No menu items!

Cât de blondă tre’ să fii?

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Nu prea le am cu politica, nu m-a interesat niciodată îndeajuns de mult încât să îmi doresc să le am (cu atât mai mult politica așa cum se face în România). Nici emisiunile în care scopul principal este să râdem unii de alții nu îmi plac. La fel, nu agreez nici prostia, mai ales aia cu spume, grotească. Dar când se întâlnesc toate aceste trei laturi la tembelizor sub forma partidelor numite după culoarea părului, reprezentantele analfabete ale acestora și emisiunea lu’ Capatos – formează un adevărat triunghi al bermudelor care absoarbe asemeni unei găuri negre orice urmă de bun simț, rațiune sau morală.

Cum este posibil ca în România anului 2012 niște reduse mintal să aibă formațiuni politice, să apară la TV în costum de baie și să fie lăsate să debiteze inepții spre deliciul prezentatorului și a minților odihnite ale telespectatorilor care se hrănesc cu gunoaie de acest gen!?

Am aici niște întrebări pe care mi le pun (și nu, nu pot rămâne indiferent pentru că uneori aceste lucruri dor), pentru că… îmi pasă, îmi pasă de mine, de voi, de alții, de țara în care totuși am copilărit, crescut și am sperat mereu că unele lucruri se vor schimba în mai bine. Mă gândesc, futu-i, ce-o să fie peste 10 sau 20 de ani, în condițiile în care traioectoria pe care o urmâm este una vertiginos descendentă.

În primul rând mă întreb cum poate o televiziune, indiferent de care ar fi ea, să promoveze direct sau indirect, prostia umană… cum te simți tu, ca televiziune, să faci așa ceva? Cum de e permis să se întâmple așa ceva? Nu se gândește nimeni că efectele pe care asemenea televiziuni le au asupra populației care nu (prea) are discernământ sunt dezastruoase? Unii chiar pun botul la căcaturile pe care le văd la televizor!

Mai apoi, mă întreb cât de prost trebuie să fii ca om să înființezi niște partide pe considerentul culorii părului și să ai ca obiective politice bonuri de reducere la saloanele de styling, spa, cursurile de make-up și siliconărie. Mai mult, să spui că “o blondă poate să intre la noi în partid, cu condiţia să-şi pună perucă la şedinţe. În timpul liber poate să fie blondă, că nu ne supărăm!” și că “încă o surpriză, pentru gay, pentru homosexuali, care bineînţeles că se simt femei înăuntrul lor – îi invităm la noi în partid! Pot să intre la noi în partid. Noi suntem open!”.

Oare chiar toți gay-ii se simt femei? Că cei pe care îi știu eu nu se simt femei chiar deloc. Și dacă ar adera gay blonzi, și ei ar trebui să poarte peruci la ședințe? Nu de alta, da’ ar fi tare amuzantă imaginea și ar ilustra cu măiestrie o altă planetă a maimuțelor.

Asta ca asta, însă chiar încep să cred că blondele îs proste grămadă. O fi ceva genetic, ceva genă alelă care leagă direct culoare părului de numărul de neuroni. Cum să scoți pe gură un rahat de genul: “Ca să nu mai zică că le copiem (pe cele din Partidul Brunetelor, se subînțelege, da?) noi aicia… partidul nostru aici va milita pentru reintroducerea articolului 200 care se referă la introdu… interzicerea relațiilor între două persoane de același sex!” – și asta spusă așa cum face un copil de 8 ani după ce termină de citit sfârșitul unei poezii oarecare, triunfător, ca și cum ar fi scos pe gură te miri ce formulă magică care te face veșnic tânăr.

Cum adică “ca să nu mai zică că le copiem”!??!? Repet, “ca să nu mai zică că le copiem”!!! Păi ăsta e motiv? E ca și cum ai spune că dacă una și-a pus extenșii de păr, tu ar trebui să ți le smulgi pe toate, ba mai mult, să îți smulgi fir cu fir cu penseta. Nu de alta, da’ numa’ d’-aia ca să nu mai zică lumea că le copiezi.

