No menu items!

Dana de Kronstadt, în libertate, despre scandalul de la Brașov

Acelasi autor

În legătură cu articolul în care se relata despre cazul de la Brașov.

Va salut cu tot respectul cuvenit, ma bucur ca mai mult de jumatate dintre noi am iesit afara dintr-un caz destul de bizar… voi relata acum pentru cei care vor sa stie ce s-a intimplat cu adevarat la brasov…

2 tipi care frecventa atit club v din brasov cit si la fery au mers la diicot depunind o reclamatie precum ca in anul 2009 cind ei erau minori respectiv 17 ani au avut relatii sexuale cu cei care am fost acuzati in acest dosar. Cum s-a ajuns la aceasta situatie… ei de fapt au aparul in anul 2011 cind amindoi aveau 19 ani, veneau cam in fiacare simbata in ambele cluburi din brasov… ideea e ca in februarie 2012 ei au fost prinsi atit la fery cit si in club v furind lucruri personale de la participantii din club si sa hotarit ca ei sa nu mai poata fi lasati atit in v cit si la fery pentru ca nu erau oameni de incredere… atunci stiu ca ei au tot insistat sa fie lasti in cluburi dar decizia a fost ca ei sa nu mai fie lasiti sa intre in club.

De aici a inceput povestea.. au mers la diicot si au spus ca in 2009 pe vremea cind ei erau minori au intretinut relatii sexuale cu cei 9 care am fost invinuiti.

Diicotul fara nici un fel de proba a descins luni dimineata la toata locuintele noastre unde s-a efectuat perchezitia caselor, ridicare de stik-uri, cd si hdd-urile de la calc… am mers toti la sediu diicot si acolo la toti ne-a dat mandat de retinere de 24 de ore.

Apoi am fost dusi la Tribunal si ni s-a emis mandate de arestare pe 29 de zile… culmea… te aresteaza si te retin 29 de zile apoi iti cauta probe… binenteles ca nici dupa o luna de cercetari dicotul nu a avut nici un fel de dovada certa impotriva noastra… dupa 24 de ore a fost eliberati 2 pers… rudi si mikele de la v… apoi dupa 17-18 zile a fost eliberat domnul doctor Rusu Horatiu un apreciat si cel mai bun medic cardiolog din brasov… pina sa se expire mandatul de 29 de zile ne-au dus din nou la tribunal pentru prelungirea mandatului.

Acolo tribunalul ne-au achitat pe mine si pe nikola si binenteles diicotul a facut recurs… binenteles ca nu ne-au dat drumu si luni ne-am prezentat la Curtea de apel Brasov unde s-a respins recursul diicotului in cazul meu si al nikolei si ne-au pus in libertate.

Televiziunile, presa au axagerat enorm cind se vb de trafic de minori.. si multe altele.. i-mi pare rau ca fery, dan de la v si 2 pers de la fery de la bar din pacate le-au prelungit pe inca 29 de zile eu fiind sigura ca nici ei nu au nici un fel de vina si suntem victimele unei razbunari.

Binenteles ca si la arestul politiei s-a auzit cu mare usurinta de noi si binenteles violentele asupra unora dintre noi, fizica si psihica, mistoul la adresa noastra si la comunitate in general… nu a intirziat sa apara. Asta e situatia in acest moment si sper din tot sufletul sa se clarifice cit mai urgent aceasta situatie si cei care au adus in eroare organele de ancheta sa afie trasi la raspundere.

32 COMMENTS

 1. @Non_Lose
  Crezi ca i-a placut ? 😀

  Dana imi cer scuze ,dar pune mana pe carte !
  Uite te baga astia la bulau si tu nici macar nevinovatia nu esti in stare sa ti-o redactezi .

 2. Smog, aminteşte-ţi de ultima durere de măsele. Ţi-a păsat atunci de foametea din Somalia? Azi, pentru cei implicaţi în poveste, acesta e cel mai important subiect din lume.
  Omul şi-a redactat mesajul aşa cum a ştiut, remarcabil de clar în ciuda multiplelor greşeli. Relatarea şi mai ales evoluţia evenimentelor mi-au consolidat suspiciunile.
  Non_lose, ţi-a spus cum a fost la zdup. Au fost agresaţi fizic şi psihic, toate astea ÎNAINTE ca cineva să le dovedească vinovăţia . Mai mult,
  Mik’Ael, să înţeleg că tu crezi că i-a plăcut?

