No menu items!

Bucharest Column: Ştiu că eşti acolo!

Acelasi autor

Tu mergi la Bucharest Pride?

Astăzi începe a 10-a ediţie a paradei LGBT Bucharest Pride şi încă sunt indecis dacă voi participa sâmbăta viitoare la evenimentul culminant al acestei...

Reacţii la declaraţiile Mihaelei Rădulescu

A durat ceva, dar am strâns cele mai importante ştiri, postări de pe bloguri şi postări de pe Facebook sau Twitter apărute în legătură...

Dezbatere naţională! Your host tonight: Răduleasca

   Cred că deja ştiţi despre declaraţiile recente ale Mihaelei Rădulescu despre comunitatea LGTB, dacă nu, oricum, le analizăm puţin mai jos şi discutăm şi...

Nu mai asculta radio, omule!

Există muzică şi după TOP 40 Kiss FM! Gusturile mele muzicale n-aş zice că sunt foarte comune, dovadă că am găsit de-a lungul timpului puţine...

3(trei) gânduri despre bisexualitate

Prietena mea cea mai bună mă sună într-o seară să-mi spună că un prieten de-al ei tocmai i-a spus că e asexual! Fata asta...
Tudor
Tudor
Age: 23 Status: Out and Proud (...and NOT single) Hobbies: reading quality journalism, modern art and old music, positivity and urban exploration

     Nu ştiu dacă ai descoperit până acum care este forma ta de sălbăticie. De obicei stă ascunsă şi îţi mai face din când în când nişte surprize. Eu m-am hotărât să-i las cale liberă! Sunt într-o perioadă în care sunt singur cu gândurile mele şi e neaşteptat de interesant ce poate pune la cale o minte care are un singur spectator: pe sine. Am făcut în ultima vreme lucruri care m-au surprins. Acum, începând să scriu, mă gândesc mirat la propriul comportament şi încerc să urmăresc firul schimbărilor. Sunt nişte surprize plăcute, nişte planuri care s-au concretizat. Toate rezoluţiile de început de an cu care ne încărcăm agenda, toate restart-urile pe care ni le dăm în primele zile din ianuarie şi alte planuri optimiste, care dispar de obicei pe vremea asta, la mine au prins nişte rădăcini.

     Şi iată-mă, nou venit într-un oraş care evident că nu bagă în seamă apariţia mea, dar care mă lasă să pătrund fără probleme prin placenta lui. L-am avertizat şi i-am spus:

– Eu am venit aici să rămân şi am de gând să te cuceresc!

     Aşa e la prima întâlnire, trebuie să pari hotărât şi cu planuri mari! O să mă străduiesc foarte mult, pentru că sunt aşa multe locuri unde vreau să intru dar uşile îmi sunt închise. Şi cred că nu doar eu voi fi cel câştigat de pe urma acestui aranjament.

♥ ♀ ♥

     Încă nu mi-a trecut greaţa de a pune mâna pe toate barele din autobuze şi tramvaie dar mă descurc mult mai bine să comunic cu oamenii…şi să-i privesc, chiar insistent! Nu, cu tramvaiul 41 nu circulă doar pensionari! Slavă Domnului! În fiecare zi am un daily dose of cute men pe care îl savurez în acelaşi fel în care te bucuri tu de cafeaua de dimineaţă. Până acum m-am mulţumit cu atât, dar probabil o să-mi instalez Grindr şi o să urmăresc puncte care se mişcă în acelaşi timp cu mine, o să fac eye contact şi o să-l rog să-mi spună încotro este…locul unde merge el.

     Sunt un lacom! Îmi doresc să aud o voce care vorbeşte numai pentru mine şi care mă roagă să mai rămân.

-Te rog mai stai cu mine! Don’t go baby, it’s cold outside!
-Cu o condiţie! Dacă dansezi cu mine!

     Şi apoi să-l văd cum face faţa aia de “nu mai suport ciudăţeniile tale” şi cum îşi leagănă capul dat pe spate. Dar spăşit îşi pune a doua cască în ureche şi începe să se legene în îmbrăţişarea mea.

