No menu items!

Anunț întâlnire DarkQ – Martie 2012

Acelasi autor

Uitați ce zic ei! Abia atunci veți fi liberi.

În general, despre uitare nu se vorbește foarte frumos, aceasta fiind privită mai degrabă ca pe un handicap al omului. Și mă gândesc că dreptul...

Curvele masculine din mondenul românesc

Nu am să intru în prea multe detalii referitoare la identitate, pentru că nu are rost, însă nu mă pot abține din a nu...

Nu am să vin cu prea multe prezentări, acelea vor urma cu altă ocazie. Pe scurt, eu sunt Ideea (sau nah, Alex de pe Idei de Gay), iar în urma unor discuții cu RobertG am decis niște chestii referitoare la activitatea mea aici, pe care le veți afla la momentul potrivit. După cum puteți observa deja, mă voi semna cu numele de Tom Cruz, conform nașului de botez FireMan. Așa, ca să știți cui dați „săru` mâna!” sau pe cine înjurați.

Lăsând la o parte introducerea, care ar însemna să nu mai fie foarte scurtă dacă aș insista să mai zic ceva, am să trec la partea practică a acestei postări, care are ca scop informarea voastră cu privire la o intenție despre care s-a tot discutat zilele acestea.  După modelul Sinaia, dar cu mici îmbunătățiri, urmărim să organizăm o nouă întâlnire a autorilor de pe DarkQ.

UNDE?

Această întâlnire ar urma să aibă loc într-o locație din centrul țării, în așa fel încât să poate fi accesibilă, din punct de vedere al transportului, tuturor celor prezenți pe blog-ul de față, atât ca timp de deplasare, cât și din punct de vedere al costurilor ce se impun.  De asemenea, tipul de vilă pe care intenționăm să o închiriem este în regim închis (în sensul de a fi doar noi, fără personal auxiliar), iar alegerea va fi făcută și în funcție de numărul doritorilor.

CÂND și CÂT?

Pentru a lăsa timp îndeajuns constituirii fondurilor necesare, dar și pentru un management eficient al timpului fiecăruia dintre noi, adunarea ar urma să aibă loc în ultimul weekend din luna Martie, până la momentul respectiv fiind destulă vreme pentru a ne elibera de eventualele impedimente. Propun ca întâlnirea să se desfășoare pe o durată de 3 zile, fiind vorba despre 30 ,31 Martie și 1 Aprilie (nu e nicio păcăleală).  De asemenea, am ales această perioadă pentru că va fi destul de plăcut să întâmpinăm primăvara în mijlocul naturii, putând să facem și diverse jocuri în aer liber, ca să nu mai vorbim de grătare (cei care au fost la Sinaia știu mai bine) 😀

COSTURI, REZERVARE  și PLATĂ:

Suma necesară acestei mici excursii încă nu este cunoscută, urmând a fi precizată odată cu găsirea locației și stabilirea numărului de participanți (cel mai probabil la începutul lunii Februarie), însă vom încerca să fim cât mai eficienți din punct de vedere financiar. Înțelegem că nu toată lumea dispune de foarte mulți bani, ceea ce nu este o rușine, de aceea încercăm să nu facem din această ieșire o povară financiară greu de suportat.

După ce și-au prezentat intențiile de participare, acei care doresc să participe la această întâlnire vor trebui să achite un avans până pe 15 Februarie.  Avansul nu se restituie! De ce?  Nu, nu vrea nimeni să se îmbogățească de pe urma cuiva, dar avem nevoie de niște certitudini. Odată făcute niște calcule, în momentul în care cineva renunță,  înseamna să fie dat peste cap tot bugetul excursiei, ceea ce nu ne dorim nespus de mult. Nimănui nu cred că i-ar conveni să se trezească cu 30 de lei în plus la costuri doar pentru că X nu mai are chef să vină.

Cred că lucrurile au fost precizate destul de clar dinainte, în așa fel încât orice amânare nu ar trebui să intervină decât în cazuri extrem de speciale: deces în familie, operații de schimbare de sex în Thailanda (glumesc), etc.

Plata în totalitate a costurilor cu cazarea trebuie făcută până cel târziu pe 15 Martie, în caz contrar, rezervându-ne dreptul de a căuta o altă persoană în locul rezervării celui care nu și-a dus la final datoria de plată. Reiterez, avansul nu va fi restituit!

BĂUTURA ȘI MÂNCAREA la locul faptei:

Pentru a evita situațiile în care 10 proști pun bani la băutură și mâncare, iar alții spun că nu vor nimic, că ei nu consumă alcool și nici nu respiră aer, dar atunci când apare sticla de vodka (a se citit „apă plată cu lămâie) nu știu cum să o soarbă mai repede, atunci când se va face chetă pentru cumpărături, toată lumea va contribui în mod egal, fără excepție. Este o regulă de bun-simț, mai ales când ești într-un grup.