Păi are domnișoara asta, cu IQ mai mic decât cel întâlnit pe Animal Planet, idee ce a însemnat articolul 200? Cum au fost torturați homosexualii în închisori? Cum trebuiau să se ascundă și să trăiască o viață întreagă într-un cavou psihologic (asta dacă aveau noroc…)?

Pana mea, ar fi fain daca Noua Dreaptă ar fuziona cu Partidul Blondelor și ar forma Alianța Noua Blondă, sau cam așa… 🙂

Cum foarte bine zicea Non_Lose, dejecțiile acestea nici nu ar putea fi parodiate (că mă gândeam s-o facem) deoarece ele însăși sunt o parodie de excepție.

Deci sunt cam… speechless. Nu știu, ori io trăiesc într-o lume paralelă și cineva, de-acolo de sus, își bate joc de noi amuzându-se copios pe seama noastră ori lumea asta chiar îi pe ducă.

33 COMMENTS

 1. Blonda aia e proasta rau de tot. Cat de lame sa fie sa se umileasca in asa hal pe la emisiuni de scandal doar ca sa apara si ea pe la TV si sa borasca niste prostii; caci sa fim seriosi, prostituatele alea nu au nicio treaba cu politica ci doar cu scandalul, circul, spectacolul ieftin, dar nu cu politica si cred ca pana si ea, asa cretina cum e, isi da seama ca e pusa acolo ca lumea sa rada tocmai de cat de proasta reuseste sa fie. Astea-s sunt false probleme. Realele probleme sunt daca Ponta a plagiat sau nu si ce se va intampla cu Nastase, blonda aia idioata e doar o blonda idioata si nu va fi perceputa de nimeni altfel decat ceea ce.

 2. Eu când mai prind emisiunea asta nu îmi vine să cred ce se întâmplă acolo, totul este atât de penibil încât îmi este mie ruşine să mă uit, dar din câte văd lucrurile continuă sub aceeaşi formă de prostie acută.

  Eu pe astea le pun în categoria rebuturilor irecuperabile ale societăţii, pentru că ele chiar nu mai au nicio şansă să conştientizeze cât de idioate sunt.

  Nu cred că se pune problema luării in serios a ceea ce spun acolo (cred eu), însă este îngrijorător ce se întâmplă, mediocritate la limite exagerate. Prostia este sport naţional în România.

 3. Robert atunci când emitem o judecată facem politică. Deși nu te declari politician, indirect faci politică. “Omul este un animal politic si social” spunea Aristotel. Asa cum fiecare aveam propria viziune filosofica, aderàm “volens nolens” la un anumit curent politic.

  Problema nu sunt ele, au nevoie de compasiune si nu de a fi înțelese. Personal cred că li se acordă pre multă atenție din partea media. Parafrazând o zicală (e la modă, v. acuzația adusa premierului actual) aș spune: “Spune-mi la ce te uiți, ca să-ți spun cine ești”.

  Emisiunea despre care vorbești nu are scopul de a face politică, dar de a tulbura apele în orice mod pentru a ieși în evidența și a câștiga rating. “Păine si circ”, rețeta pentru orice timp. Nu contează conținutul circ să fie.

 4. Dar astea chiar au partid? Recunoscut, oficial si toate astea?

  Nu ma pasioneaza subiectul, dar tutele astea nu cred ca ar merita niciun fel de atentie. Vorbesc si ele sa nu taca. Dar da, pacat ca sunt unii care chiar pun botul. >.<

 5. Hai sa arucam cu oua in ea. E o tara libera.
  Futut-ti natia matii de tatoasa proasta pizda spastica plina de pisat de golan cacat pe el.

 6. astea-s niște retardate mintal. nu știu ce dreq caută la TV. împușcate frate. lepre!!!

 7. Trecând peste ori ce fel de critică adusă individelor care nici măcar să vorbească românește nu știu (ce să mai spunem de ceea ce au ele în cap), cel mai grav mi se pare faptul că acea emisiune a lui „Cacatos” rezistă de ceva vreme (și pe lângă ea, multe altele), semn că asta se cere: circ și panaramă.

