No menu items!

Cine este Oscar Lizarraga? :)

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Cunoscut și sub pseudonimul de „tăurașul lui Giulio”, pe numele său complet Oscar Armando Lizarraga Franco, iubitul câștigătorului Mister Gay Europe 2011 trăiește în Italia încă de la vârsta de 12 ani.

Oscar Lizarraga s-a născut în Mexic, are 29 de ani, locuiește în orașul Pisa și este câștigătorul Mister Gay Toscana, fiindu-i adeversar chiar iubitului său în competiția națională Mister Gay Italia 2010.

Povestea dintre cei doi este destul de interesată, de la micile problemele care s-au ivit între aceștia pe parcursul relație, până la modul în care s-au cunoscut, însă pentru a-l cunoaște mai bine pe frumosul mexican, nu rămâne decât să urmăriți interviul realizat de către Idei de Gay și DarkQ în perioada concursului Mister Gay Europe 2011.

Oscar Lizarraga
Oscar Lizarraga

IGDQ: Salutare Oscar! Dincolo de datele pe care le-am aflat, am dori să aflăm cum s-a năcut relația dintre tine și Giulio?

Oscar: L-am cunoscut pe Giulio deoarece la un moment dat mă întânleam, fără să știu, cu un fost iubit de-al lui. În relația ce se năștea între mine și fostul său iubit au început să apară niște probleme, iar eu am vrut să aflu cine este fostul iubit al băiatului cu care mă întânleam. Am aflat, iar după aproximativ 2-3 luni de discuții pe chat, printre care și câteva conflictuale, Giulio a venit la Pisa pentru a ne cunoaște față în față, fapt ce a dus la relația pe care o avem și astăzi.

 

IGDQ: În prezent locuiți împreună?

Oscar: Nu, încă nu locuim împreună! Eu stau în Pisa, iar el locuiește la Roma. Totuși, intenționez să mă mut la Roma, nu neapărat pentru Giulio, cât din motive personale ce țin de viața profesională. Până la urmă îmbin utilul cu plăcutul.

 

IGDQ: Cum decurge relația voastră? Întâmpinați probleme, mai ales fiind la distanță?

Oscar: Avem probleme ca orice cuplu, însă acestea pornesc întodeauna de la situații echivoci, în care se interpretează greșit anumite situații. Până în prezent nu au existat certuri puternice, însă atunci când acestea au fost, am rezolvat totul prin comunicare, am încercat să înțelegem fiecare comportametul celuilalt, iar până la urmă am făcut pace. Ne cunoaștem foarte bine unul pe celălalt, iar asta e foarte important.

 

IGDQ: S-a schimbat relația voastră de când Giulio a devenit Mister Gay Italia? Crezi că vor interveni schimbări în cazul în care va câștigat concursul Mister Gay Europe? (interviul e făcut în după amiază dinaintea concursului)
Oscar: Sigur că lucrurile s-au schimbat de când Giulio a devenit Mister Gay Italia, în sensul că timpul dedicat vieții de cuplu s-a redus, Giulio fiind mult mai ocupat cu diverse acțiuni sociale specifice acestui titlu, iar în cazul în care acesta va câștiga concursul Mister Gay Europe, probabil că timpul dedicat vieții de cuplu iarăși va fi redus, dar până la urmă sper că om rezolva și această problemă în vreun fel.

 

IGDQ: Spune-ne cine este taurul în casă la voi? Cine este cocoșul care face regulile?

Oscar: (râde) Asta e o întrebare șireată! Ca semn zodiacal, Taur sunt eu, iar Giulio e Rac. Hahaha! Cine comandă în casă nu aș știi să-ți zic. În multe privințe Giulio e foarte organizat, însă uneori îi lipsește puțin ajutor, iar eu sunt acolo pentru asta. Cred că amândoi comandăm. Știi cum e… o mână o spală pe celaltă, iar amândouă spală fața.

 

IGDQ: (n-am obținut nimic cu răspunsul ăla, continuăm să fim șireți) Totuși, în orice cuplu există unul mai agitat, care domină. Cine face pasul înapoi prima dată?

