No menu items!

N-o să-ți vină să crezi cât de ușor ți se poate tăia respirația!

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Presa din România nu contenește să mă surprindă. Fuga acerbă după cititori îi face pe jurnaliști scriitorii diverselor articole să pară niște retardați care n-au nici cea mai mică idee de ceea ce înseamnă “calitate”. Bine, nu-mi fac iluzii că asta ar dori aceștia, însă încrederea consumatorului în brand-ul respectiv (oricare ar fi acela) este zdruncinată, zic.

Taierea respiratiei

Când văd titluri de-o șchioapă care mă amenință că mi se va “tăia respirația”, nu-mi va veni să cred și alte porcării de genu’, efectiv trec peste. Este un “ignore” inconștient, cred. Zilele trecute citeam o știre care zicea că ce lovitură a dat W. Houston tuturor și că n-o să ne vină să credem cui i-a lăsat “averea” (care nu prea mai era, dar trecem peste)… mă așteptam să aflu că i-a lăsat-o câinelui sau pisicii (că tot e la modă la ei), dar nu, atenție, a lăsat-o ficei ei!!! Ok, și ce-i așa de anormal în acesta? Nu e câta normal ca o mamă să-și lase averea prin testament copilului?

Cel mai mult și cel mai mult mă enervează “știrile” care ne relatează cu lux de amănunte că te miri ce pițipoancă siliconată a fost surprinsă pe ziariști pe stradă și purta haine și accesorii în valoade de nuștiu câte zeci de mii de euro. Who the fuck cares??? Ce mă doare pe mine cu ce se îmbracă una sau alta. Ca lăturile să fie și mai asezonate, ni se detailează prețul hainelor și a accesoriilor (de ex: X-uleasca poartă o geantă Hermes Birkin de aproximativ 7.550 euro, brăţară Tennis Bracelet cu briliante în valoare de circa 15.000 de euro, ceas Jacob&Co Five Time Zone Plain Dials, cu vreo 21 de diamante, la circa 12.000 de euro, şi o blană de vizon de circa 15.000 de euro. Mama Tina poartă tot vizon, dar mai scump, în valoare de 20.000 de euro şi geantă Miu Miu de circa 1.000 de euro.).

Oare cine-i de vină pentru asemenea tipuri de articole? Oare chiar se consumă știri de acest gen?

P.S. Taierea respirației și amețelile sunt semne frecvente ale anemiei. 🙂

7 COMMENTS

 1. Devenim mai anemici din zi in zi. Multe persoane din personalul mediei, sunt constienti de cronicizarea anemiei, dar in fata constiintei, banul primeaza, banul si dorinta de faima.

 2. Pur si simplu iti spun ca ei au bani si tu nu ai!
  Acesta este si motivul pentru care exista chestia asta numita *brand*, teoretic avand legatura cu o notine de calitate, practic fiind vorba de lucruri pe care nu si le poate permite oricine, de o calitate oarecare.

  E din ce in ce mai greu sa tragi un semnal de alarma, acesta este si motivul pentru care multi actioneaza guerrilla style.

 3. Despre conștiinta oamenilor ”bătrâni” de presă
  http://pandoras.realitatea.net/job/victimele-mici-18583.html

  Un titlu prost nu aduce faima, cristymaykei, ci doar ironiile colegilor de redacție.

  Robert, ultima ta întrebare isi găsește raspunsul pe BRAT.ro. Media ultimului an pentru vanzari la bucata, cotidian, platit, toate profilele mai putin integrame, rebus si reviste pentru copii:
  Numele publicatiei Vanzari cu bucata
  CANCAN 36132
  Click 141953
  Gazeta Sporturilor 29147
  Libertatea 86111

 4. Totusi…nu ai atins cel mai grotesc tip de titluri:

  “Bote, ce buna e bruneta cu care ai iesit aseara!”
  “Bianca, ce bine iti vin noile silicoane!”
  “Daniela, cu cine te-ai futut alaltaieri??!”

 5. in primu rand @ Non_Lose =)) lols, ala cu Daniela e prea tare :))

  In al doilea rand aici e vorba de Mass Media… adica TV/Ziare facute pentru masa de oameni. Nu invoc criteriul majoritatii pentru ca vreau sa cred ca majoritatea nu e atat de idioata incat sa se intereseze de asemenea titluri, dar vreau sa atrag atentia asupra intentiei de a manipula masele prin TV/Ziare. Ti se servesc pe banda rulanta ba bazaconii ca cele de mai sus, ba idei regurgitate de cineva. Se pune mult accent nu pe relatarea faptelor ci pe opinia ‘corecta’ asupra lor. Si prin corecta a se intelege opinia celui ce detina postul de TV sau ziarul.

  Personal nu ma uit la TV si nici nu citesc ziarele de chiosc… Caut pe net faptele reale si daca nu imi pot forma o opinie, caut un forum. Detesc TV-ul pentru ca vrea sa imi bage in cap o parere nu o intamplare.

Comments are closed.

Vezi si...

Când viața îți arată că ești diferit…

E ceva timp de când urmăresc acest blog. Citesc articolele și mă bucur să aflu că nu sunt singurul diferit, sau cum îmi place mie să spun: special. Azi fiind o zi călduroasă de început de august, iar eu stând în casă, cu ventilatorul pe mine, încercând să simt ușoara...

Articole din aceeasi categorie