 3. Ar trebui ca cei care abuzeaza de minori sa fie castrati chimic precum in Cehia, Polonia ! Nu se poate ca un dobitoc sa il influenteze pe un tanar sa intretina relatii sexuale cu el. Si chiar daca pare matur din punct de vedere fizic,din punct de vedere psihic (ceea ce este mai important) nu este suficient de dezvoltat, matur. In plus, copii din orfelinate au o alta dezvoltare din punct de vedere psihic si nu puteti abuza de ei. Chiar si un tanar dintr-o familie e la fel de “imatur” precum alt tanar. Voi vreti ca lumea sa va accepte dar ce faceti voi pentru lume ? Violati tineri, parade scarboase si penibile. Este doar o opinie. Daca vreti sa faceti ceva benefic pentru Romania, implicati-va in niste campanii, ajutati nu cautati vibratoare, handralai pentru sex, circ la televizor, scandal, droguri. Un exemplu, implicati-va in campania “Let’s do it Romania!” care va fi pe 12 mai 2012 in toata Romania ! Multumesc daca o sa-mi publicati comentariul !

 4. nu fiti rai. de ce la unii le place sa isi bata joc de oricine pateste ceva? Oricare dintre noi poate ajunge intr-o astfel de situatie si lumea automat il considera vinovat pentru ca nu stiu ce idiot homofob de la diicot se crede tare si mare. Am fost ferm convins ca acuzatiile au fost exagerate si uite unii ies de la arest traumatizati pe viata fara sa fie vinovati si voi va distrati aiurea. Innebunesti dupa o zi la carcera d’apai daca esti si nevinovat!

 5. Cm o durere de masea este involuntara. Drama, este deseori voluntara. Asta punctam.

 6. Dan, tu chiar crezi ca Dana a violat, a agresat niste pustani de 17 ani? Pai daca incerca isi lua ea viol, de fapt o bataie, ceva :)))

  La fel cu medicu’ ala…isi mai aduce cineva aminte de cazul Strauss-Kahn?

 7. Smog, dacă analizezi cu atenţie şi o durere de măsea îşi are originea într-o vină personală. Poate nu te-ai spălat destul de bine sau de des pe dinţi, sau te-ai zgârcit la pastă…Sau ai deschis sticle de bere cu măselele…

 8. Este regretabil ca intr-o Romanie, presupus democrata, fara probe solide, doar pe baza unor plangeri, oamenii pot fi retinuti, agresati fizic si psihic.

  Nu cunosc legislatia asa ca ma abtin sa comentez aiurea despre corectitudine.

  Oricum, MARE grija cu cine umblati, pe cine primiti in casa, cu cine plecati din cluburi.

  Io zic ca Dana merita oarecare multumiri si felicitari ca dupa tot cosmarul a avut taria de a iesi in fata si si-a spus povestea, o poveste care poate fi aproape a oricaruia dintre noi.

 9. Lol!!! Articolul e semnat de Dana de Brasov? Interviu, vrem interviu!!! Cum a fost la bulau, cine mai e la bulau!?

  • Dap, Dana a scris articolul.

   Io nu cred ca e cazul sa faceti misto, puneti-va in pielea lui macar pentru o clipa. Pe bune acu’.

 10. @doar eu: Esti chior? Dana a specificat absolut tot,de la cum a fost si cine a mai ramas acolo. Ma bucur ca au iesit Dana cu Nicola ♥

 11. Încă de la declanşarea scandalului am avut mari dubii asupra corectitudinii parchetului şi poliţiei. Totul mustea de homofobie. Relatările din mass-media accentuau homofobia şi creau suplimentare confuzii.

  Mai întâi de toate, deşi am căutat insistent în luările de poziţie ale parchetului şi ale poliţiei precum şi în fragmentele din declaţiile victimelor sau actele parchetului apărute în presă, nu am găsit precizată perioada în care s-ar fi săvârşit incriminatele acte sexuale cu minori. Se inducea astfel ideea că ele au fost de dată recentă. Abia acum, din cele spuse de către autorul articolului, se relevă că acuzaţiile se referă la fapte petrecute în anul 2009. Orice om cu minimă raţiune ar fi pus sub semnul întrebării existenţa unor fapte penale dezvăluite la 3 ani de la producerea lor, astfel încât, pentru inducerea în eroarea a opiniei publice, acest lucru a fost ascuns cu grijă.

