No menu items!

Poveste de dragoste cu final tragic

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Iaca o poveste de dragoste care va avea un final tragic.

În timpul zilei cei doi înnoată cu restul găștii, mănâncă cu restul familiei și fac giumbușlucuri. Se protejează unul pe celălalt, își fac mici cadouri și în fiecare noapte dorm împreună în cuibușorul lor.

Dar în curând vor fi separați deoarece îngrijitorii spun că trebuie să se “cupleze” cu femele, numaidecât.

Acesta este povestea de dragoste a unui cuplu de pinguini homosexuali de la o grădină zoologică din Toronto, Canada. Pedro și Buddy manifestă comportament prenupțial unul față de celălalt (scot anumite sunete, se ating cu aripioarele, dorm împreună în același cuib etc) și este evident că iubirea e în aer (sau mai bine zis în apă) însă cei de la grădina zoologica vor să îi separ, să îi pună pe fiecare în tarcuri diferite cu femele – motivând că rolul masculilor este acela de a transmite mai departe genele speciei.

Bine acum, sunt convins că n-o să se cupleze ăștia cu nici o femelă, dar m-a impresionat așa un pic povestea. De ce dracu nu-i poate lăsa așa, să își ducă zilele împreuna?

Cam tristă soartă, huh?

16 COMMENTS

  1. Inca odata, homofobia si mentalitatea asta ca barbatu trebuie neaparat sa se cupleze cu femela isi pune amprenta din nou chiar si pe dragostea a doua biete animale care sunt chiar simpatice deadreptu …

    Din cate stiu dragostea la animale este foarte letala atunci cand incerci sa ii desparti, fortandui sa se cupleze cu altcineva. Cu toate ca sunt specii pe cale de disparitie, actionand astfel si incercand sa ii desparta, pe langa faptul ca nu se vor imperechea cu femelele, riscand si la un comportament violent, risca totodata sa ii si piarda, murind de tristete, de singratate, ca au fost despartiti de sufletul lor pereche.

    Este o poveste frumoasa, mai ales ca sunt dragalasi foc, dar va avea un sfarsit foarte tragic, mai ales daca vor muri si pentru ei este destul de tragic ca ii vor desparti.

    Dar asta este, asta este omu si mentalitatea lui!!!

  2. Nu dar pe bune, hai ca la oameni ii mai inteleg… ca Dumnezeu, ca copiii, familia, traditia, prostia, conservatorismul, frica etc… da’ la două animăluțe care trăiesc în captivitate?? Cum or să se simtă sărmanii după ce îi separă??

    Doar n-o să sară acu’ pe femele… nașpa.

  3. Cute!
    Mi-ai luat-o cumva înainte! Încerc să pregătesc un articol despre homosexualitate la animale. Încă nu am găsit suficient timp să îl scriu, dar sper să apar cu el aici în viitorul apropiat.

    Cazul acestor pinguini nu e singular. În urmă cu caţiva ani în Germania, la o grădină zoologică s-a raportat ceva similar. Înrijitorii au avut aceleaşi intenţii (să îi despartă), însă grupurile pro-gay din Germania au protestat, iar cei doi îndrăgostiţi au fost lăsaţi să îşi continue relaţia. Ba mai mult, li s-a pus şi un ou fertil, pe care cei doi l-au clocit şi au avut un pui, pe care l-au îngrijit extrem de bine. Happy end!
    Să sperăm că şi în acest caz!

  4. Asa se intampla mereu cand mentalitatea unor oameni decid ce este bine sau nu, ignorand NATURA.
    Doar suntem in capul lantului trofic si tot ce este in jur trebuie sa se supuna vointei noastre.
    Si o sa supunem mereu pana nu o sa mai avem ce sa supunem si constatam ca am ramas singuri si nu mai avem din ce sa subzistam.

  5. Nick H inseamna ca la pinguini e mai frecventa homosesualitatea decat la alte animale?

  6. Exact ce am zis mai sus Robert … Si in cazul acestor animale superbe, se aplica aceeas regula homofoba ca si la om. Mascului trebuie sa fie cu femela, nemai tinanduse cont de sentimentele pe care le au, caci se vede ca au sentimente unul fata de celalalt riscand mereu sa ii piarda de pe aceasta lume.

    Pentru cei ce dragostea exista cu adevarat, atunci cand le este inlantuita, singura metoda de a fi impreuna este pe lumea cealalta. Ei nu pierd decat partea materiala, fizica dar iubirea lor va tainui pe lumea cealalta dar si iubirea fata de cei dragi, pentru ca le vor fi mereu aproape de sufletele lor. Chiar daca pare ceva prostesc pentru unii, cei ce iubesc asa gandesc.

  7. @cristi: hmm, nu pot să dau spoilere, apoi nu mai citeşti articolul 😛 . Dar da, se întâlnesc multe cazuri de cupluri homosexuale, tinând cont şi de faptul că sunt păsări ce formează perechi pe viată.

  8. Nu prea ii intereseaza pe ingrijitori de ce isi doresc delfinii. Ei vor doar pui. Cat mai multi. Delfini multi = bani multi.

    PS: ‘inoata’, nu ‘innoata’ :p

  9. Habar nu am de ce am spus delfini. Ma refeream la pinguinii din clip, evident. Si parca se bagase un buton de edit?

  10. In legatura cu optiunea de editare, din cate am inteles de la Robert, are o eroare, iar pana cand nu este gata nu ii va da drumul din nou ;).

    Asa ca scrie si u bine din prima 😛 heheheh

  11. Ce ar trebui sa deranjeze cel mai mult e ca pinguinii aceia stau dupa gratii. Nu mi-e foarte clar scopul acestor ¨gradini¨ zoologice. Daca ar fi liberi, si-ar alege partenerul pe care il doresc. Fireste, s-ar putea face o pagina pe facebook cu istoria asta, insa sincer nu stiu cat ar folosi.

  12. Păi tot așa e și societatea, în genere, ca o cușcă. Unii mai reușesc să evadeze, dar majoritatea îi este sclavă.

    Greșesc?

  13. Si acum continuarea la povestea pinguinilor: au fost despartiti, fiecare a fost cuplat cu o femela, si acum amandoi sunt hetero, ba cica au avut si o bataie pe motiv de impartire a teritoriului (cel putin asa am citit eu acum cateva zile).

    Asa ca pana la urma argumentul ca homosexualitatea e fireasca la om pentru ca exista si la animale nu functioneaza foarte bine (stiu ca nu s-a argumentat asta in post, insa aceasta teorie exista). Intr-un fel e logic, caci o buna parte din comportamentul animalelor nu e acceptabil in societatea umana, desi e natural. Si invers, trasaturi perfect acceptabile la om sunt lucruri ne-naturale, ca gandirea sau limbajul. Asa ca, zic eu, argumentul acesta zoologic e sortit esecului pentru ca e pana la urma incoerent.

  14. @Corneliu nu cred că este normal să pui omul la același nivel cu pinguinul (deși e un animal extrem de drăguț).

Comments are closed.

Vezi si...

mp3

O mica chestie care mi s-a parut utila. De multe ori vrem sa descarcam o melodie in format .mp3. E foarte simplu: Deschide o fereastra de Google. Scrie in bara de cautare: "intitle:index of" scooter mp3 Evident, in loc de "scooter" pui ce vrei: interpret, formatie sau nume melodie. :P

Articole din aceeasi categorie