  Cazul postului acesta de televiziune nu este nici el singular, ba aș înclina să cred că mai toate posturile merg pe aceeași premiză: prostirea națiunii. Dar oare se poate cineva prosti din cauze exterioare, cum ar fi mass-media? Problema cred că are cauze mult mai adânci, săpate de ani buni de „băieți deștepți”… Păi cum așa? Reminescențele unui sistem comunist în care ți-era frică și să deschizi gura să spui ce gândești, cumulate cu distrugerea sistemului de învățământ, cu o intoxicare religioasă de prost gust, cu promovarea non-valorilor la orice pas, cu silirea individului de a deveni dependent de fel de fel de structuri sociale și economice… Toate astea la ce să ducă?

  Nu, Robert, România nu este singura țară în care se întâmplă toate dezmățurile astea ideologice. România are drept model așa-zisele democrații vestice. Eu sunt totuși optimist în ceea ce privește puterea românilor de a înțelege toate aceste lucruri…

  Sunt de părere că cel mai bine este să ne îngrijorăm de evoluția noastră, a fiecăruia, decât să acordăm importanță unor gunoaie precum cele de mai sus. Și asta pentru că ne putem încă bucura de mijloace de informare și comunicare libere. Încă.

  Nu știu dacă sunteți atenți la ceea ce se petrece în afara țării, însă S.U.A. devine pe zi ce trece un lagăr de concentrație pentru populația americană (vezi legea „Big Brother”, legea ACTA/SOPA/PIPA, „Patriotic Act”, prin care libertățile cetățenești se reduc până într-atât încât cetățeanul poate fi întemnițat fără nici un fel de proces judiciar sau drept la avocat, în cazul în care este „suspectat”, termen care poate deveni atât de ambiguu…). Iar S.U.A., știm bine, este (sau era) modelul de democrație.

  Mă bag io la o parodie… de calitate. 🙂

 8. Gigeoc: pe ce criterii obiective faci astfel de comentarii?. Chiar nu cred că este cazul să faci astfel de afirmaţii. România este o ţară foarte frumoasă care chiar are potenţial.

  Sunt de acord că suntem foarte toleranţi din multe puncte de vedere şi vrei sau nu, eşti român (cred eu), iar toate deciziile pe care le vei lua în viaţă le vei lua ca un român, indiferent în ce ţară te vei duce.

 9. sunt criterii ”n” ,pianistu’…….daca incep sa-le insir numai termin,tara este intr-adevar frumoasa as vrea sa o pot colinda da ma sufoca aceasta birocratie sa umblii dupa niste acte pe care ei ar trebui sa- ti le rezolve,dupa 15 ani pierduti aici pe un salariu modic ca n-a sa asculti de parinti ca o sa fie bine,ajungi sa fii dat in somaj cu o suma foarte modica de 400 ron ,asta e tara ta?…..a mea nu e!

 10. Pentru a deveni celebru in Romania (3 pasi):
  1. Comporta-te ca o tarfa penala: combina-te cu o persoana cat de cat publica, macar pentru o muie, ceva.
  2. Creeaza un scandal: Nu conteaza daca e complet idiot, zi acolo ceva…ca tu ai da o lege sa interzica sexul in postul pastelui. Sau ca i-ai supt pula dansatorului din clipul ala al lui Meena-K..
  3. Mergi la o emisiune de cacan. De-acolo vei fi preluat in alte ziare si emisiuni, etc.

  Pragmatice fetele…

 11. gigeoc:

  Şi te-am adus unde am vrut :).

  Dacă astea sunt argumentele tale atunci poti să spui că urăşti sistemul administrativ şi birocraţia, nu ţara. Este o mare diferenţă.

  Eu despre toate personalităţile care au plecat din România ştiu că am citit că îi urau pe comunişti de exemplu, sau pe nu mai ştiu cine, dar nu că urau România.

  Dacă te-ai născut aici şi nu ai devenit între timp cetaţeanul altei ţări, atunci este ţara ta (cu bune sau rele), îmi pare rău că te dezamăgesc. Este ca şi cum ai spune: “Îmi urăsc părinţii!”, dar nu ai ce să faci, tot părinţii tăi vor rămâne. Ştii cum se spune, “părinţii şi vecinii nu ai cum să îi alegi” şi nici ţara în care te naşti, poate mai târziu ţara în care vrei să trăieşti.