  În cazul medicului parchetul şi poliţia aceentuau că el îşi racola partenerii de sex dintre pacienţii lui, minori, din spital. Susţinerile erau categoric şi definitiv infirmate de către reprezentanţii spitalului care arătau că el era medic la secţie de majori şi prin urmare nu avea cum să-i racoleze dintre proprii pacienţi. Nici una dintre relatările parchetului şi ale poliţiei nu făceau referire la faptul că medicul nu satisfăcea una dintre cerinţele expres sancţionate legal, aceea a relaţiileor sexuale între minor cu vârstra de 15-18 ani şi “medicul curant”. Accentuez: legea nu sancţionează orice relaţie sexuală între un minor de peste 15 ani şi un medic ci doar dacă medicul este medic curant al minorului. Invocarea fatelor că minorul era cardiac şi medicul era cardiolog a slujit eludării legii şi inducerii în eroare a opiniei publice.

  Violurile la care fac referire acuzaţiile sunt şi ele puţin sau chiar deloc plauzibile dată fiind notorietatea, relevată de porecla medicului, evident feminină, a pasivităţii medicului în actul sexual. Este adevărat că în Codul Penal se vorbeşte doar despre constrângerea victimei, fără a se preciza dacă ea este de natură fizică sau psihică, dar atunci când se invocă constrângerea psihică, aşa cum se pare că se încearcă a se demonstra în cauză, se impune o extremă reticenţă în aprecierea situaţiei şi în nici un caz nu sunt suficiente doar declaraţiile presupuselor victime, şi acestea date la 2 ani de la săvârşirea faptelor. O arestare preventivă într-un asemeneea context este cel puţin abuzivă.

  Ar mai fi multe de spus dar prevăd că lucrurile vor lua în viitor turnura unui caz cu rezonanţă internaţională, dată fiind homofobia manifestă. Aş sugera, funcţie de evoluţia cazului, pentru eventualitatea în care se va dovedi în final că o parte din acuzaţii au fost nefondate, să se ia atitudine şi pe acest forum şi să se reclame homofobia nu numai aici ci peste tot unde membrii comunităţii au acces, în presa online, la asociaţiile de profil sau cele pentru drepturile omului etc.

 12. @sicmarin
  Cand e vorba de un gay care si-o trage cu unu` de 17 ani trebuie castrat, cand e vorba de un hetero care si-o trage cu una de 17 ani, trebuie aplaudat. Primul e vazat drept infractor al doilea mare smecher ca si-a tras-o cu o pustoaica.
  Cand e vorba de homosexuali care incalca stramb totul capata nuante apocaliptice.

 13. @sicmarin Comentariile tale sunt bine informate si folositoare. Sper sa nu se supere administratorul acestui site, dar te-as ruga sa-mi trimiti si mie un mail cu toate informatiile si datele pe care le detii, pentru a fi ulterior folosite in motivatii dar si distribuite presei, pe blogurile si site-urile gay.

  Interesul nostru trebuie sa fie unul comun si este cazul sa luptam cu totii, fiecare prin mijloacele lui, pentru a distribui un mesaj comun.

  lucian.dunareanu@gmail.com este adresa mea. Iti multumesc anticipat.

 14. @Lucian Dunareanu

  Nu am nici o informaţie direct din dosar şi nici din surse directe, implicate în dosar. Tot ceea ce am folosit în comentariu sunt informaţiile din mass-media, care pot fi în continuare găsite pe siteurile ziarelor online şi ale televiziunilor. Tot ceea ce am făcut, având ceva cunoştinţe juridice, a fost să citesc critic acele informaţii atunci când au apărut în mass-media, căutând isistent poziţiile oficiale, din actele parchetului şi din declarţiile presupuselor victime, să caut clarificarea faptelor şi încadrarea lor în textele de lege.

  Ceea ce-mi cereţi este un “dosar de presă”. Dacă îl consideaţi util îl fac, chiar dacă asta îmi cere vreo 3 zile.

  Relev încă un lucru, în afara cadrului strict al dosarului: În comunicatul de presă al DIICOT din 09.04.2012 se arată:

  “În sarcina învinuitului Rus Horaţiu, 43 de ani, se reţine ca, profitand de calitatea sa de medic in cadrul  unui spital din municipiul Brasov, a  întreţinut, prin constrângere morală, raporturi sexuale cu două victime de sex masculin, minore, aflate sub tratament medical.”

