No menu items!

Speranță și vindecare pentru homosexuali…

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

… așa se numește programul în care s-a înscris cel mai laș poponar (spun asta pentru că un asemenea om nu merită să fie numit altfel), Doru Iuga, suspect în binecunoscutul caz de proxenetism și pedofilie.

Regret că am ajuns aici din cauza acestui viciu al meu şi vreau sa devin o persoană normală. Am intrat intr-un program, “Speranţă si Vindecare pentru Homosexuali”, cu sprijinul Bisericii Ortodoxe Române.

a spus Iuga în sala de judecată. Doru Iuga a mai delarat că va învăța să facă sex cu femei, dacă va fi eliberat eliberată.

Poate că BOR-ul ar trebui să înființeze un program numit “Speranță și Vindecare pentru Pedofili” cu două departament anexe numite “Speranță și Vindecare pentru Proxeneți” și respectiv “Speranță și Vindecare pentru Preoții Homosexuali”. Nu de alta dar homosexualii nu sunt pedofili și NU AU NEVOIE de “Vindecare”.

În același timp, aștept cu interes următorul gay care “apără” drepturile homosexualilor (nu Doru Iuga era cel care alegea cel mai cel bărbat gay cu spirit civic din România cu scopul de a uni sărmana comunitate gay dezghinată?) și care va înscrie în programul care oferă speranță cu bani primiți de la UE.

Deci, întrebare: cât de LOW trebuie să fie Doru Iuga în condițiile în care în urmă cu 2-3 luni se pupa și se posa cu reprezenanții Mr. Gay Europe sub egida “Proud to be gay!” și acum vrea să scape de “anormalitate” (și pușcărie)?

18 COMMENTS

 1. Un program de reconvertire sexuală în biserică?! Si BOR-ul deține codul-sursă? Tare mi-e teamă că o să se inghesuie de-acum fetele, oferindu-se de bună voie ca material didactic fețelor bisericești, de-o să iasă spam cu clăbuci pe sub poala Patriarhiei…

  La urma urmei, ce-ar putea ieși din așa comedie de program? Show-uri erotice cu dansatoare din buric și miros de tămâie? Exorcizări cu aghiazmă și penitențe? Cursuri de educație sexuală ținute de popi cu burdihanul plin și mintea obosită? Și, dat fiind că preoții ortodocși sunt toți căsătoriți, majoritatea fiind și tați de copii, mi-e greu să-mi imaginez cam ce “educație” sau “corecție” ar putea ei oferi unui pedofil. Asta dacă nu s-or fi gândit cumva la sesiuni de reeducare departe de ochii lumii, la vreo mânăstire de maici (sau de taici), acolo unde abstinența face ravagii printre oamenii de duh.

  A-i pune pe oamenii bisericii să vorbească despre sexualitate (lăsând la o parte faptul că misiunea lor adevărată în acest caz este de fapt una de propagandă sexuală pentru sexul “normal”!) e cam tot atât de ciudat (și de riscant) precum ar fi să pui un director de supermarket să învețe copiii de școală cum să-și țină banii în buzunar și să facă economii.

  Dincolo de lipsa totală de credibilitate a desemnării lupului ca paznic la stână, ridicolul situației vine din faptul că un asemenea demers e complet antiteologic, de vreme ce ajunge să propună răscumpărarea unui păcat prin altul, ceva mai mic, dinamitând în felul acesta însăși ideea de mântuire.

  Însă nu m-aș mira, având în vedere înțelegerea de care păcătosul în cauză se bucură la anumiți purtători de patrafir, să fi fost fie băgat în program pe ușa din dos, fie onorat cu calitatea de sponsor principal al programului de reeducare și totodată singurul său beneficiar.

  😎

 2. cum sa zica “sa invat sa fac sex cu femei”?!
  nu ca as fi vreun expert, dar imi imaginez ca nu e tocmai greu 😳

 3. acuma sa citam din cartea sfanta, ma rog, cu mici modificari, iarta-l doamne ca nu stie ce zice, 🙂 😆 Exista cica si un film educativ despre cum sa ti bagi pula in femeie, sub regia BOR 🙂 as vrea sa-l vad si io. deja imi imaginez filmul 🙂

 4. super tare asta:’cum sa-ti bagi pula in femei, sub regia BOR’, imi pare rau s-o spun, dar deja biserica a luat-o pe alte cai

