No menu items!

Deci, cum s-ar spune… da…

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Văzând reacțiile la un articol anterior… scrisesem un comentariu dar mi-am dat seama că are o adresabilitate muuult mai largă. Așa că… enjoy:

Degeabă vă supărați (voi, unii) când cineva își exprimă opinia sinceră despre ceva ce se întâmplă în comunitatea gay din România. Îmi displace profund că se aduce la suprafață prin diverse “evenimente dedicate comunității” exact acea parte a comunității care nu ar trebui să reprezinte, în fapt, homosexualitatea. Nu vreau ca nimeni să se simtă ofensat, fie că e miss, mister sau proprietar de club gay… dar mentalitatea aceasta, și anume “mulțumiți-vă cu ce este… ziceți merci că aveți unde vă distra/desfășura” sau că, vezi Doamne “am făcut cutare event ca să ne coagulăm în trup și suflet”, este una total contraproductivă.


De ce să ridic în slăvi ceva ce nu este de ridicat în slăvi? De ce eu, ca și consumator, aș da cinci stele unui hotel care nu merită nici două? Numai de aceea că sunt gay trebuie să fac zece mătănii că este într-un oraș sau altul un club sau că s-a mai ales frumosul frumoșilor (vorba vine), ocazie cu care trebuia să ne veselim și sa ne bucurăm? Aud mereu… “fii mândru că ești gay“… unde dracu’ e mândria în toată mentalitatea asta?

Să fiu mândru că ce? Că în mai toate cluburile gay din țară sunt prețuri mai mari decât în cluburile de afară în condițiile în care clientela e vai ș-‘amar de capu’ ei?? Și vorbesc aici de 22 RON pentru un amărât de gin tonic, de bani luați “pe intrare” fară a primi vreo țedulă care să ateste că am dat acei bani? Că în multe buzi nu mai e săpun lichid după ora 1? Sau că intră orice golan care la o adică poa’ să îți dea în cap? … și multe altele (mai ziceți și voi) Da’ se poate așa ceva? Noah, ‘astea se întâmplă exact din cauza acelei mentalități… “las’ că fraierii oricum n-au alt club unde să se destrăbăleze… poponarii dracu’!”… (which is totally wrong, darling).

Mă mângâie pe mine cu ceva amalgamul de “evenimente” de doi bani trase la xerox… în care travestitele deschid seara, pam pam pam, speech despre prezervative, sex în WC fără prezervative, mai un ochelar’ de soare, o bulină, o măslină, travestitele închid seara splendidă și mirobolantă? NU. Nu mai menționez de pumnii adiacenți luați în gură că se urlă pe stradă că se vrea pulă, bârfele, excrocheria, prostituția pudrată bine (că așa le trebe’, dă-i dracu’) și… banii care se învârt (că ‘ăsta-i șpiru’). Nah, dragă comunitate gay din România… aveți show… evenimente… cluburi… să le apreciați, daaaa??? Și să nu care-cumva să ziceți ceva rău că știți… comunitatea, discriminare, homofobie, schimbarea din noi înșine…

Nu credeți că este totuși paradoxal că o dată cu creșterea numărului de favoruri destinate amărâților de homosexuali… numărul OAMENILOR (da, îi cu bold si italic, că OAMENII îs OAMENI și animalele îs animale) care mai ies din casă pentru a merge la vreun big fâs din ‘ăsta… a scăzut drastic? De ce aceia care POT… preferă să nu se amestece cu… cu… gay-ii??? Și pe bună seamă, de ce ar ieși din casă domnu’ X sau Y? Pentru a vedea “tinerii” cum urlă precum descreierații… că put a transpirație? Să vază vreun show de show… de travesty? Să vrea să se pișe și să ‘naibă cu ce se spăla pe mână? Să meargă într-un club gay și să aibă impresia că s-a teleportat într-o junglă, fix în perioada de rut??? Hmmm?

Deci, repet, de ce să fiu recunoscător dacă nu e cazul? De ce să ling în cur pe toată lumea dacă nu merită? Hmmm… ziceți… DE CE?

