No menu items!

O alta teorie darwinista fara descrieri plastice

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Senzational!!!

O stire de ultima ora: In premiera si pentru prima data o noua teorie contravine teoriei evolutioniste clasice. Imaginile vorbesc de la sine:

Evolutia omului

28 COMMENTS

  1. Orice ar face si Darwin sau oricine altcineva, nu ma regasesc in nici o teorie evolutionista a niciunuia.

    🙂

  2. Va trimit un link ca sa va conectati la “evolutia ” sau “involutia” vietii oraselului in care traim. Este o camera live care prinde o parte din centrul orasului.

    Si tot pe http://www.banaterra.eu o sa gasiti foarte multe lucruri interesante din enciclopedia acestui oras.

    Spor la vizionare si lectura in acelasi timp.

    😉

  3. Vai tuh draga tuh, chiar asa “iashta”… si eu, da, chiar si eu… atata de complexata sunt incat mi-am programat deja una bucata eutanasiere, una de rinoplastie si alta de suctiune… aaa… liposuctiune. Doamneeee…. complexele astea, nu ma mai lasa sa dorm noaptea, nici nu pot sa ies din casa, nu ma mai suport cand ma uit in oglinda. Of tuh, si mainile mi-s mai grele… nici nu mai pot “zbura” cu ele asa ca altadat’. Trist… dar neadevarat.

    Si-acum, publicitate.

  4. Petry, am glumit dragutzule. 🙂

    PS: Si stii de ce glumesc? Ti-am mai zis io tie odata demult (atunci cand era sa ma sinucid caci ma copleseau parerile de rau ca nu mai am admiratori si comentatori pe glob… mda… triste vremuri) ca nu pot suporta realitatea cruda si nemiloasa in care traiesc… ohhh… ce dramatic, ce nasol, ce minune.

  5. Robert, vad ca ti-ai luat in serios rolul de reporter :)) In ultimul timp numai posturi gen “luuuuumeeeee luuummmeeee” sau “SENZATIONAL !!!”. Bravo. Pe elodia au gasit-o?

  6. FireMan: Dar cine sa faca treburile “ashtea” supergrele? Lumea se schimbeaza caci “iashta” intr-o criza existentiala de timp. Parol d’onor!

  7. Poate vine Superman 😉 Imi plac sf-urile dar nici kiar asa 🙂 Nu e totul perfect dar ma bucur ca traiesc in aceste vremuri sa nu zicem teorii 😛

  8. Bonjour Copiiiiiii , v-am lipsit ? Baba Himera a fost un pik la bai termale dar a revenit 😛

  9. Teoria ta a fost anticipata de Pierre Boulle, ın utopia sa neagra ”Planeta Maimutelor” şi din pacate ıncepe sa se cam verifice.

  10. mie mi se pare ca teoria lui darwin nu e deloc infirmata in cazul asta. pai nu propovaduia el supravietuirea celui mai bine adaptat (“survival of the fittest”)? in zilele noastre, ca sa supravietuiesti chiar trebuie sa fii porc. in sensul asta interpretez eu imaginea.

    adica omul, in semetia lui de a se ridica in doua picioare si de a vorbi, a fost obligat la multe porc-arii fata de persoana proprie. de exemplu, grija (cvasi-obsesiva) pentru propria-si persoana, care caracterizeaza epoca moderna (si mai ales pe cea postmoderna), nu e altceva decat expresia fizica a unei neglijente metafizice in legatura cu sine insusi.

    cu alte cuvinte, omul care face lucruri ce contravin naturii lui (se forteaza, se obliga, se indatoreaza, se umileste, se supune, etc) ajunge sa se urasca pe sine intr-atat incat sa sa nu-i mai pese de adevaratele lui dorinte si aspiratii. destinul omului, a fost de la bun inceput unul de… porc. atata doar ca spalatul pe dinafara a inlocuit spalatul pe dinauntru.

    porcul si-a castigat o nemeritata reputatie (in folclorul uman) de fiinta careia nu-i pasa de cei din jur. “porc” e cineva caruia i se rupe de ce cred ceilalti. in sensul asta, porcul intrupeaza obsesia fiecaruia dintre noi de a se emancipa din punct de vedere social. caci obsesia fiecaruia pentru el insusi (felul in care arat, performantele pe care le am, comportamentul meu in societate, etc) exprima nu o grija de sine autentica, care ar exclude total grija pentru ce cred ceilalti despre mine, ci o grija pentru destinul imaginii mele in lume. insa cu cat imaginea noastra are mai mare trecere in ochii celorlalti, cu cat imagine cuiva se vinde se mai bine, cu atat mai inautentica ii va fi acestuia bucuria de viata. de fapt, el isi va trai viata nu in nume propriu, ci in numele propriei sale imagini, iar consistenta sa (ca fiinta vie) va fi una de mucava.

    8)

  11. Las paul ca sa gasi cineva sa ma acopere 😛 🙂 oricum deja sunt racit 😉

  12. petryk22, iertare.

    Nu am vrut decat sa glumesc putin.

    Scuze inca o data.

    Merci.

    🙂

  13. Nu-i nevoie de scuze mey Paul 😛 Stiu la gluma… nu ma deranjat absolut deloc 😉 Sarbatori fericite 🙂

Comments are closed.

Vezi si...

Pentru Grid: Lucrurile pe pamant au inceput sa mearga prost

Fireste ca ai dreptate…nevermind identity…Mult mai important imi apare faptul ca ai revenit printre noi si nu oricum, ci cu generozitate! Chiar daca acum sunt usor tentata sa cresc miza jocului, sporind recompensa cuvenita celui/celei care ma va ajuta sa gasesc in noianul de identitati posibile identitatea reala a...

Articole din aceeasi categorie