 5. Parabola “iugista”, o poveste cu iz de gluma proasta: se trezeste nea’ Iuga intr-o dimineata si simte ca e schimbat in heterosxual macho si sexos. Nestiind ce sa faca si cum sa explice aceasta brusca modificare decide sa apeleze la duhovnicul sau, Irineu, preot in Cotroceni si cu barba in coceni. Se retrag in chilie si piticul atomoc incepe sa se confeseze:
  “D.I: Parinte, am pacatuit. Imi plac femeile. Ce sa fac?
  Irineu: Fiule, Dumnezeu ii iubeste si pe pacatosi pentru ca stie ca se pot pocai candva. Trebuie neaparat sa facem ceva cu tine ca sa te aducem pe calea cea dreapta
  D.I: Ascult parinte, sfatuieste-ma ca tare-s necajit si ingandurat
  Irineu: Hai, apropie-te, intra sub poala mea sa simti caldura si emanatia.
  D.I: Imediat.
  Irineu: mai aproape, mai aproape…da, asa si mai aproape. Ah, simti suflarea sfanta cum te patrunde pe gatlej?
  D.I: da parinte, o simt, dar credeam ca suflarea asta trebuie sa fie inodora, incolora si insipida, in schimb e lichida, amaruie si cu un miros intepator. Dar nu-mi displace deloc 😯
  Irineu: eh vezi? Acum te-ai pocait. Ca sa fie mantuirea definitiva trebuie sa repetam treaba asta de 4 ori pe saptamana si de fiecare data sa-mi aduci noi tineri pentru prozelitism. Dumnezeu e mare si cand vede atata patos in munca noastra spre divinatie ne iarta de cele rele. Dar neaparat tineri sa fie, ca cei batrani nu mai pot fi intorsi de pe drumul pierzaniei”
  😀

 6. Individul acesta cred ca va fi folosit de biserica. Probabil se va intampla cam asa: biserica ii va aranja o condamnare cat mai usoara (daca e de puscarie, caci nu cunosc detaliile), iar dupa 6 luni sau un an va incepe sa apara pe la televizor, povestind cum a inceput sa aiba rezultate ¨programul¨; va spune probabil ca, desi are in continuare inclinatii homosexuale, nu le da curs. Totusi imi este neclar ce ar putea zice despre cum anume il antreneaza biserica pentru a face sex cu femei. Stiri din acestea cu programe de conversie au mai aparut, in special in SUA. Rezultatul: minciuna are picioare scurte, oamenii isi dau seama pana la urma ca ceva e suspect.

  Si ca sa inchei intr-o nota mai optimista, atasez un video cu un spectacol cu barbati pe jumatate goi, dat la Vatican in fata unui Papa aflat in al noualea cer.

  http://www.youtube.com/watch?v=-rbxov7CVi8

 7. @ Corneliu
  Atât de optimist ai încheiat , încât m-ai trimis cu gânbul la Black Cat, White Cat. Pe când o reprezentaţie dată de Black Obelisk la Vatican? 😆

 8. @ Admiral
  Parcă Boccacio a povestit în Decameronul o parabolă iugistă asemănătoare…

 9. @CM – nope. Cred ca mai degraba in Heptameronul Margaretei de Navarra : ))))

 10. – Doamnelor şi domnilor, bine aţi venit pe ringul de box în această seară lână noi aproape de noi, pre aproape. În această seară îşi vor disputa titlul şi centura la categoria super+grea doi dintre foştii colegi de echipă ai Naţionalei de lupte corp la corp. În colţul roşu Campionul Naţional la Juniori, deşi nu este juniooor Dooooru Iuuugaaaa. Proaspăt renegat al echipei de fundaşi tupeişti, va încerca să doboare recordul la lupte în noroi pe acest ring de cocks bocs box. În colţul albastru nimeni altul decât veteranul juniorilor la cocks, inegalabilul orator în toate cele bune (şi lungi) Danieeeeel Popoaaaa. Da, da, aţi ghicit este Preafericitul (de ce oare?) Romaniei. Nu vă înghesuiţi, nu vă jenaţi, e loc pentru toată lumea. Tinerii sub 18 ani au reducere la intrarea în sală. Cei sub 18 ani cu corp atletic au intrarea liberăăăă. Femeile nu au acces în sală. Să înceapă competiţiaaaa!

  Doru, în colţul roşu încrezător, în puterile sale de fost elefant, se agită de pe un picior pe altul. Antrenorul, un otevist remarcabil, îi şopteşte în ureche:
  – Loveşte sub fustă. Acolo are slăbiciunea!

  Începe runda 1, o travestită flutură o plancardă cu 1000E (ulterior i se aruncă cu o roşie în cap, moment în care îşi dă seama că şi-a afişat preţul din Frankfurt pe o săptămână şi schimbă plancarda cu una pe care scrie runda 1)

  Popa strigă turbat “Dorulicăăăă i-aţi adio de la puţicăăăă! Te mai salvează doar Dumnezeu, pune-te pe genunchi şi roagă-te!” şi face un gest obscen, indicând apoi mijlocul patrafirului.