În România, în ultimii câțiva ani, au fost doar câteva evenimente, care au fost organizate de OAMENI pentru OAMENI. Nu le menționez că nu acesta e scopul DAR se poate și mai bine. Infinit mai bine. Decât ceva prost, mai bine deloc…. și nu mă luați cu texte de genu: “dacă vrei să fie mai bine vino cu idei, participă și tu… bla bla”… eu nu sunt plătit să fac asta, să o facă cei care obțin un profit din acesta. Pentru că altfel, atât homosexualul de-acu’, cât și cel de peste 10 ani… tot la fel euglenă va rămâne… îmbătat fiind cu ideea că este privilegiat că poate să “attend” la vreun “grand opening” de 2 bani. DAR, privilegiul ar trebui să fie al cluburilor și al organizatorilor de evenimente CĂ HOMOSEXUALUL LE TRECE PRAGUL. Pentru că ei din aceea trăiesc, de acolo le vine cașu. N-are sens să prostim lumea cu texte comuniste gen “pentru comunitate am făcut” când de fapt s-au încasat bani grei pentru acele fapte bune pe care noi, gay-ii trebuie să le apreciem pozitiv, indiferent de cât de prost gândite sunt ele. Face cineva din țara asta ceva pentru comunitate și nu este plătit pentru munca lui? NU. Așa că… de ce n-am spune lucrurilor pe nume?

Grow some balls people.  😐

 

P.S. Nu aș recomanda să spună lucrurilor pe nume acelora care (încă mai) doresc premii, lauri, ovațiuni… etc. 😉

48 COMMENTS

 1. Era mai bine un coment la postul respectiv. Nu lovesc in nimeni si nici pring gand nu-mi trece insa consider ca se pot face lucruri mai bine cu oameni mai minunati, insa anumite persoane sunt limitate ca prin STAS sa faca prostii/tampenii ca mai apoi sa primeasca ovatiuniile restului de comunitate.

  Guys, sa fim inteles, apreciez munca depusa de oamenii aia insa nu apreciez forma de “manifestare” a seratei. Apreciez faptul ca exista ceva si pentru ei (local, bar, birt), insa nu apreciez atitudinea slinoasa cu care esti tratat.

  Nu voi reusii sa inteleg niciodata de ce mediocritatiile “societatii noastre”; deoarece m-am saturat sa zic comunitatii noastre au posibilitatea de a se lansa si de a ne arata ceea ce fac, sunt si se manifesta intr-un stil haotic.

  Dupa cum ii spuneam lui Robert G, din intamplare am ajuns la Mr Gay Galati-Braila 2011, insa a doua oara nici cu invitatie nu mai vin. Prefer sa nu iau contact cu zona respectiva. No offence!!! Reporterul de zona nu va mai fi asa ca astfel de “mondenitati” nu vor mai aparea scrie nici macar cu greselile de exprimare.

 2. @RobertG man tu ai dreptate in felul tau dar de… e Romania, important este sa iasa banu, nu conteaza unde se tine cum arata incaperea, daca ai ce iti trebuie, paza, sapun, hartie igienica samd … Crezi ca majoritatea baga de seama asta ? Exact cum ai spus si tu … se duc pentru a se destrabala pentru a cauta sex, sa mai vada cate un show penibil sau vreun nush ce miss sau mister care sincer nu ar fi meritat nici macar ultimul loc … sunt si unii care se duc doar pentru a se distra.

  Oricum dupa parerea mea Romania mai are mult de tras pana sa ajunga macar la 50% din ceea ce este in afara si sa se organizeze event-uri in adevaratul sens al cuvantului.

  Gabriel imi pare rau pt tine ca sa luat individul acela de tine, dar asa cum a spus si @cristymaykei, nu ar fi trebuit sa mai ramai nici macar o secunda acolo cand ai vazut ca se intampla asa !

 3. Mi-am dat seama, oricum eu am si experienta Miss Travesty Romania de la Brasov. Eu vb strict la adresa acestor evenimente!

 4. Mary, am si plecat, nu am ramas! Chill guys, nimeni nu ar ramane la asemnea iures! Doar nu sunt sado!! 😆

 5. @Mary,

  nu are rost să comparăm România cu alte țări. Nu acesta este esența articolului… dar dacă aceasta s-a înțeles, îmi cer scuze.

  Eu am vrut să subliniez mai degrabă mentalitatea, oarecum comunistă, de care dău dovadă tocmai acei oameni care spun că fack ceva pentru comunitatea gay, și că, ce nesimțiți suntem NOI, muritorii de rând, că ne permitem să opinăm vis-a-vis de acțiunile dumnealor.