Până la urmă toate achizițiile vor fi făcute printr-un consens general, în așa fel încât să nu lipsească nimănui nimic și, deci, e normal să nu existe cazuri de excepție.

PATIMI și SUFERINȚE:

Pentru a nu umbri evenimentul în vreun fel, trebuie să înțelegem că, indiferent de patimile noastre și de antipatiile pe care le putem avea, trebuie să existe toleranță. Este normal să nu se simpatizeze toată lumea la fel, dar pentru ca evenimentul să se desfășoare într-o manieră civilizată, fără a atrage energie negativă, sigur că avem nevoie de înțelegere și respect, ceea ce am convingerea că poate oferi fiecare.

EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT:

Evenimentele organizate de către echipa DarkQ nu au ca scop practicarea de activități fizice cu respirații adânci și fierbinți. Totuși, acestea nu sunt interzise, atunci când sunt făcute de comun acord și cu protecția de rigoare: genunchiere, cotiere :)))

Ar fi nedrept ca echipa DarkQ să stea în calea fericirii cuiva. Unde astrele așează, și DarkQ se conformează.

Dispoziții finale:

Această postare a fost scrisă pentru a vă aduce la cunoștință intenția noastră de a ne (re)vedea cât mai curând, în așa fel încât să vă puteți programa bugetul și programul în funcție și de acest eveniment. Vom reveni cu mai multe detalii! Voi puneți banii la saltea, că la primăvară ne distrăm!

Așadar, cine dorește să vină este rugat să lase comentariu la acestă postare cu numele (nickname-ul) său, în așa fel încât să ne facem o idee despre participanți. Eu voi actualiza postarea cu numele fiecăruia în cursul zilelor acestea.

 

Participanți: Da_vero + 2, RobertG +1, Tom Cruz, AlexanderUK, Rhade, Gaybriel +1, misfit, FireMan, Alex P., Cristi P., Bogdan I., Comi, Daniel (via Fireman), RZV, LDD, asp.pet, Nick H, Remus T.

PRECIZARE:  Pot participa la această întâlnire atât autorii de pe DarkQ, cât și prietenii acestora. De asemenea,  întâlnirea este deschisă și cititorilor blog-ului, însă doar în urma unor discuții cu organizatorii, prilej cu care ne rezervăm dreptul de a selecta persoanele participante, în așa fel încât să păstrăm anumite standarde. Cititorii (neautori) pot obține informații la una din următoarele adrese de e-mail: ideidegay@yahoo.com  /  admin@darkq.net

 

107 COMMENTS

  1. Lol, “unde astrele așează, și DarkQ se conformează.” 🙂

    Deci… da. Asta este întâlnirea de la munte. Pâna acum eu și Alex sigur, sigur mergem.

  2. Eu vin sigur in masura in care nu se intampla ceva neprevazut si nu e prea scump. Totusi, de ce “De ce?”-ul dupa nerestituirea banilor trebuie sa trimita la “De ce sexul e mereu cel care aprinde fitilul bombei”? lol

  3. Am să știu mai bine la sfârșitul lunii dar până atunci zic că vin și eu. finally 🙂

  4. *EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT acest punct ma sperie putin. Sper din toata inima ca oamenii care vin, sa nu uite de ce au venit cu adevarat.

    Partasia este mai importanta decat orice altceva.

    O sa fie fain 🙂

    Alexander

  5. De costat nu va costa mult. Daca va grupati cu masinile… iese cel mai ieftin. Pana prin centrul tarii sunt cam 300-350 km cam de pe oriunde. Din Bucuresti sigur vor veni multi, din Timisoara nu stiu exact (eu merg cu masina).

  6. Robert si Alex dacă aveti nevoie de ajutor la organizare sau orice legat intalnire va ajut cu mare drag numai sa imi spuneti.

    Alexander

  7. Ma deranjeaza ca pretul n-a fost precizat nicaieri. Daca as sti, m-as hotari daca sa vin sau nu. Deci? Estimarile sunt mai bune decat nimic. Minimul, maximul, dati tot.

    • Q, probabil cateva meleoane… eu estimez undeva pe la 5-8… depinde foarte mult cum zicea si Alex de: metoda de transport, cati o sa fim si la ce ne intindem cu ce consumam.

      Acum nu e greu sa se faca socotelile:

      Cat ar costa drumul dus-intors pâna în zona Sibiu/Sighisoara?
      Vila poate ca va fi in jut de 1500 ROn toata, pe cele 3 zile… ceea ce inseamna cam 100 RON/persoana
      Cat bem si mancam? (aici e greu de estimat. Noi cand am fost in septembrie la sinaia nu a fost OK cu luat separat ce vrea ca au fost discutii, asa ca Alex bine zice, toti la gramada sa nu fie povesti)

  8. @AlexanderUK
    Mulțumim pentru sprijin, dacă e ceva, te anunțăm.

