No menu items!

Interviu cu Mister Gay Suedia, Christo Willesen

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

DarkQ și Idei de Gay revin astăzi cu un alt interviu interesant realizat pentru fanii concurentului Mister Gay Suedia – Christo Willesen, acesta fiind unul dintre cei trei mari favoriți ai Mister Gay Europe 2011.

Fiți mândrii că sunteți ceea ce sunteți și nu lăsați niciodată pe cinevă să vă spună ce să faceți. Puterea de a fi voi înșivă este cea mai grea încercare.

Chiar dacă nu a câștigat concursul, Christo Willesen a rămas, în viziunea noastră, unul dintre cei mai apreciați băieți din competiție. Poate datorită masculinității, a atitudinii, dar și a fizicului său de invidiat, Christo nu a putut trece neobservat, lăsând în urmă suspine și speranțe.

Totuși, trebuie să știți că reprezentatul Suediei nu a plecat acasă cu mâna goală, acesta câștigând premiul Mister Photogenic, pe care-l merită din plin.

În continuare, vă invit să-l cunoașteți pe Mister Gay Suedia prin intermediul unui scurt interviu realizat de Robert (www.darkq.net) și Alex (www.ideidegay.ro).

Sport!
Sport!

IGDQ: Salutare Christo, ești unul din cei mai populari concurenți Mister Gay Europe 2011. Pentru început, ai putea să te descrii în câteva cuvinte cititorilor noștrii?

CW: Da, desigur, numele meu este Christo, am 25 de ani, locuiesc în Gutenberg, Suedia, lucrez ca barman. Sunt un iubitor al sportului, îmi place, de fapt, foarte mult să fac sport. Practic handbal, fotbal, box… în fine, mai multe tipuri diferite de sport. Un alt hobby de-al meu este călăritul. Timpul liber este ca al vostru, al tuturor, nimic special: ies cu prietenii, cluburi ș.a.

 

IGDQ: Ce anume te-a determinat să participi la această competiție? De unde a venit motivația?

CW: O să vă povestesc mai întâi despre Mister Gay Suedia… în primul rând trebuie să mărturisesc că nu am fost sigur dacă este o decizie corectă să particip pentru că nu doream să fiu un “gay icon”, sunt out, toți știu despre mine, dar tot nu eram sigur. Prietenii și familia m-au ajutat să iau decizia de a participa, așa că pentru mine a fost mai mult un lucru distractiv, mi-am spus „Ce naiba? Hai s-o facem!”.

În cazul variantei europene, e simplu, îmi reprezint țara. Sunt mândru să reprezint Suedia și indiferent de rezultat voi continua să fiu ceea ce sunt.

 

IGDQ: Care dintre probe a fost cea mai provocatoare pentru tine?

CW: Hmmm… cred că provocarea abia urmează, cu proba finală din seara aceasta, pentru că ultimul pas e întotdeauna cel mai greu. E vorba de trei lucruri diferite, dar sper că va fi bine pentru că am repetat în fiecare zi câteva ore. În același timp, chiar dacă nu a fost o probă propriu-zisă, faptul că am cunoscut ceilalți concurenți, poveștile lor, a fost un lucru foarte emoționant.

 

Christo Willesen
Christo Willesen

IGDQ:De ce crezi că ar trebui să câștigi titlul de Mister Gay Europe 2011… ce crezi că te diferențiaează de ceilalți participanți?

CW: Cred că sunt un tip care se poate impune și pe care oamenii îl ascultă. Sunt  antrenor de handbal și fotbal, pot să fiu cu ușurință liderul unui grup, oamenii mă ascultă și cred că este foarte important, mai ales pentru persoanele heterosexuale, să vadă și o altă față a persoanelor gay. Oamenii când se gândesc gay au în minte persoane efeminate și mi-ar plăcea să arăt că nu este întotdeauna așa, că gay-ii sunt persoane ca oricare altele.


IGDQ: Spune-ne care crezi că au fost punctele forte ale competiției și care au fost punctele mai slabe.

CW:Mi-a plăcut foarte mult profesionalismul organizatorilor, atmosfera amicală pe care o am cu ceilalți delegați, dar și ospitalitatea voastră, a românilor. După cum am mai spus, mi se pare super tare să întâlnești nouă tipi diferiți, din nouă țări diferite, să vezi cum și ce gândește fiecare, cu toate că cu toții luptăm pentru același țel. Am învățat mult de la ceilalți concurenți. Ceea ce se putea să fi fost mai bine, a fost a fost la nivel organizatoric… au fost mici probleme, trebuia să fim într-un club în unele momente… dar nu e nici o problemă, înteleg, având în vedere homofobia cu care vă confruntați, că România găzduiește pentru prima dată un concurs de acest gen.

 

IGDQ: Ești în România de câteva zile, cum ți se pare ca țară? Ce ti-a plcut cel mai mult în România?

CW: Românii mi se par foarte sociabili, calzi, primitori. Am fost puțin surprins… aveam în minte o imagine mai ciudată despre România, credeam că standardele sunt cu mult sub nivelul la care sunt obișnuit să fie, dar din fericire m-am înșelat. Adevărul e că nici timp nu am avut să descopăr România așa cum, probabil, este cu adevărat. Ce nu mi-a plăcut în mod deosebit este mâncarea, am observat că românii mănâncă foarte multe prăjeli, eu fiind obișnuit cu alte mâncăruri.

 

IGDQ: Știm că ai iubit. Spune-ne depre el, a fost gelos pe faptul că vii aici și că participi la un cuncurs în care totuși ai contact cu foarte mulți gay?

CW: Nu, nu cred că a fost gelos. Iubitul meu a rămas acasă și e normal să fie puțin îngrijorat, dar nu are nici un motiv să fie gelos.

 

Christo Willesen
Christo Willesen

IGDQ: Vei mai vizita România curând?

CW: Cu siguranță. Mi-ar fi plăcut să merg să schiez, dar nu a fost timp. Poate cu o altă ocazie voi avea posibilitatea și să schiez, mai ales că aveți atâta zăpadă.

 

IGDQ: Ai vreun mesaj pe care a-i dori să îl transmiți gay-ilor din România?

CW: Da! Fiți mândrii că sunteți ceea ce sunteți și nu lăsați niciodată pe cineva să vă spună ce să faceți. Puterea de a fi voi înșivă este cea mai grea încercare.

 

IGDQ: Mulțumim foarte mult pentru timpul acordat. Mult succes și sper să ne revedem în România la schii cât de curând.

CW: Mulțumesc! Pe curând!

 

La final, Christo a ținut să transmită un mesaj cititorilor, adică vouă:

[pro-player height=”350″]http://www.youtube.com/watch?v=EIXDmWnyHCM[/pro-player]

 

Galerie poze:

[nggallery id=40]

Enjoy!

Vezi si...

OZ (1997-2003)

Primul serial patronat de HBO şi, după părerea mea, şi unul dintre cele mai îndrăzneţe, OZ (Închisoarea federală în România) urmăreşte vieţile unor deţinuţi din cadrul Oswald State Correctional Facility. Punctul central al desfăşurării acţiunii îl constituie experimentul Emerald City, un concept nou de detenţie proiectat de Tim McManus,...

Articole din aceeasi categorie