  Nu se precizeză în comunicat, expresis verbis, că cei doi minori au fost pacienţii medicului în cadrul spitalului dar formularea comunicatului induce această convingere. Ori, s-a dovedit ulterior, că cei doi minori nu erau pacienţii medicului în spital (acesta fiind în altă secţie decât cea în care erau internaţi minorii) şi, ca urmare, nu putea fi o legătură directă între calitatea de medic în spital şi minori. Lipsa acestei leg[turi este escamotată în comunicatul parchetului în formularea vagă dar insidioasă “profitand de calitatea sa de medic in cadrul  unui spital ” .Acelaşi comunicat ascunde că presupusele fapte s-au petrecut în anul 2009, inducând iarăşi în eroare opinia publică, căreia în mod manifest i se adresa comunicatul. Acelaşi comunicat ascunde faptul că pentru presupusele fapte nu există altă dovadă decât plângerile presupuselor victime, fapt relevat de către Curtea de Apel Braşov în hotărârea care a dispus liberarea medicului şi continuarea cercetării cu el în stare de libertate. Nici vârsta minorilor nu este precizată în comunicat, omiţându-se că ei, din perspectiva vârstei, erau capabili să întreţină legal acte sexuale consensuale, având 17 ani.

  Avem deci, în acest comunicat, o serie de minciuni prin omisiune, de natură a induce o opinie publică defavorabilă. O asemenea suită de omisiuni, esenţiale şi toate concurând în acelaşi sens, nu poate izvorâ decât din homofobie. Că este vorba despre homofobie este reliefat de comunicat prin precizarea expresă “victime de sex masculin” inutilă sub raportul calificării juridice a faptelor întrucât, dacă ar fi reale, ele au aceaşi calificare atât dacă este vorba despre victime de sex masculin cât şi despre victime de sex feminin.

   

 15. Medic cardiolog…puști de 17 ani, acum pe bune, la 17 ani nu ai nevoie de un cardiolog,decât dacă chiar te-ai născut cu vreo afecțiune congenitală, altfel nu cred că ar avea ce căuta unu de vârsta asta la cardio:)

 16. Cred ca unii din voi santeti rautaciosi! Intrucat le-au dat drumul si sunt liberi,inseamna ca nu au probe si atunci nu sunt vinovati. La toti ni se poate intampla asta. Eu cred ca e bine sa lasam mistourile si sa fim o comunitate unita. Ma scuzati daca am gresit.

 17. @TLC

  Eşti în eroare. Ia întreabă-l pe nea Gogu despre cadiomiopatie sau despre miocardită şi vezi câte îţi spune el.

  @Non_Lose (#1)

  Nu cred că a ajuns în penitenciar. În timpul cercetărilor făcute de către parchet, de obicei, arestaţii preventiv sunt ţinuţi în aresturile poliţiei. Abia după întocmirea rechizitoriului şi trimiterea în judecată sunt mutaţi în penitenciare.

  @Dan (#6)

  N-ar fi rău ca în ziua curăţeniei naţionale să-ţi fie curăţate din minte ideile greşite. Teamă mi-e că după o astfel de curăţenie ai rămâne cu mintea goală. Cititorii blogului sunt obişnuţi cu mesajele extremiştilor din Noua Dreaptă, care otrăvesc mereu blogul, dar poate acum nu înţeleg clar mesajele din ultimele fraze pe care le-ai scris. Voi încerca, de aceea, să le elucidez pentru neiniţiaţi.

  Mai înainte de astea însă câteva cuvinte despre politică, în general. Pe plan europrean drepturile gayilor sunt susţinute de către partidele social-democrate şi liberale şi în SUA de către democraţi. Adversarii acestor drepturi sunt, în Europa, partidele creştin democrate şi populare şi, în SUA, republicanii. Din această perspectivă o alianţă netransparentă dintre Noua Dreaptă şi PDL, în contextul campaniilor electorale, era de aşteptat. Este secretul lui Polichinele că PDL a folosit permanent o mulţime de ONG-uri şi de formaţiuni “no name” pentru promovarea propriilor interese, fiind maestrul unor astfel de practici.