    @Queeditch
    Să aruncăm a proști un preț fără ca noi să ne fi interesat exact de costuri ar fi dovada unei tâmpenii de zile mari. Vor fi comunicate datele respective la începutul lunii Februarie, înainte să se ceară orice avans. Prețul se face în funcție de numărul celor care vin. Dacă iau o vilă cu X bani și împart la 7, e o chestie, dacă împart la 12, deja schimbăm mult.

    Cazarea pe cele 3 zile eu sper să nu depășească suma de 150lei/persoană. Transportul e o sumă dinamică, în funcție de fiecare. Puteți veni și cu „ia-mă, nene”, nu e treaba noastră.

    Mai pui mâncarea și băutura pe cele 3 zile, o ieșire, două, pe la un restaurant, etc.

    Noi vom aduna anticipat doar banii de cazare. Eventualele chete pentru mâncare și băutură se fac pe moment.

    • Da, exact.

      De obicei aceste vile au cam 12-16 locuri… poate mai multe… pretul se imparte ca cati suntem… de aceea depinde. Dar cazarea, sigur nu va sari de 150-200/caciula/toate zilele (deci in total)

  9. Dragilor, eu sunt un mare zgarie-branza. Probabil mai mare decat ati intalnit vreodata unul. 🙂 Asa ca voi face un mic pariu. Daca la inceputul lui februarie (doar vorbitorii de engleza scriu lunile anului cu majuscule, nu si cei de romana) suma va fi mai mare de 150 de ron (inclusiv transportul si mancarea), nu voi veni nici daca pretul va fi de 160 de lei.

  10. @Q, lol. 150 de RON all inclusive? Ăăăăăă… tu când ai ieșit ultima oară pe undeva? Pentru 150 RON all inclusive cred ca te duce cineva în spatele blocului și-ți dă o țuică fiartă… 🙂

    Deci, sper că e clar pentru toți că cu transportul se descurcă fiecare: mașină, tren, bicicletă, motocicletă whatever.

  11. Dacă cineva scrie așa, nu înseamnă că nu știe că în limba română lunile anului nu se scriu cu majusculă. Ideea este că fiecare are dreptul să se opună unor reguli, iar eu îmi rezerv acest drept de asemenea. Eu voi scrie toată viața lunile cu majusculă, indiferent de ce ar zice x sau y.

    Dar nu despre acest lucru este vorba. Noi discutam despre o inițiativă, despre o ieșire la care PREZENȚA UN ESTE OBLIGATORIE. De asemenea, pentru ca această ieșire să existe, sigur că sunt câțiva oameni care se zbat, fără a pretinde vreun beneficiu. Ba chiar mai mult, totul va fi mai mult decât transparent.

    Noi vom încerca să fim eficienți în găsirea unei locații care să nu implice costuri ridicate. Vom vedea cât va fi suma finală.

    Nu facem prețul după cât de zgârie-brânză este unul sau altul, ci în funcție de locațiile găsite.

    Încă o chestie de precizat: Nimeni nu ne face nouă vreo favoare că vine, ci noi facem o favoare că ne implicăm. Asta e abordare realistă.

    Nu stau să conving pe nimeni să vină sau chestii de genul. Cine vrea și poate să vină să ne simțim bine, să vină, cine nu, să stea acasă la el. Cine începe cu ifose (și am folosit forma plăcută), din punctul meu de vedere, nu are ce căuta acolo!

  12. Este placut sa vad formarea unei traditii DarkQ, plecata de la un gand al meu, dar mai ales instituita si organizata de Robert cu succes in anul ce tocmai a trecut.
    Tot la fel de placut surprins sunt de preluarea organizarii editiei de anul acesta de Tom CruZ, nici ca se putea gasi altcineva cu mai multa experienta in domeniu. Imi place teribil ca EL se implica, fiindca stiu cu certitudine ca dupa succesul de anul trecut, nu cred ca ar fi fost cineva care sa aiba curajul sa organizeze intalnirea de anul acesta.

    Pentru mine data aleasa, cert imi v-a da batai de cap serioase, insa sper sa le pot surmonta.

    Sper sa vina timisorenii toti, cu mic cu mare, dar fara coase si topoare. Deja ma prins melancolia gandindu-ma cu drag la oamenii pe care i-am intalnit la intalnirea precedenta.

  13. Măi Tom Cruz măi, așe mi-ai dat o stare de confort, știind că totul e pe mâna ta, că mai mai aș spune că ai fi fost bun pentru tot ce faci tu în viață… Să dea dumnezo să nu îți mai stea nimeni în cale. Eu mă las pe mâna ta cu cea mai mare relaxare posibilă în vene. Însă nu mă încumet să dau un răspuns, de orice fel ar fi el, până nu văd cam cât ar costa, pentru că mie (acum) îmi place să îmi fac niște socoteli înainte să fiu surprins de ceva neplăcut. Așa că, dacă va fi un cost acceptabil pentru situația mea din momentul respectiv (în care mă voi decide), voi spune cu toată inima DA.

    Mie îmi place socializarea, vinuș fiert, muntele, oamenii frumoși, zăpada (să sperăm), drumețiile și râsul spaspodic 🙂 Deci DA (cu juma de gură).

