No menu items!

Care mai e soarta cluburilor gay din Romania?

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Am înțeles că Amsterdam (Constanța) și-a schimbat denumirea dar că e în aceeași locație, la Brașov nu mai e nimic de când cu scandalul ăla, la București, Purple a rămas dar a mai apărut unul, Alexander parcă (is dat true?)… iar la Cluj și Timișoara rămân în continuare Delirio [vezi recenzie actuală] și respectiv Sauvage (din fericire).

Care e situația la Constanța, de ce si-a schimbat clubul denumirea?

La Brașov that’s it, gata, aia a fost?

Iar cu Bucalele… îs două cluburi gay acum? Sau cum stă treaba? Că într-un weekend ba se închide, apoi nu se mai închide, iară se închide, iară nu se mai închide… So?

22 COMMENTS

 1. RobertG,
  la Bucuresti există în continuare Purple, în aceeaşi locaţie dar cu altă atmosferă, de când cu scandalul celălalt :)) Mai există teoretic prin centrul vechi si Voyage, o cafenea “de profil” la care sa te “chill” inainte de club dar care are acelaşi staff / management… Din aceleaşi motive pentru care mi-am retras recomandarea pentru Purple, nu recomand nici Voyage.

  Alexander a fost deschis cu ceva vreme înaintea lui Purple (prin decembrie 2012). Eu personal am fost acolo de 2 ori, dar nu il recomand absolut deloc.

  De altă ceva eu unul nu mai ştiu – dar nici nu-s eu vedeta săuşălaizingului ghei din Bucureşti. Io-n astea trei nu calc de bunăvoie!

 2. RZV, ce s-a întâmplat de fapt cu Purple? S-a schimbat conducerea? Chiar n-am priceput din acel “scandal”.

  Si Alexander ce are?

  Mie mi se pare super util sa spunem lucrurilor pe nume, asa, fara perdele si măști, așa că, deapănă.

 3. Noah…

  Purple: ca sa zic asa, ăi de s-au asociat (sub nuş ce formă) s-au certat şi-au început să se bată pe clienţi. Unul a rămas cu numele (“brandul”), alţii cu locaţia/locaţiile. Şi-au tras-o la gioale între ei, cu circ pe site, facebook… a apărut un nou site al clubului etc.
  Nu m-am simţit deloc ok în ipostaza de cartof pasat de la unul la altul. În plus, noul ober-sef a inceput cu postat sub mai multe aliasuri despre cat de misto şi ieftin e in club (vezi comentariile din post-ul dedicat purple), si p-aci si prin alte părti (facebook etc).
  Separat de asta, după Păltiniş (cam pe-atunci s-au certat) am fost la Purple de 2 ori (odată şi cu Da_Vero): buda devenise subit jegoasă, se comercializau pliculete, aerul conditionat era oprit din economie de curent, muzica era proastă (majoritatea bumti-bumti), atmosfera era genul de saună (umedă şi cu o aromă subtilă de transpiraţie), mizerie pe jos etc.
  Pe scurt, nu calc p-acolo (1) din principii si (2) că nu-mi mai place atmosfera.

  Alexander: sonorizare proastă (boxe obosite, vibraţii etc), muzică aiurea (bumti-bumti), “producători”, multă puştime, într-un separeu am văzut cu coada ochiului ceva care semana a blowjob, în alt separeu am văzut dâre fine pe masă (sunt sigur că era….cretă), mizerie indescriptibilă pe jos (la ieşire am constatat că am plecat cu un şerveţel jegos lipit cu gumă de pantof), budă infectă.

  Poate-s io prea “divă” pentru vremurile astea… cine ştie? Chestia e ca ma duc într-un club să mă distrez, dar nu îmi sună a distracţie niciuna din variante. Not my type of fun, anyway! .

  Când vii la Bucale ne sacrificăm pentru un tur de ghei saits cu tine… vezi cu ochii matale daca merită sau ba :))

 4. Ceva asemănător ca în cazul „Purple” s-a întâmplat și în Constanța. Investitorul a făcut o „mini-revoluție” interioară, pentru că „nu era profit”, a scumpit băuturile, a îndepărtat administratorul care se ocupa cu organizarea, a făcut „club mixt” pentru maximizarea profitului, etc. A ieșit cu circ, profile de club false, informații false în scopul defăimării, denunțuri… în direct „cu Dan Diaconescu”, pe scurt: „tipic bulangeresc”. Mie sincer mi s-a cam luat… România nu are momentan relaxarea economică necesară pentru a se putea face un lucru de calitate… În afară de Sauvage, care văd că rezistă binișor în timp, deși părerile despre el sunt împărțite, nu cunosc bar/club mai longeviv, cât de cât decent, în România.

 5. Eu unul, deși sunt conștient ca “fac pipi contra vântului”, refuz sa mai aduc un leu profit acestui tip de profitori. Poate cândva s-o trezi poponărimea română şi o învăţa să pretindă calitate.
  Pentru mine unul, nu e suficient că o locaţie e declarată ghei ca să îmi cheltui banii acolo. Nu-s aşa de disperat. Pretind un loc decent, curat, unde să fiu tratat cu respect. Ori “bulangereala” de care vorbeam mai sus îmi inspiră o atitudine gen “vino fraiere să te tapăm de bani, că eşti poponar prost şi ştim noi să exploatăm asta”. No, thanks!

