. În fond și la urma urmei, este una din personalitățile mele, pe care mă chinui să o sugrum de ani buni cu pastile, Valium, Xanax și Diazepam… Zăvoranca este un pericol social, căci este și forțoasă, nu numai grațioasă. Este mai bine așa, pentru … liniștea „comunității”.

  Lol about it!

  P.S. Vă pupă Zăvo pe poșete!

  • Lol, nebun mai esti. :)))

   In poza asta zici ca ai avut activitati extraconjugale in Uniunea Europeana si a venit sotu’ dupa tine. Poza surprinsa de vamesi.

   Tre sa ma uit si io dupa filmarea aia cu Alex ala, u know who.

 23. pai daca pui in balanta opiniile pro si opiniile contra ale x-ului si apoi mai afaugi opiniile neutre(de genul.. de asta nu ma iau)
  adica cu plus cu minus si cu 0 egal…
  algebra e algebra dom’le stiinta iegzakta cel putin pana la ipatrat care da -1…

  muncu-i mama cum isi cunosc ei numerele de telefon intre ei, si istorii si de prin alte orasele de sub tampa..ba si ecshi ai unora abia picati pe aici.. cu tot cu conversatiile private

  un alt joc elaborat.. de data asta cu punere in scena si tot tacamul
  sunt impresionat, jos palaria
  recuzita… sunet, imagine.. efecte speciale.. actori
  intru in casa ca mi-e frig pe balcon.. inchid telefonul ca se face microfonie…..

  mult zgomot pentru nimic; dar funny ca doara spunem oamenilor in fata ce credem nu cu profile false si multe..

 24. Pasionant subiectul ( viaţa secretă a lui FireMan, eu credeam că vine de la pompier, cân’colo ierea focu lăuntric)

  Revenind, indiferent câte frustrări ai aduna, câte minciuni ţi s-au administrat, nu-i înţeleg pe duşii ăştia care se cred deţinătorii standadrelor. I se urcă ipochimenului la cap conştiinţa propriei valori şi dă pe dinafară. Face articole despre cât de naşpa sunt ăia (întotdeuna ceilalţi) pe Romeo. Cum scriu ei greşit în engleză, el însuşi pronunţând greşit. Altul face clasificări psihologice ale userilor ( ăstuia i-am scris un mesaj în care îi demonstram autosuficienţa şi fragilitatea argumentaţiei , ia ghiciţi m-a blocat? As if i fuckin’ care…) Şi bomboana pe colivă…Himen ăsta. După mine omul a dus bârfa la un nou nivel.

  Nu ştiu cum aş reacţiona dacă aş citi o descriere ironică a comportamentului meu sexual postată public, îmi dau seama că există o probabilitate aşa că previn: îmi cer iertare dacă vreodată am lăsat impresia că sunt activ, sau pasiv, sau măcar sexual în vreun fel. Ştiţi frunza aia de lobodă care răsare primăvara la colţul drumului? Ăla-s io în pat…

  Pe de altă parte şi să porniţi o vânătoare de vrăjitoare prin Timişoara mi se pare o idee aproape la fel de proastă. Relaxaţi-vă, mă copii!

 25. Am o întrebare, zânele foloseau papirus? Că eu până azi mi le închipuiam având cu predilecţie o cultură orală (scuzaţi expresia). Înţeleg acum zânele îs dghe pe malul Nilului…

 26. Crypto, dacă apare o ediție de București eu mă dau cu freza de aragaz.

  Câtă să-nghiți ca să faci așa ceva? Se ridică la prea multe zerouri popolația din zonă.

  Poate cu multipli autori, dar de unul singur nu cred că are careva timp.

  • Ei, n-are, uite ca are. 🙂 Mie motivul mi-a placut. Ca cica a fost mintit.

   Pe Bucale ar merge un compendiu, ceva…

 27. LOL Robert, tu ai haz nu gluma! Doar asa pot sa stau vreo 4 ore pe net sa citesc o lista ce cuprinde 2000 de utilizatori 🙂

 28. Lol, Robert, eu te-am pupat în cur pe ziua de azi? Că eu nu îmi prea amintesc… 🙂

  • @Gabriel, după cum spuneam, un compendiu ne trebuie, sau cum e la medicina, ceva pe capitole, un fel de Pagini Aurii Rozulii LGBT. Vezi pe unu pe Romica, consuți repede dita cărțulia, și c’est la vie.