    Mai mult aș spune, cu toate că voi aveți o predispoziție negativă din experiența anterioară cu Sinaia, eu aș spune că orice om de pe website-ul ăsta merită o a doua șansă. Cutare și cutare a făcut și a dres… astea sunt niște prostii. Dacă suntem atât de cutezători, am putea să înțelegem pe fiecare de ce și cum face. Există într-adevăr o singură persoană pe care nu mi-aș dori să o văd, pentru că personal nu cred că poate ieși ceva benefic din interacțiunea cu el, însă aceasta e problema mea și nu îmi rămâne decât să mă conformez majorității. Restul… e kaka-maka…. acu ne certăm, acum ne pupăm, ăștia suntem… Dacă nu ne place, mergem mai departe. Mie, repet, îmi place socializarea, cu riscul de a ieși mici certuri. E inevitabil ca atunci când aduni mai multe tipologii de oameni într-o casă și îi pui în situația de a fi apropiați să nu iasă ceva neplăceri. Dar contează cum ne descurcăm (englezii spun mai bine „to manage the interactions”) cu aceste neplăceri. Eu unul mă cunosc pe mine însumi și nu mă pot răni decât oamenii la care țin. E problema fiecăruia dacă se supără sau nu pe mine. Și la fel mi-ar dori să fie toată lumea.

    So… dragă Tom Cruze (ce-mi place cum sună), cu „dumnezo nainte”, că ne-om descurca să iasă bine.

  14. Robert, ultima data cand am iesit din oras am cheltuit 150 de lei pentru doua zile, cand m-am cazat la un camin cu regim hotelier. A trebuit sa platesc in plus pentru o masa la un restaurant si nu mi-a convenit, desi am avut doua motive intemeiate pentru aceasta cheltuiala.

    Tom Cruz, ma bucur ca ai spus ca nu stai sa convingi pe nimeni sa vina. Deja mi-am format o idee. Eu am un buget restrans si nu-mi permit sa merg oricum si cu orice pret. Multumes pentru informatii.

    • @Q, înțeleg. Probabil căminele sunt mai ieftine, dar noi o să fin un grup de gay, vrem să ne distrăm fără să ne privească unii sau alții în vreun fel. Așa că închiriatul unei vile este cea mai bună decizie, vilă pe care o să o căutăm după ce știm exact câți vin 100%. Dar drumul/mâncarea/cazarea sub 150 RON, cum ai spus tu, mi se pare o glumă, sincer. 😉

      @Iulian, Nu are ce să fie mult. Nu e nevoie să ne întindem la nuș ce extravaganțe dar trebuie să ne și simțim bine. Zic și io…

      @maykey/mary, trebuie să știți exact până la 15 feb.

  15. @cristymaykei

    Mă bucur să te „revăd”, mulțumesc pentru cuvintele frumoase, dar spune-mi dacă te trec în listă sau nu? Ar fi indicat să faci un efort să vii, că prezența ta este de preț. Promit că fac un Monopoly într-o dimineață :)) Deocamdată ce zici, te pun pe listă sau nu? + Mary

    Despre organizare, ce să zic? Va fi făcută în echipă. Pentru început voi eu și Robert, dar suntem dispuși să lucrăm cu toții, în așa fel încât să iasă totul cât mai bine.

    @FirMan
    În primul rând, mă bucur că vii, mai ales că ești unul dintre „oamenii de omenie” pe care mă pot baza la grătar :))) Mulțumesc pentru încredere. Totuși, eu am încredere în tine, de fapt, am convingerea că vei fi plăcut cu toată lumea, indiferent de alte aspecte, iar subiectul nici nu cred că mai trebuie discutat.

    @RobertG
    Am dori să știm mai de pe acum, nu chiar de pe 15 Februarie, că atunci vorbim deja de avans, vorbim de o repartizare a costurilor, iar noi trebuie să știm cât să cerem fiecăruia. Ideal e să știm cât de cât din timp.

  16. deci, felicitari pentru idee..
    Daca organizatorii sint de accord, eu ma inscriu ca vin, platesc bineinteles, insa, daca nu pot veni sa nu imi aud vorbe ca am ocupat vreun loc degeaba..Nu ma intereseaza nici o restituire de bani, va anunt ca nu vin si faceti ce vreti cu locul meu…

  17. Sergiule, te pun pe listă. Noi sperăm să vii. Iese prea frumos ca să nu fim împreună, să nu fii cu noi acolo. 😀

  18. Robert,
    Sper sa nu crap pina atunci, ca am niste datorii sentimentale…
    La maikey is dator cu un dildo si un urs, iar fireman mie dator cu o cafea…
    Nu ma dau batut pina nu primesc cafeaua de la pompier:-))))))

  19. No, bine, de principiu ma inscriu si eu. Astept sa vad la ce cazare va opriti. Cautare inspirata!

  20. “Dragilor, eu sunt un mare zgarie-branza. Probabil mai mare decat ati intalnit vreodata unul”
    …ba da, eu sunt acela!!!muahahahaha!!! As vrea sa vin si eu, ar fi ceva inedit pentru mine, dar din pacate mai mult ca sigur, nu se va putea. Momentan nu dispun de resurse financiare consistente, asa ca c’est la vie. Desi locatia, ar fi aproape de mine (stand chiar in centrul tarii), pentru 3 zile, sigur se va achita in jur de 300 Ron, ceea ce pentru mine este fabulos…:d.
    Asa ca had fun my dear darkisti!!
    Daca totusi se va intampla o minuneeee (nu prea cred), i’ll come, dar pot sa vin cu o prietena?