 ♥ ♀ ♥

     Am rămas pentru că ştiu că vor urma momente în care mă vei face să râd cu poftă! O să fac o gafă sau un pas greşit şi tu o să exploatezi orice stângăcie. Când o să ajungi prea departe doar o să-mi apropii buzele de ale tale şi te voi opri cu un sărut!

banner Bucharest Column

 

ⓣⓤⓓⓞⓡ

15 COMMENTS

 1. Chiar dacă-l strici îndrăgostit de ești, doar ochii iubitului o să-i mai vezi.

 2. Hmmm, 41-ul este mijlocul meu de transport de zi cu zi. De obicei merg spre Crangasi, dar cred ca mai bine pastrez replica asta pentru momentul potrivit, dupa ce facem contact. Eye-contact.

  De cateva ori am simtit fiori pe şira spinarii și cred ca de vina era privirea ta insistenta. As putea spune ca era chiar patrunzatoare si sigur incerca ea sa-mi comunice ceva, dar totusi nu cred ca spre ochi era atintita.

  In legatura cu greata, am o solutie: Pun eu primul mana si dupa o poti aseza linistit peste a mea. Problem solved.

  P.S.: Nu te multumi doar cu privitul, treci la actiune. 😛

 3. Un Ferudin încrezător și îndrăzneț, total schimbat, iar asta categoric e amprenta Bucureștiului.

 4. @skylerJ : inseamna ca-ti place foarte mult in 69! Eu nu am atat de multa rabdare, timpul petrecut la semafoarele acelea dinspre Afi ma da gata… .Totusi, in compania potrivita, uneori simti c-ai mai merge cateva statii:)

 5. Eu v-am tot propus să ne vedem, voi aşteptaţi să ne întâlnim din întâmplare în autobus într-un oraş de 2 milioane de locuitori….nu vreţi, e clar! 😛 Sau aveţi prea mare încredere în noroc!

 6. Aham, deci o sa avem parte de o surpriza premeditata! Totusi, ca sa putem derula scenariul, propun sa urcam in statii diferite si sa incercam sa ne identificam in autobuz.Tudor,tu ma poti intreba incotro merg si atunci imi voi da seama, eu te voi felicita pentru aniversarea celor 5 ani de Coming-outuri, iar Skyler ne poate face direct cu ochiul.
  Baieti,sa trecem la treaba!

 7. Ce fain! 🙂

  Că tot spuneai că îți place și ție gara, știi graffiti-ul de la linia 14? 🙂 Are legătură cu „nu lăsa Bucureștiul să te strice” 🙂

 8. @FireMan, nu mai ştiu în ce context am auzit expresia asta, dar ştiu că a fost pe vremea când încă îl vizitam. Nu ştiu grafitti-ul. Oare de acolo a pornit asta?

 9. Bine ai revenit FireMan.
  Tudor dacă tot vrei să ne întâlnim, fără supărare întreabă-l pe FireMan cum se face, e singurul de pe DarkQ care a inițiat cele mai multe întâlniri, doar a pocnit din degete și gata întâlnirile.

 10. Graffiti-ul e cel din pricina căruia scrisăi ultimul articol, amintindu-mi ceva trăiri de când mersăi să stric eu Bucureștiul întâia oară. 🙂
  Ți-am atașat o poză.

 11. cristimaykei, mersi! Iar mă faci să roșesc :)))

  Aș vrea și eu să ne vedem. Poate vin în București în viitorul apropiat să bem o cafea. Oricum nu cred că mai e multă lume dintre cei pe care îi cunosc de pe blog ăveilăbăl pentru un date în grup. Însă mi-ar făcea plăcere… numai așa, ca nostalgie. Bănuiesc că sunt mulți autori noi pe care nu am apucat să îi mai citesc.

 12. Titanii care au creat DarkQ-ul sunt înlănțuiți de valurile vieții, iar din generațiile noi puțini se ridică la nivelul lor, însă atunci când îi citesc mă umplu cu bucuria vârstnicului ce vede noblețea tânărului.
  Cât despre întâlnire, vorba ta, cine știe cum și când ni se pot întretăia drumurile.

Comments are closed.

Vezi si...

Cum să afli dacă cineva e gay?

   Lipsa certitudinii, bănuiala, este o stare groaznică, mai ales atunci când ne întrebăm luni la rând dacă avem o șansă cu cel care ne-a atras atenția cu frumusețea lui, cu zâmbetul ștrengăresc sau vocea muzicală, mâinile albe cu degete lungi sau stilul vestimentar, sau umorul și inteligența... Îl...

Articole din aceeasi categorie