No menu items!

Update

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

După cum se poate observa, în partea draptă (numai pe pagina principala) a aprut dita’ curcubeul cu top 6 cele mai HOT articole din ultimele 7 zile. Cum e calculată “fierbințeala”?

Ei bine, se calculează numărul de comentarii care s-a adăugat la un articol în ultimele 7 zile. De exemplu, in articolul Jurnalul unui homosexual… în ultimele 7 zile s-au adăugat 18 comentarii. Acel articol are în total 114 comentarii, dar s-a “reactivat” în ultimele 7 zile. Acesta este scopul acelei secțiuni… adică să arate cele mai active 6 articole din ultimele cateva zile (Grid imi sugerase o functie de genu’, cu mult timp in urma dar mnoah… am avut alte treburi :cat2: ).

Astfel, daca un utilizator/vizitator nu intra 2-3 zile, cu ajutorul acelei secțiuni va putea vedea un “sumar” al activității din ultimele câteva zile.

Bun. De asemenea am actualizat emoticoanele căci cele vechi nu mai vroiau sa apară dupa ce am actualizat tema. 😕

Enjoy!

6 COMMENTS

  1. E o mica metoda ingenioasa de a stimula o mica competitie intre vizitatori, ceea ce e f bine!

  2. Eu in principiu nu vad multa legatura intre valoarea unui articol si volumul de comentarii care il urmeaza. Mai mult, daca un articol are multa fierbinteala, poate sa fie doar din cauza ca a avut loc o mica paruiala pe postul respectiv.

Comments are closed.

Vezi si...

Get in top now, please!

Hmmm, daca vreti sa analizati masina albastra in amanunt, se poate descarca imaginea (superimaginea) in format 4133x2693 de aici. :)

Articole din aceeasi categorie