   @Fireman, ciudosule, las’ că știu eu. 🙂

 29. haha….deci….cred ca e cel mai tare post pe care l-am putut citi in ultimul deceniu……10+++++++………

  :))))))))))))))….extraordinar de bine realizat ….sunteti de a dreptul nebuni :)))))))))) (in sensul bun)

 30. Omul care a făcut asta nu cred că este întreg la minte oricum eu am o vagă idee despre cine ar putea fii. Încerc să îmi amintesc cum se numea utilizatorul care m-a făcut să vin până în Timișoara acum ceva timp și a vorbit cu mine pe tren și când am ajuns acolo l-am sunat și și-a închis telefonul permanent. Nu mă miră nimic în Timișoara. Mie îmi place orașul. 😛

  Și Sauvage cu Andreea Marin și Lady Gaga 😀
  Oricum, este foarte urât să faci așa ceva. Dar se poate face skimming și găsit tipul prin intervenția poliției. Și eu nu cred că s-a întâlnit el cu toți. Din modul lui de scriere aș zice că a citit toate profilele, le-a scris utilizatorilor, ăia probabil nu l-au băgat în seamă și s-a ajuns la această listă.

  Tind să cred că este posibil să nu se fi văzut cu 90 %. Este posibil ca refuzul întâlnirilor cu el să-l fi făcut așa de frustrat, pentru că dacă se întâlnea cu toți deja de la primele comentarii s-ar fi aflat care este. Unde sunt drepturile omului când ai nevoie de ajutor?

 31. RobertG

  Păi nu știam de voi atunci! Dar e posibil să mai dau o fugă pe acolo! :)) Am stat la hotel cina!
  Am stat cam 8 zile și am ajuns de 5 ori la poliție că mă îmbătam și de două ori că a a trebuit să declar furturile:)

 32. Da_Vero, lasa ca se va dezobisnuii el la un mom dat! Mom toar il infierbant!

 33. citat de pe romeo:
  ‘Doar privesk.meam gasit kapsunika dulce aromata care am cautat demult si abea acum misanplinit dorinta: forte rar gasesti aici,mai multi fitosi,fiti mai seriosi.!. ‘

  sorry, da’ nu m-am putut abtine

 34. fantastic. așa ceva… rar. am râs cu lacrimi 😀

  iar înregistrarea telefonică e de toată stima :))))

  Românii sunt buni la comedie

 35. Domnilor, problema este serioasa, aveam de-a face cu un om care nu se simte iubit. Va dati seama cata disperare ca nu exista nimeni pe lumea aceasta care sa-l iubeasca si pe el acolo un pic? Cainii nu se pun, or fi ei iubitori, dar nu stiu sa spuna povesti seara inainte de culcare.

  Domnilor e tragic, acest om a cautat un activ in Timisoara si nu l-a gasit. Va dati seama cate luni de frustare in incercarea tuturor “activilor” din Timisoara ca sa ajunga la concluzia ca doar un singur tip reguleaza bine?

  Domnilor e groaznic sa auzi ca intr-un oras, atat de renumit de altfel, nu exista decat un gay expert in regulat.

  Domnilor, pardon, Doamnelor acest om are nevoie de ajutor, acest om este aproape de nebunie fiindca nu se simte iubit, nimeni nu-l iubete. Trebuie ajutat, indrumat si cred ca trebuie neaparat, dar neaparat sa urmeze acest drum{vezi vidoclip}, http://www.youtube.com/watch?v=xSdxqLZJ7do si sa ia drumu Californiei, acolo sigur va gasi mai multi acctivi in credinta.

 36. Robert esti un deliciu, FireMan esti de gaoaza, o pardon de groaza, beton, criminal. Apropo semeni cu Xena printesa razboinica.

  Da_Vero nu zice pas, ca se gaseste si-n bucale unu de gen, ideea poate prinde si cine stie?

  CM in sfarsit ai inteles adevaratul sens al lui FireMan. El nu e pompierul, ci omul care aduce focul, adica piromanul. Intai este piroman si apoi daca considera de cuviinta, poate fi si pompier. Dar numai daca simte el ca merita.