  Doru nici nu stă pe gânduri şi pocneşte fix unde îl învăţase antrenorul cu un uppercut de dreapta. Şovăi câteva secunde până reuşi să scoată mâna înapoi de sub patrafir şi cu ochiii bulbucaţi, rămase neclintit. Sala amuţi. Nu ştia nimeni ce urmează. Popa, după câteva momente de împietrire, scoase un râs sadic şi scoase de sub patrfir ditamai ceaunul cu terci. “Muhahaaaaaaa Ai crezut că dai de tulei??? Nu nu nuuuuu aici e doar terci şi brânzăăă” Doru nu îşi revenea din uimire, rămas cu pumnul încleştat, murdar de terciul din ceaun. Nici una nici două, popa îi ţâşni o flegmă fix în centrul frunţii şi blestemă ca la acatistele rele” Iuga se prăbuşi pe podea, încremenit. Popa ridică braţele în sus, toată sala se îngrozi de stufăriş şi îşi duse fiecare mâna la nas şi la ochi. popa rosti pe un ton nazal, ca de liturghie de morţi “Iuuuuga dragul taichiiiii, i OWN YOU! La heterotizareeee!”

  A doua zi Iuga zace pe treptele patriarhiei, galben tot, slăbit, cu cearcăne, strigând cât îl ţineau puterile: “Iertaaareeee iertareee” Din urma lui veneau maicile de la Tismana, cele trecute de 70 de ani, gâfâind rupte toate de oboseală şi duhnind a transpiraţie şi ceară încinsă. Şi nu l-aş fi înţeles nici atunci pe Iuga dacă maicile nu ar fi fost goale.

 11. @ Admiral
  Nu am citit Heptameronul ăla, Decameronul însă da. Şi argumentez mulţumită wikipedia :
  Boccaccio 1313-1375
  Margareta de Navarra 1492-1549.
  E foarte posibil ca povestea în cauză să nu fie nici a lui Boccaccio, ci să o fi cules de prin folclor, dar cu siguranţă lumea a citit despre băgarea dracului în iad mai întâi de la Boccaccio.
  P S unde găseşti de citit aşa ceva?

 12. Asistam la un joc al BOR pentru publicul nestiutor, neavizat care v-a fi facut sa creada ca homosexualitatea este,nu numai o boala ci si un pacat pe care popa de la biserica din dosul blocului il poate ierta/vindeca. BOR are cu aceasta poveste un as in maneca pentru a forta puterea de la Bucuresti sa mai contribui cu ceva arginti la inaltarea catredalei gigant dorita de patriarhie. PATRIARHUL B.O.R are numai de castigat din aceasta poveste. Toata opozitia avuta este pusa acum la pamant cu aceasta vanatoarea de vrajitoare a preotilor homosexuali, intarirea imaginii de forta a patriarhului in defavoarea autaritatilor laice, speriarea pacatosilor sa revina in turma, turma pastorita cu dragoste avara de BOR + constructia rapida a CATREDALEI MANTUIRII NEAMULUI, motiv de mare fala si mandrie a patriarhului Daniel de a ramane in istorie.

  @rauss frumos iti sade draga sa-ti bati joc de placerile ascunse a unor prelati pacatosi, care nu se vor decat sa se umileasca la picioarele unui crestin tanar ordodox. 😛

 13. @CM – care carte? a Margaretei? sau vorbesti la general despre parodiile de aici? 😛
  @Cristymaykey – da, probabil ai dreptate…imi ierti pacatele? :)))

 14. @CM – oh, am citit-o in clasa a 10-a cand studiam Renasterea la istorie :X:X

 15. la Cestiune acum, sau cât oi putea eu de aproape că nu prea mi se opresc gândurile pe un subiect atât de neînsemnat. E vorba de un nevertebrat care se zvârcoleşte într-o mocirlă. Ne pasă dacă se credea ieri dragon şi azi porumbiţă albă?
  Cât despre poziţia ipocrită a BOR aş vorbi, dar mă tem că e absolut inutil. Ei cu ale lor ,mai ales că au un argument laş cu care tranşează orice dispută ( faimosul şi penibilul “crede şi nu cerceta” ) , noi cu ale noastre. Ce de făcut atunci? . Vine un părinţel sau un părinţoi la unul dintre noi cu propuneri neruşinate, pac la Războiul! Cam radical nu?

 16. Fa 10 matanii, 15 aplecari si rosteste de 100 de ori; sunt sexi si viril.
  A M I N .

Comments are closed.

Vezi si...

Lectia 2 – Trecutul conteaza

Ideea inceperii unei relatii e tentanta din multe puncte de vedere: stabilitate, ai pe cineva cu care te poti sfatui, ai un sprijin fie ca e vorba de trecerea printr-un moment dificil sau mersul la un film. Din punctual meu de vedere, cel mai tentant aspect al ideii inceperii...

Articole din aceeasi categorie