  Căci teoretic, cel mai bine, pentru ei – bineînțeles, ar fi să spunem mereu “un eveniment extraordinar”, “un club minunat”, “veniți cu toții”, “nu criticati” și altele asemenea din categoria “Elena Ceaușescu, academician doctor inginer și savant de renume mondial (când ea săraca’ avea patru clase)”.

  Noah, și mă excită într-un mod care nu-mi place toată povestea asta, din mai multe motive. 😕

 6. @RobertG nu ai pentru ce sa iti ceri scuze, u nu ai gresit cu nimic, asta este opinia ta si nimeni nu iti ia dreptu de libera exprimare, dar putin daca stai sa te gandesti, doar prin faptu ca Romania inca are mentalitate comunista si tocmai acei oameni care vor sa faca un bine pentru comunitatea gay, tocmai ca aici este diferenta intre Romania si celelalte tari. Si daca tot se organizeaza un eveniment, apoi fratilor faceti-l ca la carte si mai lasati preturile jos ca doar e criza ! 😀

 7. Am mari dubii dacă mentalitatea de care vorbeşti poate fi numită “comunistă”. Oamenii de care vorbeşti îşi apără biznisul (şi asta numai comunist nu este) sau sunt ciraci de-ai lor care primesc şi ei permisiunea să intre cu bere luată de la non stop. Altfel nu înţeleg ce anume i-ar face să ia apărarea unei cauze penibile, mă refer la “ignoraţi lipsa săpunului în numele solidarităţii gay”.

  Sunt două subiecte separate.

  Primul este de ce acceptă oamenii să participe şi să plătească mai mult decât face? Pentru că nu au alternativă? Nu ştiu să spun, pe vremea mea mergeam la chestiile astea şi stăteam pe terasă cu orele, acolo era mai linişte, era aer respirabil şi oameni cu care îmi plăcea să stau de vorbă. Azi nu m-aş duce nici dacă s-ar întinde covorul roşu pentru mine. Prefer să stau acasă cu prieteni (gay şi lesbi şi hetero) şi să ne uităm la un film sau concert şi să mâncăm pizza.

  Al doilea, cel cu comunitatea. Cei care organizează se declară Mecena ai comunităţii. Cum adună ei gay-imea la un loc, le dau un adăpost… Şi cum toţi ştim, nerecunoscătorii muşcă mâna care i-a hrănit… Şi atunci de dojenesc prieteneşte preţ de câteva secunde până “le vine draci” şi atunci îţi spun tăioşi “da de ce nu faci tu?” Dar nu sunt aşa de la început, îi corupe corul abundent de linguşitori care, cum spuneam le umplu dosul mâinii de salivă pentru o cafea inclusă în preţ sau pentru un prezervativ.

  Apropos, am văzut la un astfel de event distribuite prezervative pe care scria clar că nu sunt recomandate pentru sex anal. Şi le luau “fetele” cu un entuziasm…

  Ce e de făcut? Nu mai mergem? Sau mergem şi cerem insistent curăţenie, şi hârtie igienică? Şi la show-urile penibile zâmbim in pectore sau ne exprimăm clar (din păcate huo e cam urât şi habar n-am cum să o faci mai elegant)?

 8. @CM, mi se pare mie sau ești cam mofturos? 🙄

  Cum adică să nu-ți placă prezervativele care nu sunt recomandate pentru sexul anal?

  Unu’ la mână îs moca (așa se zice, “moca”, la ceva ce-i gratis? Ca eu nu cunosc limbajul de cartier.).

  Doi la mână, se pot folosi pentru sexul oral… și dacă au aromă de căpșună, măr, banană și alte fructe… economisim și banii pe care i-am da pe o salată de fructe.

  Că-i criză, da?
  Mofturosule care ești tu mofturos. 😉

  P.S. Auzi… da’… dacă se rupe un prezervativ din ‘ăsta… oferit gay-ilor dar nerecomandat sexului anal… se cheamă că ai “bad luck”? 😉

 9. Mofturos nu, realist cred eu că sunt.

  1. ăştia care se bucură la prezervativele cele moca (apropos, ştie cineva cum de a ajuns “moca” să însemne “gratis”?) sunt oameni mai puţin informaţi şi foaaaarte neatenţi. Aşa că dacă faci un bine fă-l până la capăt, specifică extrem de clar şi de tare ce le dai, nu miza că vor citi singuri (ăştia la care am văzut eu prezervativele au aflat de la mine ce scrie pe ele, deşi le aveau de zile bune)

  2. Pentru folosit la sex oral aş avea câteva idei :

  – prezervative cu aromă de mici – ideale pentru picnic, folosite cu muştar pe post de lubri
  – prezervative cu vitamina d numa bune pentru zilele calde de plajă, asezonate cu cremă de protecţie solară
  – creme de la creme (a la Edgar fireşte) prezervativele cu coenzima Q10 pentru prevenirea ridurilor

  PS-ul tău mi-a pornit tonomatul din creier, acolo am sute de melodii care odată declanşate mă obsedează cu orele “Some guys Have All The Luck” a lui Robert Palmer. Şi de acolo la “Doctor, doctor” a fost şi pe soundtrack la Queer As Folk… gata, m-ai nenorocit!