  Problema cu bişniţele astea mărunte este că poponărimea pune botul şi înghite orice, pentru că nu are alternative, pentru că nu există concurenţă, nu există diversitate. Dacă s-ar trezi onor zuzele care “manageriază” locaţiile că nu mai au clienţi, şi ar vedea falimentul cu ochii, ar începe probabil un marketing corect, ar descoperi cât de important este un client mulţumit. Momentan se mulţumesc cu puştii teribilişti, ahtiaţi după sex şi socializare, eventual dornici să câştige un ban cinstit cu sudoarea…bucilor. Care, le aduc ceva bani şi lor prin consumaţia de dinainte.

 6. In Purple am fost aseara si muzica e ok, destul de curate budele si per total destul de bine ventilat. Alexander mi se pare la fel doar ca sufera de marime… mereu ai senzatia ca e gol pentru ca e prea mare. Cat despre lumea care vine pe acolo – In Alexander e mai prapad decat lumea din Purple dar pana la urma, astia suntem! Asta e comunitatea gay din Bucuresti, ne place sa sugem pula in club si sa facem linute de creta 😀

  @Rzv – sunt de acord cu tine si m-ar tenta sa deschid ceva in ideea asta, mult bun gust si calitate dar nu cred ca ar avea si succes. Sunt prea mari cheltuielile clubului si prea putini in comunitate care sa vina sa isi permita sa sparga bani 2 seri pe sapt. Plus ca publicul tinta (adica noi pretentiosii la calitate) nu vrem mereu club si in nici un caz mereu acelasi club. Deci singura solutie e sa accepti si uscaturile (cazul alexander) sau sa faci sacrificii la calitate.

 7. @RZV

  Nu îmi place să mă bag aiurea peste, problemele care este…:)) dar să înțeleg că ție îți plac numai maturii nu ?
  Că văd că ai ceva cu puștii:)

 8. 1AfterEightTeen, ceea ce tocmai ai facut se cheama “scos din context”. Ma refeream la “puştii teribilişti, ahtiaţi după sex şi socializare, eventual dornici să câştige un ban cinstit cu sudoarea…bucilor”.

 9. 1After iar ai greşit, vroiai să întrebi despre “vârsta la care încetezi să mai fii puşti…teribilist, ahtiat după sex şi socializare, eventual dornic să câştigi un ban cinstit cu sudoarea…bucilor”

 10. CM, ai dreptate, în mare parte cam așa este cu mine fără ultima parte cu sudoarea. Dar eu o fac pe gratis și tot șomer sunt 🙂
  Unde îmi pot rezolva și eu problema cu sudoarea bucilor, că vine ziua mea vineri și mi-ar prinde bine niște ” sudoare bucilor”

  Cine mă ajută? 😀

 11. 1AfterEightTeen,
  Îmi pare rău, am fost ieri poate un pic prea sarcastic….dacă nu s-a citit printre rânduri, te asigur că asta a fost intenţia.
  Ideea este că am cunoscut copii (20-something ani) mai încercaţi de viaţă decât mine şi cu o gândire mai matură decât a mea – şi, te asigur, mi-e mai coaptă mintea decât a altora de-o seamă cu mine.
  Am cunoscut şi oameni de-o seamă cu mine sau mai bătrâni pe buletin, cu o minte mai crudă decât a unui copilandru de 20 de ani.
  Nu cred că vârsta este un factor determinant. Pe de altă parte… vârste diferite presupun gusturi diferite în materie de muzică,… experienţe diferite… Trăiesc cu nostalgia unor vremuri apuse (da, alea când a fi poponar era cu cântec și descântec in codul penal) când se gustau anumite melodii… se făceau anumite petreceri într-un mare fel, care a dispărut acum…  Vremi pe care, dacă nu le-ai trăit, nu ai cum să le simţi / guşti / imaginezi….
  Din aceste motive, un “puşti” născut la revoluţie, oricât de matur ar fi în gândire, nu va înţelege niciodată de ce-mi plac (a se citi, de ce-mi aduc aminte) anumite melodii….

  CM, te dau în judecată pentru plagiat…. n-ai solicitat permisiunea scrisă. :b

 12. Dau fund pentru montă: model OZN, an 1992, cu reviziile făcute numai la salon, ITP – status negativ, în vederea unui contract pe termen lung, full-time.
  Candidatul ideal ar fi un tip drăguț, care poate să vorbeacă cât mai multe ”limbi străine” și este dispus să lucreze peste program.

  Plata se face în natură și ca bonus ofer prezervative fosforescente la fiecare ” sudoarea bucilor ”

  Love me, feed me, never leave me :))

 13. 1after, la comentariul #13,

  nu e cu varsta aici, e legat de imaturitate. Nu imi place ca cineva sa fie asa… copil, mic, prost… nu stiu cum sa-ti explic da’ n-are legatura neaparat cu varsta.

Comments are closed.

Vezi si...

Controverse… gay/hetero

Salutare, tuturor! Ziceam că s-ar merita să aduc în discuție anumite subiecte tabu care ne colorează viața nouă, gay-ilor, de pretutindeni. Și ce ar fi mai  tabu dacă nu sexul . Ce acuză i se aduce cel mai adesea unui gay ? Asta, bineînțeles, când se ajunge la capitolul argumentelor......

Articole din aceeasi categorie