No menu items!

Homosexualitatea… și pedofilia

Acelasi autor

11 zile de proteste

Hello everyone! Scuze pentru absența mea de pe site dar timpul și mintea mi-au fost ocupate cu alte chestiuni... O.K.! Ați participat vreunul dintre voi...

Simţămînt…

În  multe situaţii muzica creează o ambianţă plăcută pentru creaţie. Îți atinge sufletul pe note, gândurile îți zboară către momente plăcute, amintiri ce au...

Inconștiența unora, durerea altora

Am depistat pe site-urile unor canale de știri problema gravă a unui tânăr homosexual agresat de un coleg de clasă dintr-un motiv hilar: orientarea...

Am auzit bine?!?

Vă salut cu stimă și respect dragi darkq-iști. Subiectul acestei noi postări a fost oferit spre discuții interminabile și în alte materiale și cu...

“Acceptare” în armata americană

Azi, răsfoind site-uri de ştiri am descoperit o ştire de interes... pentru comunitatea gay. Azi dimineaţă (20 septembrie 2011) autorităţile americane au abrogat în...
Castillo
Castillo
Aştept să apară şi soarele pe strada mea.

Știți deja cele două cazuri mult mediatizate despre profesorii pedofili. Este crunt să auzi despre asemenea fapte. Deși de curând aflasem că pe la arabi genul acesta de relații este liber consfințit în unele zone. Bineînțeles că în acest caz intervine problema moralității adultului inconștient.

Să vii și să oferi ca o scuză faptul ca minora de 12 ani a fost de acord cu actul sexual depășește imaginabilul. Ce minte poate avea un copil la acea vârstă?

All mine.

Vorbim despre perioada prepubertară și chiar începutul pubertății. Hormonii încep să „tropăie” prin organism. Mintea este bulversată. Aceste copile, generalizând, încă nu știu cu ce se „mănâncă” sexualitatea. Nu știu încă ce este iubirea. Ce implicații are ea. Să te amăgești cu ideea prezentată mai sus privin acel accept al minorei… Unde ajungem totuși ?!? Văd această faptă ca pe un abuz de neiertat! Această profitare de inocența unor copile, prost educate, este de neacceptat.

Aceasta era o problematică.

O alta se referă la inepuizabilul subiect al homosexualității pe care nu am de gând să-l dezvolt iar. Ceea ce vreau să scot în evidență face subiectul unui ”brain-storming” despre prima si a doua problematică. Cineva își manifest, pe foarte bună dreptate, frustrarea față de cazurile de pedofilie. Nimic anormal până aici, doar că pedeapsa propusă de interlocutorul respectiv a schimbat puțin… mai mult ”kalimera”.

Acesta dorea nici mai mult nici mai puțin decât punerea în același loc de detenție a pedofililor și a homosexualilor. Recunosc, nu am avut curajul să intervin cu nimc la aceste vorbe. Nu vroiam să pun și mai mult paie pe foc (poate și lașitate). Dar totuși de unde și până unde asemănarea asta grotească ? Ce treabă are sexul consimțit a două persoane adulte de același sex cu abuzul abominabil al unui adul de 40 ani asupra unei minore de 12 ani ?

Oare de ce nu bagă lumea la dovleacul ală sec faptul că homosexualitatea NU SEMNIFICĂ pedofilie !!! Cum să pui semnul egal între cei doi termeni. Ce asemănări poți găsi ? Cei puși pe genul ăsta lugubru de asociere nu dați dovadă decât de inepție și antinaturalitate.

21 COMMENTS

 1. Din păcate genul ăsta de articole lipsește cu desăvârșire din presa românească și păcat că apucăm să le citim doar pe siteuri citite doar de “noi”.

 2. E artă, de data asta, nu e pulă. Imaginea trebuie privită ca un ansamblu, nu trebuie să te uiti într-un punct fix. Nah.

  • Cum să adaug eu iarbă? 😛

   Acum nu se mai poartă cu iarbă, că se merge la salon de epilat. Cu ceară sau cu laser.

   (scuze da’ n-am putut să ma abțin 😀 )

 3. Nu suntem noi in masura sa judecam o cultura sau alta. INSA barbatii arabi sunt niste animale si isi trateaza femeile in aceeasi maniera, indiferenta de cat de frageda e varsta acestora. Trist!

  Cat despre homosexualitate si pedofilie, e vorba doar de neinformare si indiferenta. E mai usor sa arunci doua lucruri pe care nu le intelegi in aceeasi oala decat sa faci un minim efort sa le descoperi. La asocierea asta contribuie poate si cazurile prezentate in mass-media, unde, in general, cetateni straini abuzeaza de baiateii nostri. Omul de rand asimileaza ce primeste si atat, iar el asta aude: pedofil ce abuzeaza baieti, clar e gay omul=> gay=pedofil. Si aici, Trist!

 4. Văd că şi aici persistă confuzii.

  Pedofilia, conform tuturor dicţionarelor limbii române, este atracţia sexuală faţă de copii, nu fapta de-a întreţine un act sexual cu un copil.

  De menţionat că dicţionarele noastre nu reţin polisemantismul termenului pédophilie din franceză, unde se înţelege atât atracţia sexuală cât şi relaţia sexuală. Pedofilia nu se pedepseşte; este recunoscută ca o boală şi se tratează (cu succese mediocre).