Oscar: Suntem atât de orgolioși amândoi! Niciunul nu renunță la ideile sale. Dar până la urmă totul decurge cum trebuie. Ne completăm unul pe celălalt, în așa fel încât se ajunge la consens.

 

Oscar si Giulio
Oscar si Giulio

IGDQ: Există gelozie în relația voastră? Cum o gestionați?

Oscar: Gelozia există atât din partea mea, cât și din partea lui, însă nu ajungem niciodată să ne certăm din această cauză, să ne reproșăm „de ce vorbești cu băiatul acela? De ce l-ai privit așa?”. Poate la un moment dat să existe și o mică glumă de genul ”Ce faci? La cine te uiți?”, însă avem încredere unul în celălalt, iar acest lucru e foarte important. Gândiți-vă că dacă n-ar fi fost încrederea între noi, relația la distanță n-ar fi funcționat.

 

IGDQ: Totuși, fiind unul la Roma și unul la Pisa, aveți o relație închisă?

Oscar: Da, o relație închisă!

 

IGDQ: Chiar și după ce ați consumat ceva mai mult alcool?
Oscar: (râde) Da, chiar și așa! Suntem amândoi foarte sociabili, aparențele putând să înșele, însă relația este cu adevărat una închisă.

 

IGDQ: Ce ne poți spune despre voi și familiile voastre? Sunt tensiuni?

Oscar: Tensiuni? Deloc! Familia lui Giulio îl susține, părinții lui dorindu-și să vină în România pentru a-i fi aproape în această competiție, însă nu au putut lipsi de la locul de muncă. Cât despre familia mea, mama este fan-ul lui Giulio pe Facebook, ceea ce spune totul.

 

IGDQ: Oscar, zi-ne cum te simți în România! Ce te-a deranjat aici?

Oscar: Să știți că în România mă simt destul de bine. Oamenii au fost primitori, simpatici, în schimb am fost mirat de amploarea pazei necesară acestui evenimet, ceea ce spune mult despre homofobia din România.
Ceea ce m-a deranjat, chiar dacă este un mic detaliu, a fost faptul că a trebuit să-mi achiziționez biletul de metrou prin semne, doamnele de la caserie nevorbind deloc engleză. Însă acesta este un mic detaliu nesemnificativ.

 

IGFQ: Mulțumim mult pentru timpul acordat. Ne vedem diseară la petrecere, unde-ți dorim distracție plăcută!

Oscar: Mulțumesc și eu. Distracție plăcută și vouă. Pe curând…

[nggallery id=42]

Enjoy!

Previous article
Next article

6 COMMENTS

 1. vai vai vai…am un chef nebun sa comentez😈

  in primul rand, nu inteleg faza cu comunicarea…adica si eu comunicam cu fostul de ne auzea tot blocul si totusi…mneah…

  in al doilea rand…un taur si un rac…din punct de vedere al zodiacului sunt perechea perfecta, pamant si apa invaluitoare…mai mult, pot sa indraznesc sa ma dau cu presupusul: in casa aia taurul urla si bate din copite (I should know…caut si eu racul meu…sau orice de apa desi momentan am pus ochii pe un leu) iar racul face curat dupa si ia deciziile importante.

  cat despre relatia deschisa/inchisa…eu ii cred ca vor sa fie inchisa, insa la distanta….hmmm

  si in ultimul rand…am si eu o mare nelamurire…cine i-a scos porecla asta? :))

 2. really? dar e asa de…mic😐

  adik nah…poate e pe gustul unora…dar eu n-as putea…nu-mi place sa ma aplec

 3. nu  strica dak avea si el vreo 1.85.

  @ altcineva 😀

  lol…baieti…eu ma referam la statura. Ei au closed relationship, remember?:D

Comments are closed.

Vezi si...

Poveste cu morală

Trăia odată un împărat. El îi trata pe toţi ca şi inferiori ai lui, având o atitudine sfidătoare şi un comportament întocmai. Într-o zi s-a pornit la drum ca să ajungă într-un ţinut ce dorea să-l vadă. În drumul lui a trecut printr-un tărâm unde cu ceva ani în urmă...

Articole din aceeasi categorie