No menu items!

Cine mai doreste, cine mai pofteste?

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Vineri, 29 februarie se va desfasura cea de-a doua editie a concursului de travesty Travision 2008.

Concursul va fi tinut in acelasi spatiu familiar targumuresenilor, in clubul EX!T. Regulamentul anului acesta a fost modificat, datorita unor dificultati intampinate in editia trecuta a concursului de catre organizatori. Astfel, acesta prevede ca fiecare concurent va interpreta doua piese din repertoriul concursului european “Eurovision”, cu mentiunea ca una dintre piese va fi impusa de organizatorii evenimentului.

O alta noutate a regulamentului este taxa de inscriere in concurs, care va fi returnata participantilor in cazul in care acestia vor evolua pe scena pe data de 29 februarie.O alta schimbare facuta in regulament este sistemul de vot.

Incepand cu acest an, votul electronic va conta in proportie de 25%, in aceeasi proportie exprimarea juriul de specialitate, iar parerea publicului prezent in sala va “cantari” in proportie de 50%. Inscrierea concurentilor va lua sfarsit pe data de 10 februarie.

5 COMMENTS

  1. Lasa dear ca mergem la Travision… sa le vedem si noi pe dive. WFT?

    Iti dai seama ca deja sunt “repetitii”… se croiesc rochitele…. decolteuri nu prea adanci… tocuri de 14 cm… repertoriul… vai vai… saracutzele… iti dai tu seama prin cate trebuie sa treaca ca sa ajunga pe scena… grea e viata unei “vedete”.

    Vai, vai.

  2. Vaiii, ce se intampla… schimbarea e majora. Bine, iti las tie replica asta. Io o sa cer la cabina de proba un sutien fara bretele.

Comments are closed.

Vezi si...

Hmmm…

Timișoara. Talentat fotografu", nu? :) Puss.

Articole din aceeasi categorie