  Nu vreau ca aceste comentarii pe care le fac să fie interpretate ca fiind şoviniste, pentru că nici mie nu îmi plac multe lucruri din România, nici mie nu îmi place să văd de exemplu că un violonist dintr-o orchestră are un salariu de 600-1000 RON după ce a studiat toată viaţa şi şi-a mai pierdut şi copilăria pentru asta. Dar să spui că urăşti România pentru asta, este prea mult.

  Dacă cineva are oportunitatea să plece în altă ţară, îl încurajez cu tot entuziasmul.

  Oriunde te-ai duce, nu poţi să spui că îţi urăşti ţara, eventual poţi spune că eşti trist pentru ce se întâmplă.

 12. @ pianist – daca lucrezi in structura unei orchestre de stat si ai cum sa supravietuiesti respectele mele.

 13. Pe mine mă amuză copios coițele-astea supărate pe viață. Totul începe cu statusul „mă plictisesc”. Apoi se trece la un „mass” care spune „Ai chef de websex?”. Cei mai „îndrăzneți” spun: „Am loc. Cineva cu chef?”, în repetate rânduri. Apoi, care își mai face curaj să iasă din casă, își caută un job, că de… nu-i ajung banii să meargă și la „știlist” și la club.

  Caută ce caută, în final se angajează ca spălător de vase, că na, altceva cică nu găsește. După o lună, șeful (probabil un frustrat și el) îl dă afară, pentru că observă că Cici nu spală destule vase și mai are și fleanca proastă, ca de femeie toantă, că na, de-aia e „feșănistă de cluburi de ghei”. Apoi intră pe „mess” și mai dă un „mass”, reluînd ideile anterioare. Apoi mai intră și pe Darkq puțin, unde găsește prilej să-și verse amarul și să zică că-și urăște țara. Eu pe astfel de persoane le-aș deporta în Somalia sau în Uganda.

  Nimeni nu zice că nu e greu frate. Dar, de bine de rău, dacă vrei să muncești, muncești. Acum, că nu se găsesc job-uri bune la tot pasul… asta e. La câți licențiați, masteranzi și doctori avem (Dumnezeu știe câți la sută pe merit), ar fi culmea să fie toți șefi și cu salarii de bancheri. Nu zice nimeni că nu e greu și că nu poate fi mai bine. Dar ASTA E! Să ne bucurăm de ceea ce avem.

  Da, dacă te ține, du-te frate în altă țară. Dar și acolo, dacă nu muncești, nu faci nimic. Dacă nu cunoști pe nimeni, iarăși, e greu. Nu mai umblă câinii cu covrigi în coadă mai nicăieri. Mafie este peste tot, politicieni imbecili, peste tot. Corupție, furt la nivel înalt, peste tot, poate nu așa pe față cum e la noi. Dar stați liniștiți, U.E. nu mai are mult…

  Eu zic să ne bucurăm de vremea de pace, de democrație (așa cum e ea), de libertățile pe care le avem și de tot ceea ce putem face. Că nu se știe cum o mai fi în viitor. Cine știe ce război o mai izbucni, ne-or călca rușii, sau, mai rău, chinezii… Sau ne-om ascunde ca viezurii prin pământ de vreun război nuclear… Sau ne-om trezi cu vreun sistem totalitarist în cârcă… Sunt vremuri grele, similare perioadei interbelice.

  Lăsați, frate, prostiile-astea! Puneți mâna pe o carte, învățați ceva ce vă place sau faceți ce vă place și o să fie bine.

  Dramatismul e în floare.

 14. Nah, eu am vrut să evit o abordare mai agresivă ca a lui Fireman :).

  Smog: Nu trăiesc din muzică, însă cunosc şi am prieteni.

 15. Sau se tem ca o sa aiba concurenta la dildo… mai multi doritori de pula mai multa bataie pentru obtinerea ei.

 16. “pianistul

  Dacă “un violonist dintr-o orchestră are un salariu de 600-1000 RON după ce a studiat toată viaţa şi şi-a mai pierdut şi copilăria pentru asta” e vina lui, intrucat nu cred ca l-a pus altcineva sa aleaga sa fie violonist, deci plangerii asteia a salariilor mici nu ii vad rostul.

  “Aoleu sunt bugetar si am un salariu de doi lei!” Asa si? Da-ti demisia.

