No menu items!

Vreau ceva… dar stiu ce vreau???

Acelasi autor

In 2009 am avut primul contact cu o persoana de acelasi sex… interesant si doar atat. Apoi au mai urmat cateva… cu aceleasi persoane si cu repetitie… Nu-mi convenea ceva.

Am hotarat sa-mi trec la profil “caut relatie serioasa” si intr-un final am dat de el… cu aproape 20 ani mai mare ca mine… Toate bune si frumoase… am incetat legatura cu toti ceilalti… din proprie initiativa si fiindca sunt de cuvant.

Dupa o perioada s-a intamplat ceea ce nu doream… s-a indragostit de mine… insa eu caut altceva. Cred ca sunt egoist… vreau sa fac sex numai cand vreau eu… nu altcineva… si tocmai asta nu este definitia unei relatii serioase.

I-am dat de inteles ca poate sa se culce cu cine vrea, eu oricum nu mai am treaba cu altcineva… insa nu vreau sa fiu presat… tocmai fiindca am si o viata personala. Oare nu exista acea persoana care sa fie disponibila cand vreau eu??? Se pare ca nu sunt facut pentru o viata dubla (si serioasa)… nu am remuscari insa ma oboseste.

Credeti ca ar trebui sa inchei acest capitol odata pentru totdeauna sau sa continui asa si sa-l fac pe el sa sufere?

6 COMMENTS

 1. Eh, stai liniștit, se găsește ac și de cojocul tău. Nici nu trebuie să-l cauți. 🙂

  Chestia asta cu îndrăgostitul tardiv mie îmi miroase mai mult a dez-îndrăgostire. Nu există presiune atunci când iubești. Probabil a sesizat prea târziu că tu de fapt îl respingi, că l-ai respins încă de la bun început și că l-ai acceptat pentru alte motive decât pentru el însuși, ca persoană. Atunci a reacționat posesiv – văzând că de fapt n-a primit niciodată nimic, a vrut să aibă măcar ceva din tine.

  Însă probabil că pentru asta l-ai și ales – pentru că, fiind mai în vârstă decât tine, nu era cineva care să-ți pună în pericol dreptul la inițiativă sexuală. Dar dacă nu și-a dat seama mai repede că a fost o pradă ușoară pentru tine, vina îi aparține numai lui. Înseamnă că s-a mulțumit cu puțin. Merită să te piardă.

  Și încă ceva. Nu îl faci tu să sufere. Suferința și-o face omul cu mâna lui. Nici nu cred că te interesează atât de mult suferința lui, cât te arde suferința ta. Însă, fiecăruia ce i se cuvine.

  😎

 2. Intodeauna exista ac pentru fiecare cojoc, insa de regula de multe ori se intampla sa nu dorim sa ne intepam cojocul din diverse motive.
  Interesant unghiul in care vede lucrurile grid si imi dau seama ca poate avea dreptate daca eu nu as simtii ca tipul tau de relatie serioasa te vede pe tine ca pe un trofeu care il face pe el sa se simta bine.
  Nimic din ce ai scris nu arata ca tipul te iubeste cu adevarat, nici chiar tu nu simti asta si ma intriga ca doresti sa lupti pentru o relatie de dragul IDEEii de relatie si nu pentru ca asa simte inima ta cu adevarat.
  Trebuie sa ai o relatie cu cineva pentru care simti mai mult decat o asa zisa “datorie” sau pentru ca esti de cuvant.

  Intreaba-te ce vrei cu adevarat, clarifica-ti aspectele importante pentru tine si lasa gura lumii sa vorbeasca cat vrea, fiindca nu lumea traieste in locul tau.
  Alege si decide si din ceea ce-ti spune inima nu doar ratiunea.
  Daca inima iti spune sa ramai in relatie… ramai, daca iti spune … sa NU ramai, nu ramane.
  Dragostea NU inseamna mila sau simtul datoriei.

 3. Deci, mai pe scurt, tu vrei sa futi ceva/sa fii futut la comanda? Nu stiu cum ai putea gasi asa ceva cautand “relatie serioasa”…

 4. @non…Cam asta as vrea…Mie imi este de ajuns o singura persoana…deci din pertea mea poate fi vorba de o relatie serioasa si unilaterala 🙂
  @cristy..Sunt adeptul lucrurilor facute de fatada..toate bune si frumoase….mai putin partea cu sentimentele….insa si la capitolul asta stau bine…intotdeauna am mers pe premiza ca ceilalti trebuie sa se simta bine…apoi eu
  @grid…cum am spus mai sus..cred ca mimarea sentimentelor din partea mea l-a facut sa se indragosteasca…desi de fiecare data i-am atras atentia ca simt ceva pentru el , insa nu neaparat dragoste. Ne simtim(simteam) foarte bine impreuna…dar imi reprim sentimentele
  @smog…Cateodata mai spala pe unii :))

 5. Bai pana la urma ar trebuii sa iti zici teatrul dual_sim.
  Insa ai grija ca jocul rolurilor diferite, impiedica trairea vietii tale.

Comments are closed.

Vezi si...

Educarea copiilor ca proces natural

De ani buni, se derulează în lume programe educaţionale pentru copii, privind protejarea în timpul actului sexual şi a interzicerii traficului cu persoane. Unele şcoli au adaptat aceste acţiuni în cadrul programului. Desigur, există o mulţime de alte soluţii adoptate, folosind separarea copiilor după gen (mai multe detalii aici,...

Articole din aceeasi categorie