No menu items!

Sentimente normale si anormale

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Azi am citit un mic articol pe blogul unei cunostinte mai vechi, din Cluj. Pe site-ul sentimente.ro, pe care banuiesc ca multi dintre voi il stiti, la categoria “Preferinte sexuale” apar trei posibilitati:

1. Normal(a)

2. Homosexual/lesbiana

3. Bisexual

Deci, prima optiune este cea normala, restul sunt anormale, sau cum?

Sentimente anormale

“Indivizii astia sentimentali mai au si un parteneriat cu mega-overrated dr. Andrei deci, ai zice ca sunt de buna credinta. Stii cum e cu dr. Andrei asta zice el cuvinte frumoase si mestesugite dar pe la spate, pe la spate probabil il doare undeva ca endorseaza un site care defineste “preferintele sexuale” ca normale si homosexuale/lesbiene si bisexuale. Trecand peste minima eroare din cuvantul preferinta in locul cuvantului orientare si ajungem la heterosexualul – normal, homosexualul – anormal si probabil bisexualul – putin deraiat de pe sina (probabil mai are sanse)”, spune R. pe blog.

8 COMMENTS

 1. Avem si noi Andrei-ul nostru :p Cand eram mic 🙂 aveam si eu un cont acolo acu cred ca l-au sters :p Faza cu selecteaza tot e foarte interesanta cum ii zicem la acea persoana care selecteaza tot sau mai grav se deselecteaza complet 😆

 2. deci~

  iara trebuie sa lamuresc lucrurile.

  homosexualitatea NU este un lucru normal. in aceasta privinta se aseamana cu “normalitatea”, care nici ea nu este un lucru normal.

  primii anormali din lumea asta au fost cei care, nitam-nisam, au inceput sa se creada “normali”, crezandu-i pe ceilalti anormali. moralitatea e buba; efectele moralitatii sunt doar “collateral damage”.

  din faptul ca nu e normal sa fii “normal” nu poate fi, evident, trasa concluzia ca anormalitatea trebuie sa devina noua regula si noua “normalitate”. de aici si ideea ca homosexualitatea, o data promovata si sustinuta (pe diferite cai), isi pierde caracterul natural si spontan si devine o noua cutuma, o moda, un “alternative lifestyle”, sau mai stiu eu ce altceva care vrea sa introduca normalitatea pe usa din dos, adica acolo unde nu isi are locul.

  homosexualitatea era, o data (nu chiar foarte demult) un teritoriu “normality-free”. si era mai bine asa. mi se pare normal ca, atata timp cat ne dorim ca populatia sa accepte homosexualitatea ca un comportament sexual “normal”, multi oameni sa se inece, precum la prima tigara fumata, pana ce reusesc sa inghita conceptul.

  asa ca nu va luati de dr. cristian andrei care e un exemplu viu al felului in care, chiar si atunci cand gresim, avem dreptate.

  8)

 3. Cu toate că deselectarea tuturor itemurilor te-ar face asexual, selectarea tuturora e problematică şi nu cred că rezultatul ar fi un multisexual…. adică sa ai mai multe sexe??!! Întrucât bisexualitatea defineşte deja o persoana cu dorinţe sexuale multiple şi în cazul acesta numărul maxim de orientări sexuale simultan posibile.

  Într-adevăr, de obicei când văd şi eu aşa ceva sunt puţin indignat (legat de normalitate/anormalitate în analogie cu heterosexualitate/homosexualitate). Însă faptul ca a considerat heterosexualitatea normala nu înseamnă implicit ca (ar fi considerat) homosexualitatea şi celelalte sunt anormale.

  Probabil că raţionamentul că ceea ce e firesc şi întâlnit în mod obişnuit e normal, în cazul de faţă heterosexualitatea.

 4. In ziua de azi k si in cea d ieri se poate orice 😛 ceea ce e bine yo raman anormal 🙂

Comments are closed.

Vezi si...

Tinerețe fără bătrânețe…

Genial. Satira, black comedy. Ț-șpe mii de premii, nominalizări și ca și bonus, am și tradus-o! Probabil ca nu ii una dintre cele mai bune traduceri, dar m-am straduit sa fie cat de cat ok. :) Daca am greseli, corectati-ma pls. Via Monsoux. Eh, cum e? V-a plăcut?

Articole din aceeasi categorie