  21. Oricum, cine vrea sa vina sa se anunte aici lasand comment. ideea e ca trebuie sa stim pana prin 10 feb exact cati suntem, ca sa stim dupa ce cazare ne orientam.

  22. Și cine face parte din Comitetul de Evaluare a Cititorilor Ne-autori ? Și cât de ridicat trebuie să fie standardul????? Că eu am emoții că nu se vor încadra toți :))

  23. Moaaaaaaa

    Îmi șterg user-ul mâine. Mitocanilor! Am muncit toată tinerețea în casa asta, am gătit, am pescuit, am spart lemne, am dat cu topoare… cu furci… am crescut animale și le-am îmblânzit, am mers la Biserică cu copiii, am servit dulciuri împreună, i-am șters la fund pe cei mici și nici măcar atât nu merit?
    La revedere! Mâine îmi iau toate articolele și plec! Pe AmAles mă duc. (nu de alta, daaaarrr am auzit că e un autor simpatic acolo, și de-aia) 🙂

  24. hmm,
    pe vremuri eram un mare devorator de napolitane…sigur de te vad te minc:-))

  25. De principiu, daca nu suntem in plus, am veni si noi (eu plus partenerul). Care, daca se accepta animale de companie (de catre gazda/colegi), am veni si cu un Westie 🙂

  26. da, ala este…
    nu, nu puteti!
    cine ne mai linge pe noi non-stop? se ofera cineva ca substitut? 😛
    [scuze de offtopic; a se interpreta ca gluma!]
    ps: daca e relevant, si cainele e pe invers… iubeste UN labrador negru si UN Saint-Bernard… deci, sa fie homosexualitatea un comportament invatat?

  27. foarte fain cățelul. Eu votez pro Rzv+BF+Westie. Și tare mi-e teamă că o să fim nevoiți să închiriem un hotel mai mic 🙂

  28. O sa fie destule bestii la intalnirea asta, nu cred ca una in plus e problema, mai ales ca nu musca precum celelalte.

  29. Rhade, e bine să fie și bestii care mușcă mai rău. Mai ales că nu ai nevoie de anti-tetanos după mușcătură, ci doar de un proces de conștiință care să te facă să te întrebi de ce te simți așa „mușcat”. 🙂 E simplu, mai ales dacă susții că ai o lume interioară în care trăiești fericit după supozițiile proprii, fără să bagi în seamă celelalte… bestii.

  30. Nu am nevoie de anti-tetanos, eu fiind o persoana fara spasme musculare iar tetanusul caracterizandu-se prin contractii musculare puternice necontrolate. Procesul de constiinta e un atribut al mintii pe care am izolat-o intr-un loc sigur in lumea interioara pentru ca e cam schizofrenica, deci n-o sa-mi faca probleme.
    Nu am spus ca lumea interioara se opreste la limitele fizice ale corpului meu, ci se extinde la infinit. Deci bestiile sunt parte din mine si nu am cum sa nu le bag in seama. Altfel nici n-as merge in excursia asta, in caz ca voi reusi sa ajung pana acolo. Totusi nu imi permit ca lumea mea sa fie distrusa asa ca deja am inceput munca la un vaccin impotriva distrugerii pe baza de bestialitate. Cred ca si niste lese sunt bune pentru orice eventualitate. Si astfel e la fel de simplu 🙂

  31. Animalul de companie va fi acceptat în măsura în care vila pe care o vom închiria va permite accesul și cu animale, în rest nu cred că se pune problema. Discutăm!

    @RZV – Eu nu știu dacă ești autor pe Darkq. Dacă ești, ne va confirma Robert, în caz contrar va fi nevoie de o discuție cu unul dintre noi.