  Se sancţionează penal fapta (şi tentativa), adică actul sexual cu un minor, în limitele şi condiţiile date de art. 198 Cod. Penal, fără a se distinge dacă el este între persoane de acelaşi sex sau de sexe diferite. Menţionez precizia dată de textul legal cu privire la vârstra minorilor implicaţi în relaţia sexuală, faţă de imprecizia termenului ‘copil’.

  Trebuie făcută prin urmare distincţia netă între atracţie şi faptă. Sunt cunoscute cazurile de act sexual cu un minor în absenţa pedofiliei, de ex. din răzbunare, pentru aş bate joc, din eroare asupra vârstei minorului etc. Reciproc, sunt cazuri de pedofili care nu au comis nici un act sexual cu copii.

  *

  Celui care face egalitate între pedofilie şi homosexualitate trebuie să i se spună să înveţe sensul termenilor, după dicţionare, pentru că are serioase lacune. Perseverenţa în ideea fixă a suszisei egalităţi este tipică pentru paranoia.

  *

  Mai complicat este cu pederastia pentru că avem un polisemantism din care unele din dicţionarele uzuale reţin doar câte unul dintre sensuri. Şi mai ciudat este că deşi se indică etimologia franceză, la noi sensul este schimbat; În timp ce în franceză se au în vedere faptele (cf. Larouse) … la noi se au în vedere atracţiile. Mass-media foloseste însă arareori acest teremen şi pare să meargă spre sensul primar, din Grecia antică.

  • sicmarin, merci beaucoup! 🙂

   Chiar vă rog pe fiecare când sesizați greșeli, corectați-le cu ajutorul comentariilor.

 5. @ RobertG si vom face un big fucking “dicționar ortografic, ortoepic și morfologic al limbii române” online aici. Si ca sa ma rezum la ideea de fucking!

  • Ma refeream la diverse informatii care ar putea induce cititorul in eroare sau/si oroare. Daca cineva care e convins ca stie de ce sa nu ne corecteze. Nu m-am referit la semne de punctuatie ci la diversi termeni cum erau si in acest articol.

   Vizitatorul intra si pe langa comentariile legate de baiatul-simbol al artelor timpurii poate accesa si informatia corecta legata de termenii “homosexualitate” si “pedofilie”.

 6. Eu cred că Doru Iuga se include in amândouă: gay și relații sexuale cu minori. Am auzit și de oameni politici care preferă turismul sexual cu minori și in propria tară îl candamnă.

  De ce nu ne-a facut Dumnezeu fără sex s-ar fi evitat multe probleme!? Sexualitatea ține mai mult de creier decât de instinct.

  Pedofilia este o dramă, din păcate și noi trebuie să ne punem cenușă-n cap. (ma refer in special la cazurile din America, Irlanda, Germania).

  Din pacate viitorul nu sună prea bine datorită supraevaluării sexualității, sexul devenind un produs de larg consum.

 7. din punct de vedere legal faptul ca un barbat este homosexual nu implica si faptul ca acesta este si pedofil.

  ce mai e de dezbatut? perceptia publicului este un chez … interminabil. Publicul reactioneaza cand are publicisti. Comunitatea gay nu are publicisti.

  Monkey see, monkey do nu se aplica mereu.

 8. Populaţia aşa la modul general nu are răbdare să descifreze nuanţele. Aşa că atunci când aud ” un pedofil arestat pentru relaţii sexuale cu minori” oamenii reţin pedofil şi minori şi astfel se activează legătura către homosexuali ca urmare a genului masculin la care se folosesc ambele substantive. Nu mai stă nimeni să afle dacă acei minori erau fete sau băieţi.
  Avocatus ai mare dreptate să fii pesimist şi ai identificat corect unul dintre motive. Supraevaluarea sexului şi coborârea vârstei la care copii sunt bombardaţi cu informaţie sexuală ( băieţei de 3-4 ani sunt întrebaţi de mătuşi, bunici dacă au prietenă la grădiniţă…hello, la vârsta aia e încă fete cu fete şi băieţi cu băieţi)
  Nu-s de acord cu tine în privinţa soluţiei invocate. Dacă sexualitatea ţine mai mult de creier decât de instinct cum spui problemele se evitau dacă ne făcea Şefu fără creiere nu fără sex…

 9. Am incercat si eu sa explic prin posturile mele ca e diferenta intre una si una .Se stie acest amanut ,dar intentionat se pune semnul egal intre si intre .parerea mea.

 10. Povestea asta este de cand lumea, copii au fost exploatati in fel si chip in decursul secolelor si abia recent de cateva zeci de ani au inceput capete luminate sa incerce sa redea copiilor copilaria prin legi si drepturi.
  Acele capete au dorit sa faca in asa fel incat fiecare copil de pe lumea asta sa poata avea parte de o copilarie cat mai aproape de ideea lor de copilarie, ceea ce nu este rau e chiar bine ca se pune problema asta, numai ca se uita esentialul, copilaria o da familia nu societatea.
  Societatea doar poate ajuta familia material sa poata creste copilul, dar nu poate da dragostea in care ar trebui sa cresca orice copil.

Comments are closed.

Vezi si...

Efeminat in lumea gay?

Problema efeminitatii a devenit o problema destul de complexa si importanta atat in comunitatea gay cat si in comunitatea str8. Problema se datoreaza in primul rand problemelor de identificare sexuala cu care se confrunta multi, dar pe langa acestia mai sunt si persoane care par sa nu se conformeze...

Articole din aceeasi categorie