No menu items!

Ferudin

Acelasi autor

Sfarsind…

Vocea pamantului se deslusea tot mai clar printre sunetele provocate de limba ce se zbatea ingrozita in a mai articula un ultim cuvant de...

O a doua sansa este solutia ideala?

De ce il amagesti ca numai alaturi de el viitorul capata contur, cand inima ti l-a izolat deja intre atrii, cand tot ce spune...

Salut! Bine v-am gasit (sper, caci din cate am citit, unii membri sunt cam prea napastuiti de soarta…). Ma numesc Mihaita (tata a fost cel lipsit de inspiratie, dar bine ca nu este Vasilica sau Gheorghita, sau orice altceva.)

Am 19 ani, pe care, poate, ma veti ajuta sa-i “implinesc”. (din mai multe puncte de vedere, DELOC evidente).

Principalul meu scop in viata nu este insuratoarea si conceperea de multi puradei, nici macar femeia cu mustata, ci succesul la BAC (deocamdata). Momentan de el ma “ocup” si lui ii aloc o parte importanta a timpului meu. Asadar, traiesc intens emotia pregatirii, a tocelii si a tot ceea ce tine de matematica, romana si mai ales… Biologie. Astfel, sfaturile legate de “cum sa faci fata emotiilor” sunt binevenite.

Pe cuvant de novice in aceasta mare “uniune” a Gay-ilor, dupa ce voi mai prinde nitel curaj, promit ca intr-un viitor apropiat voi supune comentariilor voastre, una dintre marile mele dileme existentiale. (Contez pe a voastra bunavointa).

Previous article
Next article

6 COMMENTS

  1. Hey there, bine ai venit in familia DarkQ. Scuze de intarzierea aprobarii articolului, dar merci de urarile de Paste. 😀

  2. Ma bucur ca-ți faci timp pentru priorități și, mai ales, ca ți le vezi. Probabil ești la fel de determinat în ce privește și admiterea la facultate.
    Cum sa faci fata? de asa ceva se leagă mai multe aspecte. Eu, unul, îți sugerez sa-ți petreci timp cu prietenii, cât mai mult, fie în studiu, fie sa te simți bine; vremea învățatului s-a cam dus. Bucura-te de tot ce mai înseamnă lucruri frumoase la sfârșit de liceu; pauza de după terminare îți va fi la îndemână sa recapitulezi.

    In rest, no panic!; la facultate sunt examene mult mai dificile. Si ținând cont de ce profil ai ales, opțiunile tale sunt destul de exigente. Dar nu vreau sa te sperii; fii ambițios (dar mai ales deschis la nou; sa iubești ceea ce faci, dar sa lași timp celor dragi sa te iubească la rândul lor).

    Contează sa fii sigur pe tine, în orice am vorbi; fie “strategie de învățat”, fie “materie acumulata”.

Comments are closed.

Vezi si...

Biserica atacă. Cum reacționează comunitatea LGBTQIA+?

Citesc aici despre posibilitatea ca ultimele acţiuni ale Bisericii Ortodoxe Române să se întoarcă împotriva acesteia, să genereze o mişcare pe termen lung care să avantajeze comunitatea LGBTQIA+. Ipoteza lui Mario nu este inimaginabilă, cazul Poloniei fiind elocvent. Acolo, imediat după accederea în Uniunea Europeană, biserica şi partidele politice...

Articole din aceeasi categorie