No menu items!

Bisexual la 17 ani

Acelasi autor
DarkAngel17
DarkAngel17
Sunt un adolescent bi în varstă de 17 ani.Alte detalii. ... nu știu. ... învăț intr-un liceu de prestigiu din Bucureşti şi ... sunt pasionat de anime :D.

Vă salut pe toți,

 

Am aproape 17 ani (împlinesc luna viitoare) și încă nu am avut niciun prieten/iubit până acum. Sunt cu o fată – și ea tot bisexuală ca şi mine – şi îmi tot spune de mai mult timp să încerc experiența… cu un tip. De fiecare dată i-am dat răspunsuri evazive, gen “mă mai gândesc”/”vedem”/”poate”… niciodată unul categoric. De ce? Odată pentru că mă tem ca să nu fiu descoperit -lucru ce ar echivala cu distrugerea imaginii mele și a doua, pentru că întotdeauna am avut o anumită ostilitate față de homosexualitate (lucru ce se datorează în mare parte părinților, care nutresc o ură acerbă împotriva homosexualilor – de ce? nici eu nu știu). Cert e că îmi doresc unul… nu neapărat pentru sex (cu toate că sunt nimfoman), ci mai mult  pentru afecțiune, iubire (dacă îi pot spune așa). Unde să caut? Cum să dau de el? …la fete am succes, știu cum să mă fac plăcut… să le vrajesc :))  dar la băieți se rupe firul. 90% din băieții pe care îi cunosc îi ignor  (pentru că nu îmi plac) iar cu 10% vorbesc numai în interes de școală și atât. Sunt exclusivist și mă atrag ff puțini atât ca și aspect dar și ca mentalitate.Probabil la acest capitol voi fi neîmplinit… forever.

Un singur băiat în acești ani mi-a atras atenția… pasiunea pentru el m-a aruncat într-un infern din care credeam că nu am să mai ies niciodată… și totuși… am ieșit. Mă gândeam la el ziua și noaptea (timp de 2-3 luni am fost într-o stare destul de ciudată ). L-am iubit atât de mult încât eram dispus să fac orice pentru el – asta intră în contradicție totală cu firea mea ego-centrică – şi știa acest lucru. Dar soarta /destinul e crud. S-a mutat în U.K şi totul a căzut. M-am acomodat ff greu cu situația… şi chiar am plâns la gândul că nu îl voi mai vedea niciodată face to face. Dar se pare că viața merge înainte şi noi după ea…

 

Cu stimă,

Tudor

3 COMMENTS

 1. Bai ce sa-ti zic… interesant ca ai o prietena bisexuala, chiar tare treaba asta!
  Acum, daca zici ca te pricepi la fete, la baieti nu inteleg ce ar fii asa greu. Poti sa iti faci un cont pe romeo (in caz ca nu ai deja) si sa incerci sa cauti acolo… dar rezultatele asteptate nu vor venii prea usor, sau, ma rog, aproape deloc :)) Poate daca esti norocos (si arati bine, cu poza pe profil) va da vreun fat frumos peste tine…Poate voi fii chiar eu acela :o:o
  Si sa fiu sincer, e chiar greu sa gasesti ceea ce cauti tu, si sunt doua motive:
  1. Ori acei tipi sunt taken, si deci nu se afiseaza
  2. Ori acei tipi nu exista.
  Eu prefer numarul 2. sa ma mai consolez din cand in cand :p
  Trebuie sa te gandesti si daca iti poti asuma o relatie cu un baiat…asta ar necesita niste sacrificii oarecum: te indepartezi de familie, de prieteni, nu stiu.. e ceva destul de complicat. Numai gandul ca cineva ti-ar putea citii mesajele sau ti-ar auzii conversatiile cred ca ar fii foarte apasator. Cel putin in cazul meu asa a fost la prima tentativa de relatie ^^ Acum am mai revenit cu picioarele pe pamant si nu mai imi sta capul doar la asta, am descoperit ca in viata sunt alte lucruri mai importante cum ar fii familia, prietenii, scoala..
  Sper ca te-a ajutat oarecum raspunsul meu. Toate bune!

 2. Poate sa-ti convina poate sa nu-ti convina, eu unul m-am oprit din citit la “să nu fiu descoperit -lucru ce ar echivala cu distrugerea imaginii mele”. Prin premiza asta restul e din punctul meu de vedere irelevant. Atat timp cat crezi asta si mai ales simti si aversitati “relative” n-ai sa faci decat sa-ti faci in primul rand rau tie si apoi cuiva care in conditiile date – din nefericire s-ar putea chiar indragosti de tine. Nu experimenta nimic, e sfatul meu.

  Si pana la urma daca nu esti vreun cantaret care tine la fanele lui iarta-ma chestia cu imaginea ta, is pretentii ca sa nu folosesc un termen putin mai dur.

 3. Salut Tudor.

  Si eu sunt in aceeasi situatie cu tine. Am iubit pe cineva, in secret. Si ma gândeam la el ziua si noaptea.. Dar la un moment dat am început sa sufăr pentru ca el umbla cu fete. Si mi-am dat seama ca pentru psihicul meu nu se merita sa îmi fac rau.

  Cred ca esti un tip super interesant. Păcat ca aici pe blog nu te lasa nimeni sa oferi un ID de mess.. sau ceva.

  Bogdan.

Comments are closed.

Vezi si...

Inca mai simt fior la auzul numelui tau! nr.1

O zi oarecare in care m-am gandit sa termin mai repede cu intalnirile care le aveam de facut cu diversi baieti. Am mers in mall si i-am luat la rand pe fiecare gen 2 ore intalnirea. Mai toti au fost foarte draguti si mai toti erau promitatori pentru a...

Articole din aceeasi categorie