  32. Măi Tom cel Cruz, stai frate că nu există nici un comitet de întâmpinare… Cine se anunță e trecut pe liste. Cine trimite bani, e confirmat. Eu aș fi curios să cunosc cititori ai blogului, la fel de mult cum mă interesează să cunosc și autorii, în limita bunului simț. Adică da, o discuție mică pe Skype nu ar strica, pentru a nu evita neplăcerile datorate unui homofob care dorește să apară la munte cu noi și cu încă 3 amici homofobi. 🙂 Că nu am chef să iau pe nimeni la trântă pe-acolo, dar nu să organizăm ditamai Comitetul de Întâmpinare, care fuse o glumă din partea mea.
    aaa da, și consider că ar trebui să fim 100% transparenți, precizând cine s-a mai înscris, cine a fost respins (dacă e cazul) și de ce.
    Ca să nu mai spun de faptul că se prea poate să nu găsim o pensiune (sau două) destul de încăpătoare pentru toți fanii Darkq care doresc să se înscrie la această ieșire. În această idee, probabil că ori vom căuta mai multe pensiuni apropiate una de alta, ori va trebui să facem selecție pe baza ordinii cronologice de înscriere, nicidecum pe baza altor criterii, oricare ar fi ele.

  33. Repet, pentru cititorii neautori este nevoie de o discuție în prealabil, iar acest lucru se face din anumite considerente, pe care, dacă am să ți le explic în privat cu siguranță ai să le înțelegi. Este vorba de securitatea noastră, este vorba de ambianță și așa mai departe.

    Dacă-ți dorești foarte mult să cunoști cititorii blog-ului, indiferent de anumite criterii „de omenie”, sigur că ai posibilitatea să faci asta în privat. Noi vom fi un grup, iar pentru ca el să funcționeze, bineînțeles că trebuie respectate niște minime valori.

    Nu impun această discuție în prealabil de nebun, că așa am eu chef. Mi-ar fi mult mai ușor să nu am nicio discuție cu nimeni, cum la fel i-ar fi și lui Robert, decât să stau să mai și triez, iar în cazul în care nu am triat bine, să mai fiu tras și la răspundere: vezi, că tu l-ai „analizat”, iar dacă erai atent nu se întâmpla nu știu ce chestie.  Nu este un privilegiu să faci asta, ci o răspundere.

     

  34. Tom Cruz, eu aș ocoli să îmi asum vreo răspundere tocmai pentru a da ocazia fiecărui om să ne cunoască. Sunt de acord că cineva trebuie să aibe grijă de securitatea și de flexibilitatea grupului prin caracterul indivizilor săi, dar mai cred că cine dorește să ia parte la o astfel de întrunire are cel puțin răbdarea necesară de a citi, comenta ideile unora dintre noi, astfel că se poate pre-întâmpina destul de simplu orice neplăcere, printr-o simplă discuție pe Skype. Mai mult decât atât, sunt sigur că elementele negative, dacă vor exista, se vor de-selecta de la sine, prin respingerea/acceptul majorității participanților. Nu este nevoie de cineva asupra căruia se poate da vina ulterior. Și repet, prin transparență totală se poate dezbate asupra participării unuia sau altuia dintre doritori.

  35. FireMan, cred că tu vezi această selecție mult prea militară. Nu-ți imagina că-i supunem la teste, acrobații sau cine știe ce dracu. Va fi o discuție relaxată, simplă. Nimic mai mult! Un fel de mini-interviu ( de ce vor să vină, etc.) Chiar nu intenționează nimeni să facă admitere ca la facultate, dacă asta ți-ai închipuit. Să insiști pe problematica asta mi se pare inutil.

    Nimeni nu a plecat de la premisa că cineva e nu știu cum, ci doar vrem o minimă discuție în prealabil.

     

  36. Tom Cruz,
    (cred că) sunt autor debutant. apărut în peisaj ieri, dar citesc în anonimat blogul de mai mult timp.
    De ce vreau să vin? Sunt curios să vă cunosc.
    Sunt şi alte întrebări? Bucuros răspund în privat.
    Câinele nu este motiv de ceartă: am precizat din start că îl luăm numai dacă se acceptă de către gazdă şi/sau colegi (participanţi). Pot preciza suplimentar doar că până acum nu a muşcat pe nimeni, că mă (ne) ascultă şi că nu plec cu câinele fără să am carnet de vaccinare la zi.

    @FireMan:
    Mulţam de votul de încredere. Este păcat însă să te cerţi cu mai vechii tăi camarazi pentru un nou venit. Majoritatea decide, accept asta fără nicio problema. Dacă nu sunt suficient de (fill in blanks ) pentru aceasta întâlnire, probabil că va urma şi alta 🙂 Nu au intrat zilele în sac (încă)! 😛

  37. @Rzv

    nu mă cert cu nimeni atâta vreme cât autorul blogului și al ideii generale de „Darkq” tolerează chiar și o securitate exagerată a întâlnirii. Nu am spus decât că ar fi păcat ca oameni ca tine (+prietenul+Westie) să nu aibe ocazia să ne onoreze cu prezența, doar pentru că ai „picat testul” probabil dintr-o eroare subiectivă aparținând celui care efectuează o eventuală selecție, ceea ce nu cred că va fi cazul. Tom Cruz este în realitate un tip jovial și nu își face așa multe probleme precum pare pe blog. 🙂 Dar probabil că vrea cu ardoare să facă el o preselecție oarecare. 🙂

     

  38. Deci, domnu director clarifică (că are drept de veto):

    Toți autorii sunt bineveniți (chiar și cei care au scris 1 articol) ba chiar îi rog să facă un efort și să-și miște posteriorul la întâlnire (cu jumatatea sau fara dar sa ni se spuna de la inceput sa stim cati suntem). De asemenea, toți cei care comenteză, mai mult sau mai puțin frecvent, sunt tot așa, bineveniți.