 10. Deci, tătă lumea să zîcă că-i foarte frumos materialul lui João, că dacă zîceți cumva că nu-i foarte frumos, insamnă că… deci… cum s-ar spune… că nu sânteți pro comunitate…. și dacă nu sânteți pro comunitate însemnează că sânteți împotriva comunității.

  Deci, îi tare frumos mă, demult n-am mai văzut ase ceva…

 11. @ CM, rogu-te ferchesh sa-ti un cont la noi si o sa-ti vina mai usor sa ne scrii comm, atunci nu tre sa le mai aprobe cineva! Pliiizzz!

 12. EXACT ASTA AM SPUS MEREU
  Atata timp cat in fata iese mocirla si rar prea rar se realizeaza ceva cu adevarat de calitate, majoritatea homosexualilor grei nu or sa iasa din anonimat, iar cand se intampla de-i mai apuca entuziasmul si dorinta de a se implica activ in diverse evenimente ale comunitatii, se lovesc de reactia de repudiere, tratati ca fiinte insignifiante, inlaturati prin mitocanie, grobianism.

  DEMINTATEA E PRETIOASA, NU ORICINE ARE FORTZA MORALA DE A O AVEA.

 13. gabriel, acum abia înţeleg ce vroiai să spui cu coregrafia….
  OMG! săracii oameni!

 14. Ioi, tulai mamă, ce frumos îi… extraordinar… bravo nico! Ține-o tot așa! Așa, mai zic și eu, comunitate…

  Be proud, da?!

 15. Lol … macar rad pe burta … ca nici chef de antrenament n-am 😆 pana si bunica danseaza mai bine … scuze dar dansu mi se pare penibil 😀 noroc de domnisoara ca dansa mai bine 😀 :mrgreen:

 16. homofoabo! sau cum se exprima acum câţiva ani o personalitate a comunităţii gay homofobisto…..

 17. Gabriel, stii care e faza nostima? Din Galati sunt si eu dar sunt student in Bucuresti! Nu sunt anti LGBT de nici unde… de fapt nu prea sunt anti nimic 😛 dar pur si simplu mi se pare ca a fost organizat prost … ori nu sunt eu in apele mele 😕

 18. @Mary,

  Da’ de unde… nici poveste. În România totul se organizează perfect.

  Nu ești tu în apele tale… io zic să consulți un medic până nu devine mai grav!

 19. Hmmmmmmm, fratilor eu am explicat ca nu pot oferi mai mult decat ceea ce ati vazut, faceti va rog un calcul la vanzarea mea de 300 lei pe un party ce castig am, preturile cred ca sunt destul de rezonabile 5 lei berea 500 ml, intrati deci intr-un depozit de bauturi si o sa vedetzi ca berea costa 2,48 lei imi ramane un profit de 150 lei la care adaugatzi alte cheltuieli, va veti convinge ca nu e afacere, se inchid cluburi dupa cluburi, eu mai am o mica afacere care o sustine pe aceasta, chiar nu intelegeti ca mai mult de atat nu pot oferi?

  Am pregatit clubul pt. acest eveniment am investit destul, am varuit si acum daca veniti in club peretii sunt murdari doar o zi a tinut curatenia, varul + colorant + mana lucru = 600 lei-300 lei vanzare = 300 aduc de acasa, statul ma sugruma cu taxe si impozite de nu mai stiu pe unde sa scot camasa, ce vreti mai mult de la mine?, am vrut la un moment dat sa inchid clubul seratelor gay pt. ca nu imi aduce profit si am fost rugat sa il tin deschis, am gresit?

  Nu inteleg, credeti ca patronii de club asa cum ii numiti voi castigam mult? facem averi?
  Poate fac acei patroni care vand berea cu 8 lei 33o ml si au clienti cu sutele.

