No menu items!

Mă înscriu în Partidul Brunetelor (deși sunt blondă)!!!

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Nu știu dacă știați sau nu, dar în România există blondele și brunetele au partide. Cum puteau acestea să se numească decât “Partidul Blondelor” și “Partidul Brunetelor”.

Andreea Podărescu şi Roxana Marinescu de la Partidul Brunetelor au fost invitate la “Drept la ţintă” şi au vrut să clarifice câteva lucruri despre platforma lor politică. Printre subiectele de discuţie au fost şi operaţiile estetice. “Ca să clarific această chestie cu silicoanele… Noi nu am spus că vrem subvenţii de la stat pentru silicoane, este o aberaţie! Noi am zis că vrem ca membrle noastre din partid să aibă anumite reduceri şi facilităţi al aceste operaţii, la spa-uri, la saloane de coafură”, a spus Roxana Marinescu la “Drept la ţintă” de la Kanal D.

Mai mult, se pare că şi bărbaţii homosexuali sunt invitaţi în partidul brunetelor. “Eu şi cu Andreea am spus că o blondă poate să intre la noi în partid, cu condiţia să-şi pună perucă la şedinţe. În timpul liber poate să fie blondă, că nu ne supărăm! Apropo, încă o surpriză, pentru gay, pentru homosexuali, care bineînţeles că se simt femei înăuntrul lor – îi invităm la noi în partid! Pot să intre la noi în partid. Noi suntem open”, a spus Roxana Marinescu, conform cancan.ro.

Cum nici nu se putea altfel, brunetele poartă un război crâncen cu blondele.

Așa se face că Denisa Biţă de la Partidul Blondelor le acuză pe brunete ca ar fi atacat-o pe ea şi pe colega de partid. Şi asta pe reţeaua de socializare. Ea spune că brunetele ar fi trebuit să aibă tupeul necesar să le spună în faţă ce gândesc.

“Sunt foarte supărată pe ele pentru că ne-au atacat pe Facebook. Ar fi putut să sune. Sunt lipsite de responsabilitate. Andreea să nu ne mai trimită la salon să ne aranjăm părul, ci să îşi vadă de cluburile în care merge în fiecare noapte şi de roz, cu care încearcă să iasă în evidenţă”, a declarat Denisa Biţă.

Cât despre doctrina partidului, Denisa a mărturisit ziarului Libertatea că aceasta e una originală: “E un partid nou format care vrea să spargă toate stereotipurile gen “blondele sunt proaste”. De aceea propgramul nostru politic presupune culturalizarea în masă obligatorie. Ziua de muncă ar dura şapte ore, iar în a opta toţi cetăţenii vor participa la ore de educaţie. Alte măsuri vor fi ieftinirea produselor cosmetice şi a celor de înfrumuseţare”.

De asemenea, Denisa Biţă a mai declarat că vrea să se introducă din nou faimosul articol 200 care viza homosexualii.

===

Bun, deci vă vine să credeți? Nu, nu e pamflet, sunt chestii reale, care se întâmplă în România. Deci, cine vine să ne înscriem în partid? O reducere la silicoane, un ora de make-up, styling, produse cosmetice mai ieftine… că deh… bineînţeles ne simtim femei înăuntrul nostru.

Previous article
Next article

11 COMMENTS

 1. Bai astea ori is proaste ori is proate, una din doua a treia varianta nu exista.

  Au nevoie de o operatie pe creier.

 2. Deci eu vreau reducere la SPA, bonuri de masă şi sticle de apă plată pe gratis la fiecare şedinţă. Altfel mă orientez spre blonde. :))

 3. Probabil că unele membre ale partidului blondelor au fost refuzate de niște băieți, folosind scuza că-s gay.

  Ș-atunci hai să eliminăm bariera asta.

  Sună logic, zic.

 4. Mie mi s-a părut super funny partea cu perucile:

  “Eu şi cu Andreea am spus că o blondă poate să intre la noi în partid, cu condiţia să-şi pună perucă la şedinţe. În timpul liber poate să fie blondă, că nu ne supărăm!”

  Superbă, din mai multe puncte de vedere! 🙂

 5. Vai, copii mei? Sa vina de la scoala si sa ma intrebe de ce Gogu are doi tati? Iar eu blonda si proasta cum sunt sa nu stiu sa dau un raspuns cu botoxul ce o sa mi-l pun!

  Iaca dovada clara cat de proasta si de vaca sunt in platourile antenelor!

Comments are closed.

Vezi si...

Vitas – Lucia Di Lammermoor (il dolce suono)

Durere de cap cretina. Pepsi. With sugar. Aseara cineva mi-a dat sa ascult Lucia Di Lammermoor a lui Donizetti intr-o interpretare putin mai neobisnuita... Vitas (Vitalii Vladasovich Grachyov). Despre Vitas se speculeaza mai multe, printre care si faptul ca ar fi castrat... Indiferent de speculatii, vocea lui Vitas este una exceptionala...

Articole din aceeasi categorie