No menu items!

În rest… suntem perfect normali…

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

În ultima vreme mai arunc câte un ochi pe 9am.ro ca să văz ce se mai întâmplă pe la noi dar nu numai. Poate doar mintea îmi joacă feste dar degradarea asta generală căreia îi facem față (și spate) cu success a ajuns să mă intimideze orarecum.

Nici nu avem de ce să ne facem griji. Trăim într-o lume splendidă, normală, cu valori. De ce ne-am face griji când Biserica, cea care calcă în picioare justiția de multe ori… a înființat o linie de creditare: Mitropolia Moldovei si Bucovinei a infiintat o Casa de Ajutor Reciproc a Clericilor si Mirenilor, de unde atat preotii cat si credinciosii vor putea lua imprumuturi cu o dobanda de sase la suta.

Potrivit stirileprotv.ro, daca Dumnezeu va ajuta si vi se aproba participarea aveti de platit o taxa de inscriere de 35 de lei si inca 30 de lei cotizatia lunara, fie ca luati credit, fie ca nu. Apoi, primiti si un scadentar cu rata si dobanda.

Profitul Casei de Ajutor Reciproc va merge direct in visteria bisericii. De exemplu, daca intr-o luna, 200 de crestini ortodocsi ar lua cate 5000 de lei fiecare, profitul Domnului ar fi de 15.000 de euro.

În rest, lumea e procupată dacă Michael Jackson a fost sau nu castrat chimic în copilărie, mămica lu’ Irina îl amenință pe Irinel cu moartea, copiii afgani se joacă de-a teroriștii sinucigași, Dacia va vinde mașini pe Internet. Ca și cum soarta nu ar fi destul de crudă cu noi…  extratereștrii s-au trezit și ei tocmai acu’ în prag de colaps și ne dau semne.

O zi bună!?

7 COMMENTS

 1. Chit ca tocmai preocupările pe Glob țin lumea nasurilor pe sus, cu picioarele în “Romania”, Romania trăiește realități sociale dure, toate datorate crimei noastre, a tuturor, cu circumstanțe agravante pe zi ce trece. Asta nu o mai pomenește nimeni, ca singuri ne-am făcut cărarea; da, chiar și noi, cei din generația post-89, nu contribuim cu nimic la “curățenia de primăvară”!

  Avem prea mult timp sa ne plângem irațional, cât vremea muncilor de-abia începe. Norocul romanilor ca Hristos va învia încă o data, cât de curând…

 2. Si încă o chestie: banul este ochiul dracului. Înaintăm excelent one way ticket to Hell!

 3. Meh. Infiintam si noi BRP (bis. rom. poponara) ne gasim finantatori si ne favorizam credite avantajoase si multe carduri platinum – ca si asa, este in firea noastra sa facem cumparaturi pana lesinam.
  Take that, phony “christians”.

 4. citeste jurnalul national. nu e contaminat.inca.sau nu asa tare
  si ignora restul. trei sferturi din tara asta au mansarda dezvoltata la un nivel mediocru. o parte din ei lucreaza si in plublicitate.

 5. Ai putea s-a dai sau dezvolti faza cu extraterestrii? ce si care semne?

 6. Eu citeam pana prin ianuarie hotnews, si mai urmaream ocazional diverse siteuri de presa. Tonul a 95% din stiri mi se pare prea alarmist, indiferent ca e vorba de Basescu, tigani, NATO, martieni sau orice altceva, si ca atare stirile relevante se pierd in neant sau devin triviale. Am renuntat la a mai citi stiri romanesti, ca modul in care sunt scrise mi se pare ca denota lipsa de respect fata de cititor (ma rog, publicul in mare parte circ vrea, deci circ i se da). Ca sa nu mai vorbesc de nivelul comentariilor. Oricum, nu am plecat din Romania ca m-am saturat de bine.

  Mi-am gasit alte surse de stiri.

Comments are closed.

Vezi si...

O noua sectiune pilot

De azi voi incepe sa public niste materiale dragute, venite din partea unui scriitor amator. Continutul mail-ului este: Buna ziua draga Robert G, Am luat contact cu blogul tau de ceva timp si sunt incantat de forma si continutul sau si de oamenii cu care colaborezi. Am remarcat ca are o...

Articole din aceeasi categorie