No menu items!

Tinerețe fără bătrânețe…

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Genial.

Satira, black comedy.

Ț-șpe mii de premii, nominalizări și ca și bonus, am și tradus-o!

Probabil ca nu ii una dintre cele mai bune traduceri, dar m-am straduit sa fie cat de cat ok. 🙂 Daca am greseli, corectati-ma pls.

Via Monsoux.

Eh, cum e? V-a plăcut?

13 COMMENTS

 1. lol saraca fetitza se vede ca o terorizeaza bunicasa … haha si ce fel o nascut, hahaha parca era o faza din ace ventura :)), si zanele isi aranjau silicoanele prin magie fara interventie chirurgicala … haha lol comic :))
  Ii lipsesc cateva doage babutei :)) dar chiar a fost comica

 2. Pare bătrâna dusa cu capul, dar copiii au nevoie de adulți care sa le arate lumea asa cum e ea, urata și bătrână. E atât de bătrână încât nu ne mai suporta superficialitatea. Am înțeles asta de la “with the help of God” încoace… povestea e doar un clișeu pentru ce contează mai mult, anume sa fii mereu cu ochii în patru – bineînțeles pana adormi de tot.

  • Mie tare mult mi-a placut. cateva chestii tari:

   “do you know why nobody had thought to invite the elderly fairy, love?”

   “I thought you died months ago said one of the stupid young fairies.”

   “Now, do you think the elderly fairy being older and wiser was able to forgive them? Don’t be ridiculous, of course she wasn’t!”

   si evident:

   “Sleep…go to sleep…Go to sleeeeep…If they ever fell asleep…They would die…They would die…They would die die die die… weren’t good enough for them…”

 3. Dumnezeule, ca e geniala “povestea”. de-acu’, in fiecare dimineata, la cafea, o ascult de 2-3 ori. S rad asa ca prostu’ ‘pin casa.

 4. Completare la traducerea min. 2:07

  “[…] except maybe the one person who might have done with a day out.” (… “cu excepţia probabil a singurei persoane căreia o ieşire i-ar fi făcut bine.”)

  Se vede treaba că invitaţiile sunt rareori făcute de dragul celor invitaţi… Iar copiii e bine să înveţe asta încă de mici.

 5. cred ca bunicuta asta apartine majoritatii politicienilor si guvernantilor nostri.

Comments are closed.

Vezi si...

Scrisoare pentru mama mea

Scumpa mea mamă, Îţi scriu pentru că mi-e dor foarte tare de tine. Dar nu îţi voi trimite niciodată scrisoarea pentru că în ea vreau să îţi spun ce nu ţi-am spus niciodată, de frica de a nu te face să suferi. Te sun foarte rar. O dată pe lună,...

Articole din aceeasi categorie