  Nu comparati cluburile din Romania cu cele din afara, unde sunt pline am facut serata si cu 17 gay unde a fost un dezastru de tot asupra vanzarii, martori imi sunt cei din comunitate, oooooofffffff chiar nu va inteleg.

  • @onecafepub

   te rog iartă-mă dacă nu m-am făcut înțeles. Mă faci să mă simt aiurea acu’ că poate ai mustrări de conștiință de ce mai citești p-aci. Am subliniat de câteva ori că nu fac referire la tine, în mod special. Mă refeream la comportamentul pretins, în mod indirect, de la comunitatea gay, vis-a-vis de ce se face pentru ea.

   N-am fost în viața mea în Galați… îmi închipui că e greu… știu și eu cum merge treaba… că “fetele” se îmbată acasă și merg în club și-și iau o cola.

   Mai zic o dată ce am zis mai sus… poate prinde de data aceasta:

   Eu am vrut să subliniez mai degrabă mentalitatea, oarecum comunistă, de care dău dovadă tocmai acei oameni care spun că fack ceva pentru comunitatea gay, și că, ce nesimțiți suntem NOI, muritorii de rând, că ne permitem să opinăm vis-a-vis de acțiunile dumnealor.

   Căci teoretic, cel mai bine, pentru ei – bineînțeles, ar fi să spunem mereu “un eveniment extraordinar”, “un club minunat”, “veniți cu toții”, “nu criticati” și altele asemenea.

   Înțelegi?

 20. @RobertG

  Cine stie mai robert … oi fi la un pas de moarte si mie frica sa ma duc la medic … mi-e frica de ace si seringi :mrgreen:

  Eh … mai sunt si zile din astea 🙁 😐

  🙂 😛

 21. @RobertG, da mai stai calm ca stiu de gluma 😉
  Eu personal am inteles la ce te-ai referit de la bun inceput !

 22. baaa nu degeaba avem noi romanii imn national DESTEPTATE ROMANE!

  IAR DUPA CANTEC DORMIM ADANC IN SOMNUL CEL DE MOARTE.

 23. ai spus un lucru mare si adevarat 😀 , acea faza cu bautul acasa si cola in bar asa este, bravo nota 10

 24. @ onecafepub

  E foarte probabil că aşa e cum spui. Discuţia era despre calitatea serviciilor pe de o parte şi despre pretenţii pe de alta. Prima parte ne-ai explicat-o pe scurt şi probabil că ai dreptate. Oficial n-o fi rentabil, dar atâta timp cât funcţionează biznisul eu înţeleg că nu mergi în pierdere. Adică spune-mi că rupi de la gura copilaşilor ca să le dai acoperiş homosexualilor şi eu mă declar fanul tău nr 1. Hai să fim sinceri, nimeni nu face o afacere dacă nu câştigă ceva.

  Partea a doua a discuţiei era despre vorbe. Şi atitudini. Şi aici ştiu din experienţă că e posibil ca toţi să aibă dreptate, exact ca în bancul cu rabinul. Pe scurt, noi contestăm statutul de martir al cauzei gay, de mecena al comunităţii pe care şi-l arogă unii dintre cei care furnizează servicii clienţilor gay. Imediat ce unii dintre clienţi au reclamaţii (întemeiate sau nu nici nu contează în discuţia de faţă, oricum bunul şimţ ne-ar spune că unele sunt aşa, altele invers) auzim placa cu “cât am făcut eu pentru voi”, “voi nu apreciaţi” “faceţi voi atunci”. Asta din urmă nu le-aş recomanda să o tot repete pentru că unu mai prost s-o apuca să facă…

  Apelul era la decenţă. La reclamaţii se răspunde la obiect, nu cu filozofii.

  Mult succes cu biznisul, hai că trece şi criza asta şi va fi mai bine.

 25. Robert draga, desigur intervine adeseori si subiectivismul dar, nu poti aduce argumente pro sau contra decat implicandu-te personal sau traind efectiv aceasta asa zisa “mandrie” afisata in arealul… mioritic (sarcastic folosit acest “epitet”)! Nu pot decat sa ma solidarizez acestui “profil” jalnic (mu, patetic!!!) de care, vrand-nevrand, ne lovim in mod cotidian…

  Se pare ca unii continua sa traiasca niste modele ancestrale (gen Stonewall, Andre Gide, J.J. Cousteau… – desi, ei aveau un mesaj clar si efectiv aplicabil, cu urmari imediate si concrete!!!), aplicand politica balcanista a superficialitatii, a desconsiderarii si a “motivatiei” argumentate de un castig facil si imediat… Din pacate!!!