  Under2, poate ajungi sa faci singur parte din soborul de gay timisoreni. Si apoi de ce folosesti cuvantul sobor? Sunt multi popi gay pe acolo? Stai nu-mi raspunde, nu ma intereseaza, lasa,nu-mi spune cati popi gay sunt pe acolo. Totusi parerea mea despre intentia ta nu mi se pare corecta. Nu mi se pare corect sa decizi tu in locul celorlalti sa faca “sobor” la tribunal. Insa ai putea sa incerci si sa-i convingi sa va uniti eforturile pentru aflarea adevarului.

  Non_Lose acum poti murii intradevar fericit, dar eu zic sa mai astepti, macar pana se obisnuieste Gabriel cu gandul ca nu este singurul acctiv.

 37. cristymaykei, Dacă se pune careva pe treabă, am niște oameni care ar putea contribui substanțial. :))

 38. Da_Vero, nu draga, de ce sa mancam fasole? nu sti ca iese flatulenta cu stropi? Si apoi mie-mi este de ajuns cat stiu pana acum nu doresc sa aflu mai multe, desi cand ma gandesc la homofobia unor gay asa zisi hetero, mai ca as fi tentat sa-ti accept oferta.

 39. Pe mine mă amuză ăia care-s cu iubita de mână și își rup gâturile după bărbați.

 40. cristymaykei: Reciteste mom in care am spus ca se vor strange in sobor, bulangii la poarta Parchetului pentru audieri! Apoi ne discutam..

 41. Ce poate fi? Deregleari regulate odata pe luna! aaa, cred ca vorbeste de ciclu, dar acela e doar la femei, noi suntem gay si nu putem avea ciclu ca doamnele. Dar daca avem un ciclu mental? Se poate sa fi destept toata luna cu exceptia zilei sau zilelor cand esti pe ciclu mental? Dar asta inseamna ca nu mai lucreaza creierul la parametri normali si poti asocia acest fenomen cu tampenia. Deci cu alte cuvinte suntem tampiti regulat odata pe luna o zi sau mai multe. Atunci daca tot este asa, nu ar fi mai bine ca in loc sa recunoastem ca suntem tamopiti sa zicem mai elegant … draga, nu lua in serios cu ce zic, sunt la period, da draga, sunt pe ciclu mental si nu merge sa gandesc acum, doar defechez sparcuit, urdinand cu manosie.

 42. Eu cred că toți oamenii se mai dereglează din când în când. 🙂 însă unii se mai și reglează, alții nici nu bagă de seamă. Cei mai periculoși sunt ăia care sunt așa de la mama natură și nici măcar nu își dau seama. Ăstora nu ai ce să le faci, Robert. 🙂 Eventual să nu îi bagi în seamă… Eu unul mi-am dat seama că nu se merită să îmi bat capul. Nu de alta, dar mă dereglez. 🙂

 43. Astept Hynley list sequel, poate ma regasesc si eu ca ma simt exclus… adica ce, eu nu exist? Ce daca activez odata la o luna pe Romy? 🙁

 44. Cred ca ar fi o idee buna ca toti cei care au trecut prin patul respectivului sa faca un mic brainstorming, sa vada cine e “elementul comun” in ecuatie. Ii selectati doar pe cei tineri, si tot tre sa rezulte ceva :))). Am ascultat si eu inregistrarea respectiva, de curiozitate. Prefer sa ma abtin, chiar daca n-o fac in fiecare zi :).

  O zi buna tuturor!

 45. Apropo’ de zane: inca o dovada ca al nostru cartier Circumvalatiunii este Soho de Timisoara:

 46. Ttttt… prea multa atentie pentru nimic important.
  Ce am inteles eu? Ala e un nefutut, nesatis_cafut care si-a dat seama tarziu ca unii se dau ce nu sunt, altii fut si pa. Intr-un fel mi-e mla de el ca nu are si el o pula buna la cur 12/24 macar, pe de alta parte mi se pare cel putin ciudat sa faci dit-ai lista. Nici reclama buna care a fost facuta unora n-are valoare cand vine din partea unui twisted ca asta.

 47. Non_Lose, dar nu stiai de Intrarea Zanelor? Imi place cum e focalizat print-scree-nul tau… Trebuia sa lasi toata adresa!

Comments are closed.

Vezi si...

Inconștiența unora, durerea altora

Am depistat pe site-urile unor canale de știri problema gravă a unui tânăr homosexual agresat de un coleg de clasă dintr-un motiv hilar: orientarea sexuală a victimei. Am privit videoclipul și m-am întrebat: de unde atâta inconștiență ? Agresorul a început să-și lovească victima de cum a intrat în...

Articole din aceeasi categorie