  Nimeni nu obliga pe nimeni sa fie violonist pe un salariu de cat spui tu, ci el insusi alege acest lucru.

 17. Doamne Dumnezeule Iisuse Hristoase creștine, că era să fac condens la spițe… 110 Like-uri.

  Io zic să ne reprofilăm și să scriem numa’ despre Crudu, Pastramă, Bianca, Țuța, Luța, Puța… 🙂

 18. Robert esti comic. Expresia “Iisuse Hristoase creștine”, nu merge. Eventual renunti la ultimul cuvant.

  Stii ce zic eu? Like-urile au fost pentru tine si nu pentru blonde. Noi, indiferent ce scriem nu primim nimic. Cine stie poate esti deja un idol pentru unii!

 19. “Eu, personal” ma inscriu in partidul brunetelor, pentru ca acolo se pot “inscriu” gay-ii cu suflete de femeie 🙂

 20. Ăsta-i partid cu perspective bune. Uite lideriţa se vede clar că până acum câteva săptămâni a fost brunetă. Păi a mai fost un partid aşa care a cârmit-o de la brunete la blonde peste noapte şi a avut premieri şi majorităţi parlamentare…
  Şi muta ailaltă de lângă ea, uite cu câtă inteligenţă dă din cap la începutul frazei şi cum până la a doua virgulă îşi pierde interesul…

 21. Pai daca mai intra si astea in politica din acest spatiu geografic mioritic….praf si pulbere se va alege de tarisoara asta, ce este acum, da ce va fi?

 22. Excellent written! Sunt total de acord cu tine. Anumite fitzoase nu au ce cauta la televizor si sa serveasca ca si role-model pentru tinerele minti “tembelizate”. Or sa creada bietele ca nu trebuie sa mearga la scoala, sa citeasca si ele o carte, ca e OK sa fii asa … ca dara or sa intre intr-un partid si o sa fie si ele prim ministru ca si Merkel candva. Daca nu, tot or gasi un Irinel care sa le intretina.
  Sad

 23. 😐 mi-o picat fata. Vedeti mai cine e politician adevarat, cine are “coaie” sa actioneze in numele idelurilor sale?! Sa mai ziceti ceva de fete! :))

 24. Stimate domnule,

  Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit sesizarea dumneavoastră, înregistrată la instituţia noastră cu nr.10244/22.06.2012, referitoare la emisiunea ,,Un show păcătos”, difuzată de postul de televiziune Antena 1.

  Rolul CNA este de a asigura o piaţă a audiovizualului bazată pe libertate de exprimare, pluralism şi liberă concurenţă.

  CNA acţionează în limita competenţelor stabilite de Legea audiovizualului şi precizăm că în cazul sesizat de dumneavoastră nu s-au constatat încălcări ale dispoziţiilor legale.

  Situaţia sancţiunilor date de CNA posturilor de televiziune şi de radio poate fi consultată pe site-ul http://www.cna.ro, rubrica Decizii de sancţionare.

  Gama sancţiunilor acoperă o arie largă de probleme de la încălcarea dreptului la imagine al unei persoane până la respectarea normelor privind publicitatea şi teleshopping-ul.

  Decizia de sancţionare a unui post este luată în şedinţele publice ale Consiliului în baza analizei rapoartelor de monitorizare întocmite de direcţia de specialitate, ca urmare a reclamaţiilor primite de la telespectatori sau a autosesizării şi se raportează în exclusivitate la prevederile din legislaţia audiovizuală.

  Cu consideraţie,

  Şef Birou – Mihaela Tică

  Biroul Comunicare şi Relaţii cu Publicul

  Iaca si raspunsul primit de CNA, cu privire la ce scoate pe gura blonda!

Comments are closed.

Vezi si...

Serile Filmului Gay 2010: Tot ce trebuie să știi

Așa cum am fost obișnuiți deja, Clujul va fi și în acest an gazda Serilor Filmului Gay. Evenimentul la care sunt așteptați zeci de invitați și sute de spectatori va avea loc între 11-17 octombrie. Scopul SFG 2010 SERILE FILMULUI GAY Internaţional Film Festival îşi propune să transmită într-un mod corect...

Articole din aceeasi categorie