  Ştiu, nu este nici o legătură oficială între mişcarea neo-legionară Noua Dreaptă şi “Let’s do it Romania!”! Doar existenţa taberelor şi campaniilor de muncă, verdele cămăşilor, cureţenia, etc. Mda, curăţenia! Şi jurămintele! Legionarii au jurat să-i “cureţe” şi i-au “curăţat” pe mulţi! I-au “curăţat” în stilul lor propriu pe N. Iorga, pe doi prim-miniştii în funcţie (A. Călinescu şi I.G. Duca) etc. etc.

  Ştiu, cu totul întâmplător, s-a mutat acţiunea “Let’s do it Romania!” din septembrie în mijlocul campaniei electorale pentru locale. Ştiu, nu este nici o legătură oficială între Noua Dreaptă, “Let’s do it Romania!”  şi PDL! Dacă ditamai organele statului de sub guvernarea PDL, în frunte cu ministerele, s-au aliniat sub verdele unei mişcări obscure este doar o întâmplare.

  Ştiu, pe 18 mai trebuia ca ministerele să defileze sub verdele “Let’s do it Romania!” care, întâmplător, este culoarea PDL-lui în vreo 20 de judeţe (după ce PDL-ul a compromis portocaliul într-atât încât fetele care ies pe stradă îmbrăcate în portocaliu sunt huiduite). RASUB-ul lui Prigoană, candidatul la Primăria Capitalei din partea PDL-lui, trebuia să fie “primadona” zilei de 18 mai, doar Prigoană, cu sau fără plici, este campionul curăţeniei. Nu întâmplător cele mai mari solicitări pentru prezenţa la acţiunile de curăţenie, în locuri special alese, au fost pentru judeţul Ilfov, ministerele aducându-şi aportul. Ştiu că debarcarea “ungurenilor” a dat în bună măsură peste cap aceste planuri. N-a fost să fie!

  Se zice că PDL-ul şi Noua Dreaptă şi-au dat mâna, doar ambele sunt creştine şi de dreapta. Se mai zice că “Let’s do it Romania!” ar fi  una dintre multele formaţiuni camuflate ale PDL-lui. Toate astea sunt însă vorbe. Toate coincidenţele sunt întâmplătoare! Oricât ar fi de multe şi de stridente!

  Cert însă este că există unii care propovăduiesc deopotrivă ideile Noii Drepte, ale formaţiunii “Let’s do it Romania!” şi ale PDL. Să le fie după sufletul lor!

 18. Aaa…nu am cum sa cred ca PDL si Noua Dreapta au vreo legatura cu LDIR doar pentru ca au aceeasi culoare :)) (sa nu ma banuiesti ca le tin partea cumva, eu le doresc moartea maimarilor PDListi)

 19. sicmarin ai grija pana unde intri in joc, nu uita ca si Dumnezeu a creat lumea cu ajutorul cuvantului.

 20. Lol, RobertG haisanu.com

  Mi se pare foarte tare articolul, cel putin felul in care povesteste!

 21. cristymaykei: De unde stii ca lumea a fost creata de Dumnezeu prin puterea cuvantului?

 22. Non_lose – pai mai intai a vazut si apoi in functie de situatie a spus ” sa fie” . Daca abordezi versiunea biblica cuvantul este cheia, dupa o analiza viziuala.

 23. Non_Lose se pare ca imprumuta rolul lui Avocatus, dar cel putin Avocatus are credinta.

  • Sa inteleg ca a avea credinta e o calitate, o virtute? A avea credinta e doar o forma mai frumoasa a cuvintelor “credul” sau “naiv”. Credinta au si aia din Noua Dreapta, si aia care zic de noi, homosexualii, ca suntem nasoli si mai stiu eu ce.

 24. Doresti o discutie in contradictoriu fara legatura cu acest post? Raspunsul La Locul de Joaca.

 25. Non_lose aici nu este vorba de dovezi ci de abordare. O ipoteza porneste cu date fixe. In prisma crestina ce zice dumnezeu se face. Ai de ales sa crezi sau nu.

  Why the drama? Eu cred la fel de mult si in Dumnezeu si in abcd eeee.

Comments are closed.

Vezi si...

3(trei) gânduri despre bisexualitate

Prietena mea cea mai bună mă sună într-o seară să-mi spună că un prieten de-al ei tocmai i-a spus că e asexual! Fata asta cunoaşte câte un reprezentant al fiecărei sexualităţi: persoane homosexuale, transgender, bisexuale, şi alte ramuri pe care nici nu ştiu să vi le spun. Eu nema!...

Articole din aceeasi categorie