    Nu se fac interviuri, teste psihologice, etc. Ideea era că nu vrem să facem întâlnirea deschisă chiar oricui din motive lesne de inteles. Legat de cei care nu sunt DarkQ-isti, si vin in calitate de prieten/amic al cuiva care este DarkQ-ist, ar fi bine să ni se spună acest lucru din timp că n-am chef să mă trezesc pe acolo cu vreun cremenal în serie deghizat.

    Deci, cine are tangențe cu darkQ (autor, comentator) e binevenit, fără doar și poate. Dacă acestia vor să vină cu cineva care crede ca DarkQ e vreun grup secret anti-tero, să ni se specifice acest lucru să stabilim ce și cum, astfel ca întâlnirea să fie plăcută oricui.

    Depre animalele de companie trebuie să vedem ce vilă rezervăm și să întrebăm daca se acceptă.

  39. @RZV

    Discuția mea cu FireMan nu era referitoare la tine. Noi discutam în general (cel puțin eu așa am abordat situația) despre modalitatea de participare, nu despre participarea ta în mod expres.

    Câinele nu e un motiv de ceartă sub nicio formă. Nici nu se pune problema. Singurul impediment ar fi să nu permită accesul cu animale în vilă, asta e tot, însă nu cred că va fi o problemă. Mie îmi plac animalele, chiar și ele patrupede :)))

    De asemenea, nu se aplică această discuție prealabilă autorilor și cititorilor „cu normă”, ci doar celor foarte ocazionali, dacă pot să le zic așa. Prietenii autorilor sau comentatorii cu „normă întreagă” își confirmă participarea cu plata avansului, fără alte proceduri. Prietenii/iubiții/frații/surorile/mătușile/verișorii autorilor vin pe încrederea acestora, așa că nu se impune decât plata avansului.

    Procedura unei mini-discuții în prealabil se aplică, repet, doar celor care au contact cu DarkQ extrem de rar sau pentru prima dată.

    @FirMan

    Cred că greșești cu „ardoarea”. Ba chiar mai mult, eu încercam să-i ușurez lui Robert eventuala selecție. Foarte bine eu pot să nu fac nicio selecție pentru că, după cum am mai spus, nu este un privilegiu, ci doar o sarcină în plus, nimic mai mult.

    Aș zice că ai luat prea dur acea discuție prealabil, dar te înțeleg. Îți place să fii gică-contra, doar pentru a mai lua ceva atenție asupra ta. Am început să te cunosc :)))

  40. @ FireMan: fooled me 🙂

    @Tom Cruz: nu ca nu mi-ar place sa ma bag ca musca in lapte dar… m-am cam simtit pretext de discutie.

    @RobertG: Scuze de intarziere… postul anterior m-a obosit si am adormit cu telefonul in mana 🙂

    Da, puteti conta pe noi 2 +/- scarbavnica faptura (cainele), in functie de disponibilitati. 🙂

    • Bine RZV, va trecem pe listutza din post.

      Este foarte important ca fiecare care doreste să vină să spună cât mai grabnic. Stiu că vă gânditi ca este vreme si așa, dar trebuie sa stim din timp cati suntem exact ca sa stim ce inchiriem.

      Eu voi face un timeline, ca sa fie foarte transparenta toata treaba. Vreau sa o organizam foarte bine ca sa nu avem surprize.

  41. @RZV

    Te înțeleg că te-ai simțit ca musca-n lapte, dar nu este cazul. Chiar nu este o problemă. Noi ne bucurăm să vedem oameni care vor să vină, însă erau niște elemente care privesc chiar și buna-dispoziția voastră, a grupului, etc.

    Mi-ar fi plăcut ca FireMan să vină cu precizările în privat, în așa fel încât să nu existe o presiune asupra altora, că nu e corect.

  42. Mi-ar conveni sa vin, deoarece sunt destul de aproape de Sinaia (daca acolo ne intalnim, dupa cum am inteles din material)! Ne intalnim toti acolo, nu?? Adica fiecare vine pe cheltuiala lui pe drum… Iar acolo cheltuim impreuna?
    Oricum, sa vad cum stau cu banii pana-n martie…
    Deci nu e nimic sigur!

  43. Si acel avans… probabil inca nu-i stiti valoarea, dar care ar fi modalitatea de plata?

  44. Avansul va reprezenta jumătate din valoarea totală a cazării. Aproximativ 75 de lei. Plus/minus 20 de lei

    Plata va fi făcută prin transfer bancar ori prin alimentare cont direct la ghișeul băncii. Fiecare dintre cei care doresc să participe vor primi datele necesare, respectiv cod IBAN, banca, suma, numele titularului de cont.

