No menu items!

La gura sobei: Episodul 2

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

N-am mai scris la rubrica asta (Episodul 1 aici) pentru n-am mai avut ce. Dar iaca, acum s-au adunat câte ceva. Dacă nu știați, această rubrică, sau spuneți-i cum vreți, are ca obiectiv aducerea în fața luminățiilor dvs. cele mai tari știri din lumea gay românească. Nu, nu ne interesează ce s-a întâmplat prin Cuba cu gay-ii și nici ce pese a mai scos Ricky.

S-a încheiat GayFest 2011

Evenimentul cel mai reprezentativ pentru LGBT-ul românesc s-a încheiat după o săptămână de dezbateri, cultură, artă, expoziții… și bineînțeles marșul propriu zis. Alex de la Ideidegay (I know you love me :mrgreen: ) a scris un articol foarte bun intitulat Bulangii doar când ne futem, în care își pune întrebarea asupra fenomenului următor: de ce când e vorba de evenimente culturale dedicate gay-ilor, acestia lipsesc cu desăvârșire în timp ce site-urile de dating și cluburile de agățat (pula în cui, uneori) îs pline. De ce? Suntem bulangii doar când ne futem? Așa se pare. Când vine vorba de sex suntem gay și nu contează orientarea sexuală, dar când e vorba de orice altceva… nu mai suntem deloc. Bravo Alex. Pe bune.

Despre Gayfest în sine… nu știu ce să spun că nu am fost și nu vreau să povestesc de ceva din presupuse. Pe Hotnews citeam că, așa cum era de așteptat de altfel, Noua Dreapta au mărșăluit și ei pentru “normalitate”. Deci, da… Noua Dreaptă și “normalitatea”… 😯 Dar, pe scurt, aceleași imagini cu aceeași travestiți, ba mai mult, cu aceleași rochii de la miss (că le recunosc)… n-a filmat, se pare, nimeni, un… bărbat… că aceea nu vinde și nu face reiting.  Dar i s-a luat enterviu la doamna Naomi care a venit doar ca obzervartoare (vezi video-ul de pe același Hotnews). Un alt articol pe stirilerotv.

 

Cronica Cârcotașelor

Sub egida “Ia cu tine și inima, inima mea…”, cei de la GayGossip au scris o serie de articole despre două site-uri din online-ul LGBT românesc (a se citi aci și aci). De acord cu ei, în mare. Unii dintre ele, și anume gheiromania.ro, ăia care îți cer șaptă ieuro frumoș să te înregistrezi la iele ca membru, zic că blogurile nu îs așa de bune ca site-urile. Și tot iele este revoltate că nu pune nimeni link-uri către site-ul dumnealor. Adică, nimeni din cei 10-12 bloggeri (mai mult sau mai puțin vizibili) din care, în fapt, este constituit online-ul LGBT românesc. Și care din punctul prietarilor de “sitcoame” sunt… de cacaco. Că e bloguri. Și că nu pune link-uri. Link-urile bre, link-urile… :))

Păi bine dragă, dacă așa se pune problema, hai să lămurim cum stă treaba: un blog este un CMS, o chestie interactivă, unde orice subiect este deschis opiniilor. Așadar, un blog devine opinia majorității și are un efect mult mai benefic decât un site cu conținut fix. Știu că e dureros să își exprime cei ce pot opinia. Normal că ar fi mai bine să existe doar pupincureala care să dea aprobator din cap la orice. Dar mnoah…

Și-apoi, faci referință catre cineva (adică pui link) când sursa citată are o oareșce valoare pentru cititor, când conținutul devine mai valoros cu acele referințe… nu pui link-uri așa a-mproasta către tot ce mișcă.

Tot acolo, se spune așa: “Strict intre noi doi, se barfeste ca google a devenit cam intolerant la blogaistele á la Roumanie si a dezvoltat o aversiune sora cu homofobia. Spre disperarea damelor, google nu prea se mai oboseste sa bage in seama blogurile gay romanesti (duh, I wonder why?) si rankingul le-a scazut cam de la apus la rasarit de soare.

Noah, hai sa vedem ranking-urili… si strict intre noi fie vorba, io nu ma iau dupa barfe…

 

Ia uite dear, Google, cuvânt căutare “gay”:

Gay
Gay

 

Google, “gay romania”:

Gay Romania
Gay Romania

 

Tot Google, “gayromania”, care este numele site-ului vostru… dohhh…

Gayromania
Gayromania

 

Să mai zic de PageRank? Alexa? Statistici? Nu mai e nevoie. Deci da, Google este intolerant cu calitatea de 2 bani.

 

Veverițele Vesele au site

Dap, și-au tras un site flash. Se poate vizita aici. Mult noroc.

 

Mister Gay, varianta pe județ continuă

Și acesta continuă. Clujenii și-au ales “frumosul” în persoana lu’ Leo. Cică se va face și la Brașov. Io nu înțeleg ce e cu concursurile astea, pe bune… de ce se face pe județe?

1 COMMENT

  1. bai hai sa ma bag in seama ca vazui ca scrisoarea asta a ta nare, mai, nici un comenar, acolo macar asa de samanta, asa ca le zic eu acuma ceva cu toate ca nu intelesei decat ca sunt poponar doar atunci cand ma fut, ca in restul timpului cand doar alerg pe romeo sa caut ula se considera ca ma cultiv intelectual si asta-mi place ba, ca-mi ridica nevelul aintelectual. mai citii si mai jos dar trebuie sa mai gandesc altadata ca acum o sterg la o vodca, ca ma asteapta amantul acolo sa ma cinsteasca.
    hai sa-ti deie DUMNEZEU SANATATE.

Comments are closed.

Vezi si...

Sarah Brightman. Un Om. O stea.

Sarah Brightman s-a născut pe 14 august 1960 în Berkhamsted, Anglia. Dintre cei 6 copii ai Paulei şi lui Grenville Brightman, Sarah a dovedit a fi extrem de ambiţioasă incă de la o vârstă foarte fragedă. La 3 ani lua lecţii de balet şi apărea deja pe scenele festivităţilor...

Articole din aceeasi categorie