No menu items!

Scrisoarea I

Acelasi autor

Cu desaga la drumul mare

 Scrierea acestui articol este inspirată, pe de o parte, de o amică aflată în dilema eternă a cuplurilor aflate la ananghie: "Cu ce am...
Da_Vero
Da_Vero
Trăsăturile de caracter definitorii pentru o persoană de calibru însemnat rămân un mister pentru cei din exterior. De cele mai multe ori transpare, însă, modestia.

Dragul meu,

Atunci când ne-am cunoscut mi-ai spus că te-au atras trăsăturile mele fabuloase, presărate cu subtile linii orientale. Dacă vrei să mă păstrez bellissimo voi avea nevoie, în continuare, să-mi duc la bun sfârșit somnul de frumusețe. Ca orice prinț care se respectă, consider că a te trezi înainte de ora 10 este o nerespectare grosolană a protocolului. De ce să te grăbești în fiecare dimineață când poți să-ți pregătești hainele cu o seară înainte?

De asemeni, te rog să-ți pui burețel pe talpa papucilor pentru că zgomotul este absolut infernal. Te știam felină blândă. Nu vuvuzelă. Ar fi dezirabil dacă ți-ai revizui comportamentul din ultima vreme. Este absolut inacceptabil!

Cu deosebită considerație,

Iubitul tău

P.S.: acest articol este strict de amuzament și nu reflectă caracterul autorului.

5 COMMENTS

  1. Adaug: Si daca vrei sa dormi cu mine in noaptea asta te rog sa nu te misti si sa pastrezi distanta obligatorie de un metru si jumatate intre noi. Tine cont ca patul are doar nouazeci de centimetri caci nu mi-ai dat bani de unul mai lat.

  2. Pentru a evita anumite neplăceri vă sfătuiesc să vă culcați mai devreme.

  3. LeKick Iar pătura clar este pentru mine. Dacă vrei să dormi comod și învelit, ai canapeaua doar pentru tine.

    Avocatus Un prinț își stabilește programul în funcție de criterii confidențiale.

  4. …dar doar jumatate din ea, cealalta e a lui Pufi si ai grija sa nu ma inseli cu ea caci este in calduri -javra dracu’-!

  5. Evident, nimeni nu se va atinge de javra princiară. Statutul său social nu poate fi deteriorat.

Comments are closed.

Vezi si...

Joaca de-a homosexualii…(IV)

Oraș nou, prieteni noi, aer proaspăt. Iată condimentele necesare pentru uitare. Așa credeam eu. Până la urmă, cei 3 ani de pe urmă s-au sedimentat frumos, rămânând doar amintiri frumoase. Am trecut peste „înfrângerea” suferită în jocul cu Adi, ingredientul catalizator fiind un puști care mi-a distras atenția în...

Articole din aceeasi categorie