 26. @Ady, o fi de vină cafeaua pe care n-am băut-o încă… dar n-am înțeles mare lucru din ce-ai spus. Poți să concretizezi puțin, așa, ca pentru oameni mai simplii? 😐

 27. Robert, regret “incercarea” la care te-am supus… Am apreciat “scuza” cu neagra si energizanta licoare divina, dar sunt convins ca ai perceput exact mesjul meu: mediocritatea, ipocrizia, obedienta, superficialitatea si eterna politica a inselatoriei… Se pare ca aceste carcateristici sunt cvasi-generale in mentalitatea acestui popor… Plus, sa nu uitam de victimizare si inutila umilire, chiar daca exista sau nu un motiv real in acest sens… Stii tu: “capul plecat…”

 28. @Ady şi eu mă declar uşor confuz.

  Ai putea da câteva indicii suplimentare? Mă refer la invocarea lui Gide şi a Stonewall. Mai ales că identificarea lor ca ancestrale mă nedumereşte, fiind localizate în timp relativ recent (ai numi Led Zeppelin sau The Beatles ancestrali contemporani fiind cu Stonewall ?)

  Nu înţeleg nici despre care JJ Cousteau vorbeşti.

  Al doilea comentariu m-a mai lămurit puţin, dar tot mi-a lăsat întrebările nerezolvate. Nu pot fi de acord cu cvasi generalizarea ta, atâta timp cât există unu doi sau trei dintre noi care nu au dezvoltat măcar una din hibele înşirate de tine eu mai am speranţă. Şi mai am bucuria de a-i găsi şi de a comunica cu ei. Pe orice temă s-o nimeri.

 29. Wooow… Ce mandru ma simt! Pe bune!!! Trebuie sa recunosc ca am fost usor pervers lansand aceasta provocare… A fost, mai mult sau mai putin, un amalgam ordonat de idei pe care doream sa le transmit in eter, asteptand nerabdator sa fiu contrazis sau sa fiu provocat la randul meu… Ma simt mandru de existenta lui Robert (eminenta cenusie binecunoscuta de ceva anisori) si, cu deosebire, de reactia enigmaticului CM… Da, ai dreptate… Gide sau Stonewall sunt evenimente relativ recente (istoric vorbind), dar ma refeream la ancestral in sensul unei mosteniri ereditare (pleonasm intentionat!!!)…

  Referitor la “J.J.Cousteau”… Da, ai dreptate… Mea culpa… Ma gandeam la spiritul revolutionar al lui J.J. Rousseau si la geniul dramatic al lui Jean Cocteau (contemporan si apropiat lui Oscar Wilde, Jean Genet, Marcel Proust…) si a iesit… acest simbol, fara nicio legatura cu cercetatorul Cousteau…

 30. Bănuiam că JJ Cousteau e o combinaţie de JJ Rousseau şi Jean Cocteau, sincer să fiu mă aşteptam şi Stonewall să derive din Stonehenge (mergea mai bine cu “ancestral”) 😆 😆

  Acum că ai aruncat nada şi am şi disecat împreună momelile ce-ar fi să intri puţin în amănunt? Sincer, sunt mai interesat să citesc explicitarea frazei respective (explicitare, exact ca la module)

 31. cm, intreaba comunitatea ca am vrut sa fac party-uri la 2 sapt pt ca nu sustine afacerea veniturile obtinute la aceste patry-uri, am dat mass cu anunt apoi am fost imediat de comunitate inclusiv de patronul de la club v brasov sa imi explice ca nici el nu castiga, asa ca imi esti dator cu declaratia ta de fan nr 1 🙂

 32. am fost sunat am vrut sa spun mai sus in comentariu, ma grabesc sa plec acasa

Comments are closed.

Vezi si...

Ce trebuie să știi despre cluburile gay (mai ales dacă n-ai fost niciodată).

Viata multor homosexuali (gay) romani, dar nu numai, s-a conturat vrand-nevrand si in jurul cluburilor gay. Aceste locuri unde abunda luminitele multicolore si soșiălaizingu’ sunt parte din viata multor gay. Daca unii heterosexuali privesc cluburile gay ca pe un loc in care s-a pogorat satana si se face sex in...

Articole din aceeasi categorie