No menu items!

La arme, tovarasi! Cu urari de bine pentru noul an…

Acelasi autor

Caravana “Serile Filmului Gay”

Serile Filmului Gay este festivalul de film consacrat în România care adună la Cluj-Napoca, la o singură ediţie, peste 70 de filme, scurt şi...

Fericirea are chipul tau II

Daca Nicolae Steinhardt a scris “Jurnalul fericirii”, eu il transform in “Fericirea are chipul tau II”. Cel putin pentru a sublinia o anumita stare de continuitate. In prima parte va descriam sentimentul si starea, acum vin insa cu o serie de completari care tin in buna masura de anumite conjuncturi ale vietii.

Fericirea are chipul tau…

Am dobandit prin el curajul de a spune lucrurilor pe nume si de afisa o stare de siguranta interioara care de cele mai multe ori lipsea din varii motive. Desi ii spun des ca il iubesc, simt totusi ca acest cuvant nu e suficient, e nevoie sa inventam noi si noi expresii care prin pronuntie sau scriere sa exprime astfel de stari superioare.

Trebuie batuti cu bastoanele

Albania a adoptat in februarie 2010 o lege impotriva discriminarii minoritatilor sexuale, care se simt victime ale intolerantei si agresiunii din partea institutiilor si...

Oameni de la care cica sa ai pretentii…

Ce s-ar putea comenta pe marginea unui status din partea unui om de la care, in principiu, ai pretentii? God...si eu care credeam ca...

Dragi tovarasi si prieteni, cetateni ai  Romaniei capitaliste,

Doresc in primul rand sa va adresez dumneavoastra, cititorilor acestui mare site popular si tuturor editorilor sai, un salut calduros, revolutionar, impreuna cu cele mai bune urari de succes in toate domeniile de activitate.

Lulz

Noi suntem hotarati sa actionam cu toate fortele, cu toata raspunderea pentru a contribui la gasirea cailor in vederea rezolvarii cat mai rapide a situatiei create prin patrunderea trupelor lui Mos Craciun pe serverul nostru, pentru ca poporul darkq-ist sa-si poata desfasura activitatea in liniste.

Suntem ferm hotarati sa actionam impreuna cu celelalte situri de profil, cu celelalte bloguri muncitoresti pentru a contribui la eliminarea divergentelor, la intarirea unitatii rasiale, de orientare sexuala si nu numai. Suntem convinsi ca asa servim interesele voastre  si interesele socialismului darkq-ist in intreaga lume (va rog, aplauze patimase! 😛 ). Multumesc tuturor cetatenilor Darkq.net  pentru increderea ce ne-o acorda, pentru atentia cu care urmariti si sprijiniti politica acestui site.

Sa actionam cu intreaga raspundere si sa demonstram forta si capacitatea oamenilor din acest camp al muncii, a intregii natiuni, pentru dezvoltarea patriei noastre, pentru bunastarea si independenta Republicii Darkq.net! (apaluze, again!    🙂  )

Si cu stima ce v-o port, sperand ca v-am amuzat catusi de putin, va urez un 2012 cu cel putin 50% mai bun decat anul pe care tocmai il lasam in departare, prosperitate, sanatate fizica si mentala, ambitie, responsabilitate de sine si civica, altruism, gratie, fericire si dragoste neconditionata. Promit solemn in fata Marii Adunari Nationale ca voi reveni cu bateriile incarcate in anul care sta in prag, continuand linia intrerupta cu ceva vreme in urma. Fac mentiunea ca succesele personale m-au tinut departe de voi, nicidecum problemele! Pentru ca pana la urma “Vreme’ trece, vreme’ vine / Toate-s vechi si noua toate / Ce e rau si ce e bine / Tu te-ntreaba si socoate”

Pe curand, dragii mei tovarasi de ideologie darkq-ista \m/

Previous article
Next article

9 COMMENTS

 1. Eu nu îți spun prea multe că le-am pus în Sorcova. Mă bucur că te-ai reîntors.

 2. Welcome back 🙂
  Genial construit mesajul tau , te prezinti cu un tonus de invidiat.
  Nu pot decat sa te aprob si sa admir maniera optimista, pe intelesul tuturor dar totodata complexa in care ai alcatuit aceasta urare de sfarsit de an.
  Felicitari si sa ne auzim de bine cu totii in 2012 😉
  Happy new year!

 3. Drag tovarăș și pretin, nu am decât cuvinte de mulțumire la adresa Moșului Crăciun care a venit mai târziu la mine și care, în mod crud, mi-a oferit palpitații din cauza neîmplinirii dorinței mele de acum o săptămână. Mă bucur, tovarășe că ai revenit în rândurili noastri de activiști de partid și îți urez o cale plină de fericire pe parcursul carierei muncitorești de la care cu atâta drag și spor nu te abați decât sporadic, spre bucuria tovarășilor dumitale darchiști.

  Acum, clipa dintre ani poate să vină, o voi întâmpina liniștit, privind spre viitorul plin de glorie al micului (dar importantului) nostru partid.

  Mulțumesc lui Moș Crăciun și tovarășului nostru prea iubit, Robert G. 🙂

 4. rauss … ti-am simtit lipsa! sa nu mai lipsesti de la indeplinirea sarcinilor de partid pentru indeplinirea cincinalului, necesar inaintarii patriei noastre marete pe calea progresului si bunastarea intregului popor.

Comments are closed.

Vezi si...

Iubirea nu cunoaște matematică

Mai sunt doar câteva zile pănă la „Valentine’s day”, scuzați gay am vrut să scriu, ba nu ambele. Unele dintre cele mai mari sărbători pe care le avem, (trebuie să avem și sărbători nu putem munci mereu!), au dobândit un caracter puternic economico-consumist care se derulează mai mult sau...

Articole din aceeasi categorie