No menu items!

Am făcut un grup privat pe Facebook!

Acelasi autor

Cum Sunt?

Chestionarele completate vor fi postate pe website-ul în curs de dezvoltare, pe măsura completării lor: www.cumsunt.ro! Scopul poveștilor comunității LGBT este să ofere informații heterosexualilor cu...

Excesul de prea mult curcubeu dauneaza grav sanatatii (mintale)!

Frate, ce aveti toti cu cacatu' ala de rainbow!? Plm, zici ca DarkQ a devenit brad de Craciun. Bine, ideea e ca am observat...

Bunul gospodar isi face vara sanie si iarna car. Uneori.

Rasfoind Internetul, acum cateva zile, am dat peste un articol din publicatia online Ring, un alt tabloid specific romanesc unde fiecare titlu contine macar...

Gelozia, bat-o vina

Am fost un om extrem de gelos si posesiv, m-am mai domolit deoarece pe de-oparte experienta m-a invatat ca nu poti inchide un partener...

Cel mai mare regret din viata mea…

... este ca sunt gay. Pe masura ce trece timpul regret din ce in ce mai mult acest lucru. Ideea de ca lumea gay...
RobertG
RobertGhttps://darkq.net
Se pare ca si robotii se imbolnavesc. Nu as zice ca se scurtcircuiteaza. Dar pot aparea polipi sau tumori in circuit, de rezistenta infinita, care denatureaza auzul si vazul, de alfel divin in “multiplexitatea” sa. Asa au aparut noile masinarii. O masina bolnava (faza nasoala e ca masinile chiar daca sunt bolnave, nu mor), imperfecta, si zgomotoasa, ce emite pe frecvente periculoase si oscilante.

Cine vrea să fie invitat, să îmi dea un PM, ceva… acili ‘șa ca să îl invit. Grupul e secret, privat, astfel că nimeni nu va vedea că faceți parte din el, nici nu va ști că postați în el. În grup pot intra doar cei de pe DarkQ.

Va fi… micul nostru secret!

20 COMMENTS

 1. O sa stie facebook-ul secretul nostru si o sa ne bombardeze cu reclame despre chestii gay (produse, campanii etc.). Credeti ca veti scapa ieftin? :))

 2. ioii, tre sa imi fac faisbuc, sa ma bag pe chat…:-(( is mai inapoiat nu am profil pe acolo…

 3. Robert,
  Ar fi prea multa cearta si gilceava cu chatul:-))
  Ai dreptate, cred si eu…

 4. Treaba e ca blogul ăsta, cel puțin pentru mine, este altceva decât pizdăreala și pus poale în cap. În acest context invariabil rămân doi-trei care își bat pula de restu’, încercând să le demonstreze ce tare îs ei în clonț. Astfel, intuiesc cam care este efectul asupra noastră atunci când comentăm.

  O altă chestie este că chatul în grup este mai impersonal decât vorbitul singur în fața oglinzii și nu aduce absolut nimic bun blogului.

  Anyway, sunt mesaje private, este mess…

  Eu rămân la ceea ce am construit.

 5. Ba, cu toata sinceritatea, sa mor eu daca inteleg ce s-a intamplat. Tot ce stiu e ca deja ma simt ciudat sa nu am in stanga cand intru pe facebook grupul de darkq.

 6. Alex P,

  s-a întâmplat că ne-am pripit cu acel grup. Dezavantajele pe care le-am sesizat mai mulți pe parcursul a celor două zile au fost:

  1. Fereastra de chat e prea mică

  2. Nu poți verifica dacă cel care cere să fie adăugat grupului e chiar cineva de pe darkQ sau nu

  3. Un chat, in maniera respectivă nu știu (m-am consultat cu mai toți) cât de util este DarkQ-ului în condițiile în care practic stimulăm oamenii să plece de pe darkQ să folosească o platformă externă.

  4. Chat-ul implică schimb de replici real-time… se creionează alte portrete decât ale unui comentator. Nici asta nu știu cum poate afecta DarkQ-ul.

  Apoi am tersat o chestie integrata in DarkQ, dar era o platforma de MIRC in Flash, dar problema era că nu era un control al username-urilor. Io puteam fi oricine… altcineva potea fi eu… samd.

  DAR

  cert este faptul că nimeni nu te împiedică să iei legătura cu oricine, să vorbesti pe messenger… să vă întâlniți… etc

  Marea problema cu un chat desemnat pentru DARKQ este că utilizatorii sunt atat de diferiti intre ei incat pe chat ai impresia ca nu ii leaga absolut nimic, fiecare e dintr-un alt film, vezi text cu “fah proasto”, “pizda”, “doamna directoare”, “popa is sus si-n jos”… noah, toate chestiile astea nu stiu cat de utile ne sunt. Cred cu tărie (si exact pe acest principiu DarkQ este ce este azi, că altfel ar fi rămas 2-3 oameni) că indiferent de cât îi poate capul fiecăruia, indiferent de cât de frumos sau mai puțin frumos este, ce profesie are… acel om trebuie respectat pentru simplul motiv că e și el un om. A bate apa în piua zi-noapte despre faptul că nu suntem toți la fel mi se par secvențe scoase din filmele cu proști. Faptul că cineva spune “vă doresc o seară plăcută și să aveți pace în suflete” nu cred că merită ț-șme mii de rânduri de lool-uri și de “mai lasa-ne”…

  În condițiile în care nu există un respect reciproc după ce această “cunoaștere” a avut loc… de ce ne-am mai cunoaste?? Poate doar că ne plictisim intr-atat de mult incat singura distractie a ramas să râdem de alții?

  Pentru mine darkQ chiar înseamnă ceva, e o parte din ce sunt eu. Si, chiar dacă suntem mai mulți, e o favoare că vă ofer posibilitatea interacționării într-un alt mod decât o face GayRomeo de exemplu. Am mers pe ideea că se poate și altfel, că fiecare are ceva de spus și că din toate frazele, puse cap la cap, poate-poate reușim să zărim o firimitură de ADEVĂR. Dar, uneori, am impresia că nu numai nu a fost o decizie prea înțeleaptă că darkQ nu a rămas un blog 100% personal, așa cum sunt majoritatea blogurilor, dar și că îmi pierd timpul. Și… e cam dureros, așa.

 7. Cred ca ce este acum, este exact ce trebuie si acesta este drumul corect. Chatul poate exista in exterior sub orice forma vrea fiecare.

  Mai mult nu cred ca DarkQ sa lanseze activitati in exterior, in afara celor de redirectionare, reclama, pentru simplul motiv ca ar dilua, disipa valoarea continutului blogului.

Comments are closed.

Vezi si...

De dor….

  Îți scriu acum de lângă felinarul de pe colț, de lângă felinarul nostru. Am rămas eu cu el de când ai plecat. Ne privim, vorbim fără cuvinte. Știi? El mă luminează în serile reci, iar eu îl încălzesc în diminețile lungi de Februarie . Împărțim dorul de tine. Stau la...

Articole din aceeasi categorie