  45. Azi jumătatea mea mi-a făcut o surpriză: s-a înregistrat ca autor şi a lansat primul post! Uau! 2 scriitori în familie!

    TomCruz, dacă nu e deranjul prea mare, când mai modifici postul mare, “jumătatea” mea s-a botezat pe DarkQ ca LDD 🙂
    Aşteptăm cu drag să vă cunoaştem!

  46. @RZV, am observat.

    Lumea trebuie de-acu’ să aibă grijă ce-ți răspunde la comentarii, să nu cumva să fie interpretat greșit. 🙂

    P.S. Modific eu postul.

  47. RobertG, nu este cazul, ştie de glumă…
    cel mult va simţi nevoia să “marcheze teritoriul” 🙂

  48. De cand ati anuntat intalnirea tot imi storcesc creierii sa vad cum facem posibil sa venim si noi. Singura solutie este sa demisionez temporar, dar la cati imi doresc locul mie sa nu devina un prelungit temporar sau chiar permanent. Asa ca singura speranta e sa apara ceva atunci care sa-mi dea posibilitatea sa jonglez/aranjez/trasez, dupa dorinta noastra de-a veni.
    Macar sa nu ne anuntam si sa putem veni la intalnire ca in final putem sa ne cazam oriunde si mary a devenit destul de fortos ca sa ma care cand trebuie, la somn.

  49. Rzv, anul acesta nu imi pot permite derapaje de orice fel ar fi ele.
    Concediul medical ca forma de eludare a cui? tot mie?
    Adica la ce imi trebie un concediu medical ca sa mi-l arat tot mie ca sa am motiv de chiulangeala.
    Situatia propiuzisa nu imi da posibilitatea sa eludez munca mea fiindca m-as eluda pe mine insumi si cariera mea, lucru pe care nu mi-l pot permite, decat daca as renunta la tot ce am facut pana acum.

  50. În cazul în care nu este prea târziu, vreau să îmi fac publică dorința a participa, dacă se poate 🙂

  51. Intr-un alt comentariu dadeam sfaturi de inscris in condica, si vaz ca eu am uitat sa ma trec.

    Robert/Alex, fii bun si ma trece si pe mine-n sir!

  52. you wouldn’t dare!!!
    Deocamdata doar eu! Daca pana la data limita se razgandeste, anunt!

  53. Locația nu a fost stabilită cu exactitate. În primele zile din Februarie vom anunța detaliile.

  54. Buna,
    Intrebare – Or fi si vile cu mai multe camere de 2 locuri? Nu as vrea sa sforaim la comun. Asta nu inseamna ca nu avem usa deschisa:)

  55. Nu mergem la vila cu mai mult de 2 in camera. Aia e sigur.

    Anuntati care mai vrea sa vina pana pe 10 februarie maxim. Din 10-15 ne hotaram asupra locatiei. Deja avem o propunere, o vila faina cu capacitatea de 20 de locuri, cate 2 in camera.

    Eu o sa stau singur, tot cu usa deschisa. :)))))))))))))

     

  56. Avocatus, vrei sa vii?

    napolitana, locația va fi în județul Sibiu, noi am prefera Păltiniș dar sa vedem și cum găsim cazare. Te rog sa confirmi dacă vrei sa vii.

    dany, doar cate doi o sa fim în camera. Zi dacă vrei sa vii.

  57. era o ocazie sa ne destresam si cunoastem mai bine, dar intre timp ne-am certat. de aia am schimbat mailul. gelozie el, dictator in actiune eu. sad but true. poate ne vom cunoaste someday

    • floryn_chris, acesta intalnire este una privata. Adica doar autorii si comentatorii DarkQ vin + insotitori si/sau animalele de companie.

  58. Gata, ati renuntat la procedura de interviu? In cazul asta pune mana si comenteaza, floryne, pana nu se inchid listele! (Nu ma lua in seama, n-am nicio treaba. Stau si carcotesc de pe margine.)

  59. Da_Vero, +2? Mai, baiatule, te-am vazut eu ca-ti merge mintea, dar catai intelectul sa ai?!

  60. Ar fi fost plăcut să stim cum a fost la party asa pentru cei ce nu au avut ocazia să vină, si de va fi si anul viitor.
    Multumesc!.

  61. Multumesc frumos! Din prima impresie creata a fost ….frumos cu bune si cu rele ca vorba aia nu toti suntem la fel, e bine ca v-ati distrat asta e esenta unei reuniuni.

Comments are closed.

Vezi si...

Zile frumoase

Sunt rare, însă există şi zile frumoase. În special când derulezi întregi experimente care se îndreaptă spre finalizare. Şi există o concluzie după tot vacarmul! De mult timp n-am mai stat ca astăzi – aveam nevoie de o zi izolat. Ascult aceiaşi fantastică melodie de ceva ore bune acum...

Articole din aceeasi categorie